Cookie Consent by Cookie Consent Maler til maling af vinduer | Start dit malerprojekt online her

Maler til maling af vinduer

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Man skal passe godt på sine vinduer og sørge for at få træværket malet med jævne mellemrum. Går der først råd og svamp i vinduesrammerne bliver det nødvendigt med en udskriftning af vinduerne.

Er skaden allerede sket, kan du undersøge prisen på levering og isætning af nye vinduer på Vindues-pris.dk Skal du have malet dine vinduer, kan du tjekke prisen med prisberegneren.

Her kan du hurtigt og nemt undersøge prisen på en maler til maling af vinduerne. Vælg facader og vinduer under punktet udvendigt malerarbejde i prisberegneren og noter hvor mange vinduer du skal have malet.

Hvordan foregår det?

Når du beregner en pris på Maler-pris.dk vil du modtage et vejledende prisoverslag pr. mail på at få malet dine vinduer. Ønsker du en mere konkret pris på maling af vinduer skal du have i en maler til at komme med et konkret tilbud.

Vi ringer dig derfor op i forbindelse med din prisberegning for at høre, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et møde med en lokal maler. Mødet er gratis og uforpligtende og giver dig mulighed for at få en snak med en maler og modtage et konkret tilbud på at få malet dine vinduer.

Prisoverslaget du modtager er et godt udgangspunkt for et møde med en maler, og du vil være godt forberedt på, hvad det koster at få malet vinduerne af en dygtig og professionel maler.

Søften Tagrenovering ApS
Jens
10. September 2021

Jeg har fået malet tag. Alle aftaler overholdt. let og ubesværet kommunikation både på mail og telefon.

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Lars
10. September 2021

Jeg kan kun anbefale virksomheden. Gode priser, hurtigt arbejde og rigtig godt håndværk. God stemning hele vejen. I dag ca. 6 mdr efter stadig meget tilfreds.

Fb Byg & Entreprise ApS
Christopher
7. September 2021

Fin service og Flemming var fleksibel og gjorde det muligt at få altanen vandsikret i en periode med tørt vejr.

DK Kloak & Ejendomsservice
otto
4. September 2021

service af højvandslukke samt rottespærre.

Arkitektfirmaet Arkon
anders
16. August 2021

Har brugt Arkon arkitekter adskillige gange privat & er godt tilfreds med deres rådgivning samt sparring på div. byggeprojekter. Aftaler bliver overholdt & de er hurtige at få fat på telefonisk eller over mailen. Bh Anders Pedersen

Krogsgaard Have & Anlæg ApS
Jytte
13. August 2021

Meget tilfreds med min nye Kirsebærlaurbærhæk som er sat af Krogsgaard Have og Anlæg. De kom til aftalte tid og udførte arbejdet til min fulde tilfredshed. Jeg kan gives dem mine bedste anbefalinger.

Ålsø Service v/Kenneth Greve Helweg
Henrik
10. August 2021

Har fået lavet 160 m2 belægning i indkørsel med fald og afløb. Alt er lavet til aftalt tid og pris, og af nogle meget kompetente og rare medarbejdere fra Ålsø Service, som var gode til at lytte til vores ønsker. Kan klart anbefale dette firma til belægningsopgaver.

Tømrermester Per Winther
ken
29. Juli 2021

Tilbygning af 403 sommerhus . fint og flot og færdig før tiden.