Cookie Consent by Cookie Consent Hvad betyder indeklimamærket? Få svar her - Maler-pris.dk

Hvad betyder indeklimamærket?

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Hvad er indeklimamærket? Nogle indendørsmalinger har fået tildelt Indeklimamærket, der stiller krav om, hvor meget produkterne må påvirke indeklimaet med kemikalier, der kan irritere hud eller øjne. Indeklimamærket omfatter KUN krav til produkterne i brugsfasen og ikke til produktion og bortskaffelse, som miljømærkerne Blomsten og Svanemærket stiller krav til.

Indeklimamærket stiller krav til produktets påvirkning af luftkvaliteten i indeklimaet, hvor stor afgasningen må være og hvilke stoffer, der må afgasse fra produktet. Der må for eksempel ikke afgives kræftfremkaldende stoffer, lugtgenerne skal være minimale, og loft-produkter har en grænse for hvor mange fibre og partikler, der må frigives.

Læs mere om miljømærket, blomstermærket og svanemærket maling.


Mangler du et tilbud på malerarbejde? Prøv vores prisberegner og se, hvad det koster med det samme. Hurtigt og nemt!

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.