Cookie Consent by Cookie Consent Få tilbud på maling af lejlighed | Beregn en vejl. malerpris på 2 min.

Mangler du et tilbud på maling af din lejlighed?

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Skal lejligheden males, og mangler du en maler? På Maler-pris.dk finder du en nem og hurtig måde at finde frem til en dygtig maler nær dig.

I prisberegneren kan du beregne en vejledende pris på maling af lejlighed. Når du indtaster din maleropgave i beregneren, vil du modtage en overslagspris på opgaven pr. mail med det samme.

Hvis du gerne vil have en mere konkret pris og finde en dygtig maler, der kan udføre arbejdet for dig, kan Maler-pris.dk skabe kontakten.

Sådan indhenter du et tilbud på malingen af din lejlighed

  1. Indtast din maleropgave i beregneren - her har du muligheden for at beregne en pris på maling ifm. fraflytning af lejlighed og også på hver enkel maleropgave.
  2. Vi ringer dig op, spørger ind til din opgaver og tilbyder at arrangere et malerbesøg - dette møde er gratis.
  3. Du bestemmer tid og sted - maleren kommer hjem til dig.
  4. Maleren beser opgaven og sammensætter et godt tilbud på malingen af din lejlighed.

Du kan nu frit takke ja eller nej til tilbuddet.

Vi finder maleren til dig

Lige meget hvor du befinder dig i landet, kan vi arrangere et møde med en dygtig, professionel maler, som kan give et tilbud på malingen af din lejlighed.

I de store byer København (Hovedstadsområdet), Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle og Roskilde har vi igennem flere år arrangeret hundredevis af møder mellem vores brugere og malermestre, men vi har også arrangeret møder i en stor række af de mindre byer på tværs af Danmark.

Lad os ordne det praktiske med at finde frem til maleren, og arrangere et møde når det passer dig bedst. Vi har gjort det nemt og bekvemt at finde en håndværker.

Læs mere om vores gratis service her.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.