Mangler du et tilbud på maling af din lejlighed?

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på garage pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit garage-projekt

Beregn prisen her

E-mærket logo

Skal lejligheden males, og mangler du en maler? På Maler-pris.dk finder du en nem og hurtig måde at finde frem til en dygtig maler nær dig.

I prisberegneren kan du beregne en vejledende pris på maling af lejlighed. Når du indtaster din maleropgave i beregneren, vil du modtage en overslagspris på opgaven pr. mail med det samme.

Hvis du gerne vil have en mere konkret pris og finde en dygtig maler, der kan udføre arbejdet for dig, kan Maler-pris.dk skabe kontakten.

Sådan indhenter du et tilbud på malingen af din lejlighed

  1. Indtast din maleropgave i beregneren - her har du muligheden for at beregne en pris på maling ifm. fraflytning af lejlighed og også på hver enkel maleropgave.
  2. Vi ringer dig op, spørger ind til din opgaver og tilbyder at arrangere et malerbesøg - dette møde er gratis.
  3. Du bestemmer tid og sted - maleren kommer hjem til dig.
  4. Maleren beser opgaven og sammensætter et godt tilbud på malingen af din lejlighed.

Du kan nu frit takke ja eller nej til tilbuddet.

Vi finder maleren til dig

Lige meget hvor du befinder dig i landet, kan vi arrangere et møde med en dygtig, professionel maler, som kan give et tilbud på malingen af din lejlighed.

I de store byer København (Hovedstadsområdet), Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle og Roskilde har vi igennem flere år arrangeret hundredevis af møder mellem vores brugere og malermestre, men vi har også arrangeret møder i en stor række af de mindre byer på tværs af Danmark.

Lad os ordne det praktiske med at finde frem til maleren, og arrangere et møde når det passer dig bedst. Vi har gjort det nemt og bekvemt at finde en håndværker.

Læs mere om vores gratis service her.

maler-pris.dk