Cookie Consent by Cookie Consent Maler til maling af vinduer | Start dit malerprojekt online her

Maler til maling af vinduer

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Man skal passe godt på sine vinduer og sørge for at få træværket malet med jævne mellemrum. Går der først råd og svamp i vinduesrammerne bliver det nødvendigt med en udskriftning af vinduerne.

Er skaden allerede sket, kan du undersøge prisen på levering og isætning af nye vinduer på Vindues-pris.dk Skal du have malet dine vinduer, kan du tjekke prisen med prisberegneren.

Her kan du hurtigt og nemt undersøge prisen på en maler til maling af vinduerne. Vælg facader og vinduer under punktet udvendigt malerarbejde i prisberegneren og noter hvor mange vinduer du skal have malet.

Hvordan foregår det?

Når du beregner en pris på Maler-pris.dk vil du modtage et vejledende prisoverslag pr. mail på at få malet dine vinduer. Ønsker du en mere konkret pris på maling af vinduer skal du have i en maler til at komme med et konkret tilbud.

Vi ringer dig derfor op i forbindelse med din prisberegning for at høre, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et møde med en lokal maler. Mødet er gratis og uforpligtende og giver dig mulighed for at få en snak med en maler og modtage et konkret tilbud på at få malet dine vinduer.

Prisoverslaget du modtager er et godt udgangspunkt for et møde med en maler, og du vil være godt forberedt på, hvad det koster at få malet vinduerne af en dygtig og professionel maler.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.