Cookie Consent by Cookie Consent Maler til maling af vinduer | Start dit malerprojekt online her

Maler til maling af vinduer

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Man skal passe godt på sine vinduer og sørge for at få træværket malet med jævne mellemrum. Går der først råd og svamp i vinduesrammerne bliver det nødvendigt med en udskriftning af vinduerne.

Er skaden allerede sket, kan du undersøge prisen på levering og isætning af nye vinduer på Vindues-pris.dk Skal du have malet dine vinduer, kan du tjekke prisen med prisberegneren.

Her kan du hurtigt og nemt undersøge prisen på en maler til maling af vinduerne. Vælg facader og vinduer under punktet udvendigt malerarbejde i prisberegneren og noter hvor mange vinduer du skal have malet.

Hvordan foregår det?

Når du beregner en pris på Maler-pris.dk vil du modtage et vejledende prisoverslag pr. mail på at få malet dine vinduer. Ønsker du en mere konkret pris på maling af vinduer skal du have i en maler til at komme med et konkret tilbud.

Vi ringer dig derfor op i forbindelse med din prisberegning for at høre, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et møde med en lokal maler. Mødet er gratis og uforpligtende og giver dig mulighed for at få en snak med en maler og modtage et konkret tilbud på at få malet dine vinduer.

Prisoverslaget du modtager er et godt udgangspunkt for et møde med en maler, og du vil være godt forberedt på, hvad det koster at få malet vinduerne af en dygtig og professionel maler.

Fb Byg & Entreprise ApS
Anders
10. Juni 2021

Flemming har malet både en lejlighed og køkken og gang i vores hus. Han er altid flink og vi er super tilfredse med arbejdet. I lejligheden var der en ting der skulle rettes og det blev ordnet med det samme i fin kvalitet og uden bøvl. Vi kan varmt anbefale ham til andre.

Tømrermester Per Winther
Annette
9. Juni 2021

Hurtigt og effektivt arbejde. Alle aftaler overholdt.

Grønbyg Entreprise ApS
Lars
8. Juni 2021

Vi har fået en dejlig stor træterrasse på 105 kvaratmeter i Thermowood. ALLE aftaler bliver overholdt, så vi vil bruge GrønByg igen og igen.

Lundstrøm Elservice
Aslaug
7. Juni 2021

Vi fik lavet el i et stort hus på Himmelbjerggården. Samarbejdet er forløbet rigtig godt, de er dygtige.

Søften Tagrenovering ApS
Mogens
5. Juni 2021

Vi vil gerne sige tak for en behagelig oplevelse og et godt resultat. Vi vil gerne fremhæve den løbende dialog om fejl/ændringer, den daglige grundig oprydning, den behagelig og høflige adfærd samt den lyttende tilgang.

Augustin Smede og VVS ApS
Mikkel
31. Maj 2021

augustin Vvs har monteret et vølundbjordvarme anlæg hos mig det er blevet lavet rigtigt fint ingen hovsa løsninger man bliver træt af så super flot lavet en behagelige mennesker at snakke med

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Henrik
30. Maj 2021

Jeg har brugt Fredensborg Tagdækning flere gange og har altid været yderst tilfreds.

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps
Pia
12. Maj 2021

Super professionel rådgivning og udførsel