Cookie Consent by Cookie Consent Hvordan vælger man farver | Maler-pris.dk

Hvordan man vælger farver

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Der er to måder måder at vælge farver. Enten kan du klø direkte på med pensel og maling og håbe på et godt resultat. Eller du kan sætte dig lidt ind i farveteorien inden, så du ved mere om virkemidlerne - hvordan du kan fremhæve, skjule og trylle med farver.

Stil dig selv 3 spørgsmål:

  1. Er rummets indretning i orden, eller skal du bruge farver til at forandre rumvirkningen?
  2. Hvilken funktion har rummet, og passer farvernes associationer til dette?
  3. Hvordan er lyset i rummet?

Find billeder af indretninger i forskellige blade og magasiner og klip dem ud. Klip derefter farvekombinationer og atmosfærer, der er lige i øjet for dig. Har du nogle favorit stof- og tæppeprøver, så tag dem med og lav en farvekollage, som du synes om.

I din lokale butik kan du hente farvekort eller farvestrimler blandt mere end 1000 farver. De kan blande dine farver i små prøvedåser, som du kan købe og tage med hjem. Der er nok til at give dig et realistisk indtryk af, hvad den valgte farve gør ved rummet. Både i dagslys og kunstigt lys.

Vælg den helt rigtige farve - snak med din maler

Farver skaber stemning og atmosfære, men at vælge den rigtige farve kan være en udfordring. Mange vælger at bruge meget neutrale farver, men med lidt hjælp og rådgivning kan valget af en anden og helt rigtig farve skabe en stor forandring i dit hjem.

Der findes uendelig mange farvenuancer, og hvis man ikke er professionel maler, kender man slet ikke de mange muligheder for at lave forskellige farvetoner og blandingsfarver, der kan tilpasses netop dine daglige omgivelser.

Væggenes overflade, lyset i rummet og rummet størrelse og funktion har betydning for, hvilke farver der skal vælges.

Brug din lokale maler til professionel rådgivning om valg af farver.

Læs også en god artikel om farvevalg på Bolius.dk.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.