Cookie Consent by Cookie Consent Få tilbud på maling af lejlighed | Beregn en vejl. malerpris på 2 min.

Mangler du et tilbud på maling af din lejlighed?

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Skal lejligheden males, og mangler du en maler? På Maler-pris.dk finder du en nem og hurtig måde at finde frem til en dygtig maler nær dig.

I prisberegneren kan du beregne en vejledende pris på maling af lejlighed. Når du indtaster din maleropgave i beregneren, vil du modtage en overslagspris på opgaven pr. mail med det samme.

Hvis du gerne vil have en mere konkret pris og finde en dygtig maler, der kan udføre arbejdet for dig, kan Maler-pris.dk skabe kontakten.

Sådan indhenter du et tilbud på malingen af din lejlighed

  1. Indtast din maleropgave i beregneren - her har du muligheden for at beregne en pris på maling ifm. fraflytning af lejlighed og også på hver enkel maleropgave.
  2. Vi ringer dig op, spørger ind til din opgaver og tilbyder at arrangere et malerbesøg - dette møde er gratis.
  3. Du bestemmer tid og sted - maleren kommer hjem til dig.
  4. Maleren beser opgaven og sammensætter et godt tilbud på malingen af din lejlighed.

Du kan nu frit takke ja eller nej til tilbuddet.

Vi finder maleren til dig

Lige meget hvor du befinder dig i landet, kan vi arrangere et møde med en dygtig, professionel maler, som kan give et tilbud på malingen af din lejlighed.

I de store byer København (Hovedstadsområdet), Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle og Roskilde har vi igennem flere år arrangeret hundredevis af møder mellem vores brugere og malermestre, men vi har også arrangeret møder i en stor række af de mindre byer på tværs af Danmark.

Lad os ordne det praktiske med at finde frem til maleren, og arrangere et møde når det passer dig bedst. Vi har gjort det nemt og bekvemt at finde en håndværker.

Læs mere om vores gratis service her.

Fb Byg & Entreprise ApS
Anders
10. Juni 2021

Flemming har malet både en lejlighed og køkken og gang i vores hus. Han er altid flink og vi er super tilfredse med arbejdet. I lejligheden var der en ting der skulle rettes og det blev ordnet med det samme i fin kvalitet og uden bøvl. Vi kan varmt anbefale ham til andre.

Tømrermester Per Winther
Annette
9. Juni 2021

Hurtigt og effektivt arbejde. Alle aftaler overholdt.

Grønbyg Entreprise ApS
Lars
8. Juni 2021

Vi har fået en dejlig stor træterrasse på 105 kvaratmeter i Thermowood. ALLE aftaler bliver overholdt, så vi vil bruge GrønByg igen og igen.

Lundstrøm Elservice
Aslaug
7. Juni 2021

Vi fik lavet el i et stort hus på Himmelbjerggården. Samarbejdet er forløbet rigtig godt, de er dygtige.

Søften Tagrenovering ApS
Mogens
5. Juni 2021

Vi vil gerne sige tak for en behagelig oplevelse og et godt resultat. Vi vil gerne fremhæve den løbende dialog om fejl/ændringer, den daglige grundig oprydning, den behagelig og høflige adfærd samt den lyttende tilgang.

Augustin Smede og VVS ApS
Mikkel
31. Maj 2021

augustin Vvs har monteret et vølundbjordvarme anlæg hos mig det er blevet lavet rigtigt fint ingen hovsa løsninger man bliver træt af så super flot lavet en behagelige mennesker at snakke med

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Henrik
30. Maj 2021

Jeg har brugt Fredensborg Tagdækning flere gange og har altid været yderst tilfreds.

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps
Pia
12. Maj 2021

Super professionel rådgivning og udførsel