Cookie Consent by Cookie Consent Hvad har blomstermærket og svanemærket med maling at gøre

Miljømærker og maling - Blomsten og Svanen

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Stadig flere maling- og lak produkter fås med EU's miljømærke Blomsten eller det nordiske Svanemærke. Miljømærkerne garanterer, at produkterne er blandt de mest miljø- og sundheds-venlige på markedet, og at produkterne har et begrænset indhold af flygtige organiske forbindelser (VOC), flygtige aromatiske kulbrinter (VAH), tungmetaller og andre problematiske stoffer som for eksempel formaldehyd.

Miljømærkerne stiller også krav til, at fabrikanterne af de miljømærkede produkter tager særligt hensyn til miljøet ved deres udledning af spildevand.

Udover miljø og sundhed stiller mærkerne også krav til produktets kvalitet – det vil sige rækkeevne, slidstyrke og modstandsdygtighed over for vand.

Blomsten og Svanemærket stiller dog ikke specifikke krav til, hvordan produkterne må påvirke indeklimaet – det gør derimod Indeklimamærket.

Læs mere om miljøvenlig maling.

Har du brug for hjælp til din maleropgave? Prøv vores prisberegner og få kontakt til en lokal maler.

Søften Tagrenovering ApS
Jens
10. September 2021

Jeg har fået malet tag. Alle aftaler overholdt. let og ubesværet kommunikation både på mail og telefon.

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Lars
10. September 2021

Jeg kan kun anbefale virksomheden. Gode priser, hurtigt arbejde og rigtig godt håndværk. God stemning hele vejen. I dag ca. 6 mdr efter stadig meget tilfreds.

Fb Byg & Entreprise ApS
Christopher
7. September 2021

Fin service og Flemming var fleksibel og gjorde det muligt at få altanen vandsikret i en periode med tørt vejr.

DK Kloak & Ejendomsservice
otto
4. September 2021

service af højvandslukke samt rottespærre.

Arkitektfirmaet Arkon
anders
16. August 2021

Har brugt Arkon arkitekter adskillige gange privat & er godt tilfreds med deres rådgivning samt sparring på div. byggeprojekter. Aftaler bliver overholdt & de er hurtige at få fat på telefonisk eller over mailen. Bh Anders Pedersen

Krogsgaard Have & Anlæg ApS
Jytte
13. August 2021

Meget tilfreds med min nye Kirsebærlaurbærhæk som er sat af Krogsgaard Have og Anlæg. De kom til aftalte tid og udførte arbejdet til min fulde tilfredshed. Jeg kan gives dem mine bedste anbefalinger.

Ålsø Service v/Kenneth Greve Helweg
Henrik
10. August 2021

Har fået lavet 160 m2 belægning i indkørsel med fald og afløb. Alt er lavet til aftalt tid og pris, og af nogle meget kompetente og rare medarbejdere fra Ålsø Service, som var gode til at lytte til vores ønsker. Kan klart anbefale dette firma til belægningsopgaver.

Tømrermester Per Winther
ken
29. Juli 2021

Tilbygning af 403 sommerhus . fint og flot og færdig før tiden.