Cookie Consent by Cookie Consent Få en maler på besøg | Indhent et malertilbud - hurtigt og nemt

Få maleren på besøg

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

På maler-pris.dk kan du få en beregning på, hvad din maleropgave koster - hurtigt og nemt! Du indtaster bare din opgave i beregneren øverst på siden, så får du din malerpris pr. mail med det samme.

Men vi tilbyder også, at du efterfølgende kan få besøg af et lokalt malerfirma for at tage en snak om opgaven.

Mødet er gratis og uforpligtende, og processen er enkel og hurtig!

Angiv typen af maleropgave i beregneren. Du får med det samme en email med et overslag på prisen for opgaven. Maler-pris.dk vil efterfølgende kontakte dig på det telefonnummer, du har angivet, for at aftale et tidspunkt for et møde med et lokalt malerfirma - hvis du ønsker det.

Med vores service slipper du for at finde en maler der har tid selv

Du er ikke forpligtet til at sige ja til et malerbesøg, når du bruger beregneren. Fordelen ved at få besøg af en maler, som kan give et godt tilbud, er at du får en konkret pris på din maleropgave.

Du slipper derudover for selv at ringe rundt til malerfirmaer, og vi sender en malermester, vi kan stå inde for.

Læs en vejledningen til maler-pris.dk for at høre mere om, hvordan vores service fungerer.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.