Cookie Consent by Cookie Consent Hvad har blomstermærket og svanemærket med maling at gøre

Miljømærker og maling - Blomsten og Svanen

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Stadig flere maling- og lak produkter fås med EU's miljømærke Blomsten eller det nordiske Svanemærke. Miljømærkerne garanterer, at produkterne er blandt de mest miljø- og sundheds-venlige på markedet, og at produkterne har et begrænset indhold af flygtige organiske forbindelser (VOC), flygtige aromatiske kulbrinter (VAH), tungmetaller og andre problematiske stoffer som for eksempel formaldehyd.

Miljømærkerne stiller også krav til, at fabrikanterne af de miljømærkede produkter tager særligt hensyn til miljøet ved deres udledning af spildevand.

Udover miljø og sundhed stiller mærkerne også krav til produktets kvalitet – det vil sige rækkeevne, slidstyrke og modstandsdygtighed over for vand.

Blomsten og Svanemærket stiller dog ikke specifikke krav til, hvordan produkterne må påvirke indeklimaet – det gør derimod Indeklimamærket.

Læs mere om miljøvenlig maling.

Har du brug for hjælp til din maleropgave? Prøv vores prisberegner og få kontakt til en lokal maler.

Fb Byg & Entreprise ApS
Anders
10. Juni 2021

Flemming har malet både en lejlighed og køkken og gang i vores hus. Han er altid flink og vi er super tilfredse med arbejdet. I lejligheden var der en ting der skulle rettes og det blev ordnet med det samme i fin kvalitet og uden bøvl. Vi kan varmt anbefale ham til andre.

Tømrermester Per Winther
Annette
9. Juni 2021

Hurtigt og effektivt arbejde. Alle aftaler overholdt.

Grønbyg Entreprise ApS
Lars
8. Juni 2021

Vi har fået en dejlig stor træterrasse på 105 kvaratmeter i Thermowood. ALLE aftaler bliver overholdt, så vi vil bruge GrønByg igen og igen.

Lundstrøm Elservice
Aslaug
7. Juni 2021

Vi fik lavet el i et stort hus på Himmelbjerggården. Samarbejdet er forløbet rigtig godt, de er dygtige.

Søften Tagrenovering ApS
Mogens
5. Juni 2021

Vi vil gerne sige tak for en behagelig oplevelse og et godt resultat. Vi vil gerne fremhæve den løbende dialog om fejl/ændringer, den daglige grundig oprydning, den behagelig og høflige adfærd samt den lyttende tilgang.

Augustin Smede og VVS ApS
Mikkel
31. Maj 2021

augustin Vvs har monteret et vølundbjordvarme anlæg hos mig det er blevet lavet rigtigt fint ingen hovsa løsninger man bliver træt af så super flot lavet en behagelige mennesker at snakke med

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Henrik
30. Maj 2021

Jeg har brugt Fredensborg Tagdækning flere gange og har altid været yderst tilfreds.

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps
Pia
12. Maj 2021

Super professionel rådgivning og udførsel