Cookie Consent by Cookie Consent Læs gratis om pris på spartling af vægge | Beregn på 2 min. priser på spartling lige her!

Spartling af vægge - priser

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Spartling og vægge og lofter er en af de opgaver, der ofte skal udføres, når du renoverer huset eller skal flytte fra din lejebolig.

Målet med spartling er at få en fin, plan overflade. Spartling kan også hjælpe, når der opstår revner eller huller i vægge og lofter, som skal udbedres.

Med en spartlet væg vil der efter malerbehandling eller opsætning af filt eller tapet ikke opstå skygger og buler, som får væggene til at se grimme ud.

Sådan beregner du en pris på spartling

  1. Start med at vælge 'Maleropgaver - indvendigt' og herefter 'Vægge, lofter og/eller træværk'.
  2. Vælg de opgaver, som skal inkluderes i prisen, og indtast opgavens samlede antal m2.
  3. Klik på 'Beregn prisen' og indtast dine kontaktoplysninger.
  4. Du får nu din vejl. pris på maleropgaven pr. mail.

Fuldspartling eller pletspartling

Hvad er forskellen på fuldspartling og pletspartling?

Fuldspartling er en metode, der anvendes, når væggene eller lofterne er meget slidte, bulede og hullede. Det er altså ikke noget man vil anvende, hvis der bare er tale om et par skruehuller eller en enkelt revne i væggen. Med fuldspartling påfører man spartelmasse på hele væggen - ikke kun der hvor der er skader.

Fuldspartling er en del mere besværligt og derfor også dyrere, men det kan anbefales til meget gamle vægge, da man også opnår hel plan og flot væg uden skygger og fordybninger.

Er der tale om vægge med almindelige skruehuller, så er alm. pletspartling tilstrækkeligt. Her påfører man kun spartelmasse/filler, der hvor hullerne og fordybningerne er. Denne opgave er inkluderet i almindelige malerbehandlinger, da den ikke er dyr.

Indhent et tilbud på spartling

Har du brug for et tilbud på spartling af vægge eller lofter? Det kan du få hjælp til her.

Vi samarbejder med malere over hele landet, som er interesserede i at mødes med vores brugere og sammensætte gode tilbud på deres maleropgaver.

Dette er en gratis service - dit møde med maleren er helt gratis, og du kan frit takke ja eller nej til tilbuddet efter mødet.

Du kan læse mere om vores gratis tilbudsservice her.

Fb Byg & Entreprise ApS
Anders
10. Juni 2021

Flemming har malet både en lejlighed og køkken og gang i vores hus. Han er altid flink og vi er super tilfredse med arbejdet. I lejligheden var der en ting der skulle rettes og det blev ordnet med det samme i fin kvalitet og uden bøvl. Vi kan varmt anbefale ham til andre.

Tømrermester Per Winther
Annette
9. Juni 2021

Hurtigt og effektivt arbejde. Alle aftaler overholdt.

Grønbyg Entreprise ApS
Lars
8. Juni 2021

Vi har fået en dejlig stor træterrasse på 105 kvaratmeter i Thermowood. ALLE aftaler bliver overholdt, så vi vil bruge GrønByg igen og igen.

Lundstrøm Elservice
Aslaug
7. Juni 2021

Vi fik lavet el i et stort hus på Himmelbjerggården. Samarbejdet er forløbet rigtig godt, de er dygtige.

Søften Tagrenovering ApS
Mogens
5. Juni 2021

Vi vil gerne sige tak for en behagelig oplevelse og et godt resultat. Vi vil gerne fremhæve den løbende dialog om fejl/ændringer, den daglige grundig oprydning, den behagelig og høflige adfærd samt den lyttende tilgang.

Augustin Smede og VVS ApS
Mikkel
31. Maj 2021

augustin Vvs har monteret et vølundbjordvarme anlæg hos mig det er blevet lavet rigtigt fint ingen hovsa løsninger man bliver træt af så super flot lavet en behagelige mennesker at snakke med

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Henrik
30. Maj 2021

Jeg har brugt Fredensborg Tagdækning flere gange og har altid været yderst tilfreds.

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps
Pia
12. Maj 2021

Super professionel rådgivning og udførsel