Cookie Consent by Cookie Consent Få et 100% gratis malertilbud fra din lokale malermester | Start projektet her!

Få et malertilbud fra din lokale malermester

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Leder du efter et godt malertilbud og en dytig malermester? Få hjælp til malerprojektet her.

Vi samarbejder med malermestre over hele landet. Disse malere er erfarne, selvstændige malermestre, som er interesserede i at mødes med vores brugere og sammensætte gode, konkurrencedygtige malertilbud til dem.

Sådan indhenter du et malertilbud

  1. Indtast din opgave i beregneren øverst på siden sammen med dine kontaktoplysninger.
  2. Vi sender først en vejl. malerpris pr. mail. Herefter kontakter vi dig for at hjælpe dig videre i processen.
  3. I fællesskab aftaler du og vores medarbejder tidspunktet for mødet - maleren kommer hjem til dig for at afholde mødet og bese opgaven.
  4. Malermesteren sammensætter et godt, konkurrencedygtigt malertilbud på opgaven.

Vi sender dig en vejl. pris først

Som nævnt, så sender vi dig en vejl. pris før dit møde med maleren - faktisk straks efter du har indtastet opgaven i beregneren.

Dette er en vejledende pris - altså en ca.-pris på opgaven. Vær opmærksom på, at den vejledende pris kan variere en del fra malerens tilbud, og malerens tilbud kan altså godt være en del billigere end den vejledende pris.

Du kan læse mere om vores prisberegner her.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.