Cookie Consent by Cookie Consent Tilbud fra et malerfirma på malerarbejde - Start projektet her

Tilbud på malerarbejde fra et malerfirma

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Leder du efter et godt malerfirma? Maler-pris.dk er et godt sted at starte.

Vi samarbejder nemlig med malerfirmaer over hele landet. Vores samarbejdspartnere er interesserede i at mødes med vores brugere og give gode, konkurrencedygtige tilbud på deres maleropgaver.

Vi har specialiseret os i at skabe kontakt mellem vores brugere og disse malerfirmaer på en nem og hurtig måde.

Sådan får du et gratis møde med et malerfirma

  1. Start med at indtaste din opgave i beregneren øverst på siden.
  2. Indtast også dine kontaktoplysninger.
  3. Vi sender først en vejledende pris på opgaven, så du får en idé om prisniveauet på opgaven, og herefter kontakter vi dig pr. telefon.
  4. Sammen finder vi et godt tidspunkt for mødet, og maleren kommer selvfølgelig hjem til dig for at afholde mødet.

Dette er en gratis og uforpligtende service - det betyder, at mødet med maleren ikke koster dig noget, og at du efter mødet frit kan takke ja eller nej til malerens tilbud.

Vi sender dig en vejledende pris

Som nævnt ovenfor, så sender vi dig en vejl. pris på malerarbejdet straks efter du har indtastet opgaven.

Denne pris er en gennemsnitspris og kan altså variere en del fra malerens konkrete tilbud. Vi sender dig den vejledende pris, så du bedre kan føle dig i stand til at vurdere malerens tilbud til dig.

Du er naturligvis også velkommen til at bruge beregneren, hvis du bare er interesseret i en vejledende pris. I så fald kan du fortælle vores medarbejder, at det bare var et pristjek, når du bliver ringet op.

Find en vejledning til prisberegneren her

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.