Maler til maling af vinduer

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på garage pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit garage-projekt

Beregn prisen her

E-mærket logo

Man skal passe godt på sine vinduer og sørge for at få træværket malet med jævne mellemrum. Går der først råd og svamp i vinduesrammerne bliver det nødvendigt med en udskriftning af vinduerne.

Er skaden allerede sket, kan du undersøge prisen på levering og isætning af nye vinduer på Vindues-pris.dk Skal du have malet dine vinduer, kan du tjekke prisen med prisberegneren.

Her kan du hurtigt og nemt undersøge prisen på en maler til maling af vinduerne. Vælg facader og vinduer under punktet udvendigt malerarbejde i prisberegneren og noter hvor mange vinduer du skal have malet.

Hvordan foregår det?

Når du beregner en pris på Maler-pris.dk vil du modtage et vejledende prisoverslag pr. mail på at få malet dine vinduer. Ønsker du en mere konkret pris på maling af vinduer skal du have i en maler til at komme med et konkret tilbud.

Vi ringer dig derfor op i forbindelse med din prisberegning for at høre, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et møde med en lokal maler. Mødet er gratis og uforpligtende og giver dig mulighed for at få en snak med en maler og modtage et konkret tilbud på at få malet dine vinduer.

Prisoverslaget du modtager er et godt udgangspunkt for et møde med en maler, og du vil være godt forberedt på, hvad det koster at få malet vinduerne af en dygtig og professionel maler.

maler-pris.dk