Cookie Consent by Cookie Consent Læs gratis om pris på spartling af vægge | Beregn på 2 min. priser på spartling lige her!

Spartling af vægge - priser

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Spartling og vægge og lofter er en af de opgaver, der ofte skal udføres, når du renoverer huset eller skal flytte fra din lejebolig.

Målet med spartling er at få en fin, plan overflade. Spartling kan også hjælpe, når der opstår revner eller huller i vægge og lofter, som skal udbedres.

Med en spartlet væg vil der efter malerbehandling eller opsætning af filt eller tapet ikke opstå skygger og buler, som får væggene til at se grimme ud.

Sådan beregner du en pris på spartling

  1. Start med at vælge 'Maleropgaver - indvendigt' og herefter 'Vægge, lofter og/eller træværk'.
  2. Vælg de opgaver, som skal inkluderes i prisen, og indtast opgavens samlede antal m2.
  3. Klik på 'Beregn prisen' og indtast dine kontaktoplysninger.
  4. Du får nu din vejl. pris på maleropgaven pr. mail.

Fuldspartling eller pletspartling

Hvad er forskellen på fuldspartling og pletspartling?

Fuldspartling er en metode, der anvendes, når væggene eller lofterne er meget slidte, bulede og hullede. Det er altså ikke noget man vil anvende, hvis der bare er tale om et par skruehuller eller en enkelt revne i væggen. Med fuldspartling påfører man spartelmasse på hele væggen - ikke kun der hvor der er skader.

Fuldspartling er en del mere besværligt og derfor også dyrere, men det kan anbefales til meget gamle vægge, da man også opnår hel plan og flot væg uden skygger og fordybninger.

Er der tale om vægge med almindelige skruehuller, så er alm. pletspartling tilstrækkeligt. Her påfører man kun spartelmasse/filler, der hvor hullerne og fordybningerne er. Denne opgave er inkluderet i almindelige malerbehandlinger, da den ikke er dyr.

Indhent et tilbud på spartling

Har du brug for et tilbud på spartling af vægge eller lofter? Det kan du få hjælp til her.

Vi samarbejder med malere over hele landet, som er interesserede i at mødes med vores brugere og sammensætte gode tilbud på deres maleropgaver.

Dette er en gratis service - dit møde med maleren er helt gratis, og du kan frit takke ja eller nej til tilbuddet efter mødet.

Du kan læse mere om vores gratis tilbudsservice her.

Søften Tagrenovering ApS
Jens
10. September 2021

Jeg har fået malet tag. Alle aftaler overholdt. let og ubesværet kommunikation både på mail og telefon.

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Lars
10. September 2021

Jeg kan kun anbefale virksomheden. Gode priser, hurtigt arbejde og rigtig godt håndværk. God stemning hele vejen. I dag ca. 6 mdr efter stadig meget tilfreds.

Fb Byg & Entreprise ApS
Christopher
7. September 2021

Fin service og Flemming var fleksibel og gjorde det muligt at få altanen vandsikret i en periode med tørt vejr.

DK Kloak & Ejendomsservice
otto
4. September 2021

service af højvandslukke samt rottespærre.

Arkitektfirmaet Arkon
anders
16. August 2021

Har brugt Arkon arkitekter adskillige gange privat & er godt tilfreds med deres rådgivning samt sparring på div. byggeprojekter. Aftaler bliver overholdt & de er hurtige at få fat på telefonisk eller over mailen. Bh Anders Pedersen

Krogsgaard Have & Anlæg ApS
Jytte
13. August 2021

Meget tilfreds med min nye Kirsebærlaurbærhæk som er sat af Krogsgaard Have og Anlæg. De kom til aftalte tid og udførte arbejdet til min fulde tilfredshed. Jeg kan gives dem mine bedste anbefalinger.

Ålsø Service v/Kenneth Greve Helweg
Henrik
10. August 2021

Har fået lavet 160 m2 belægning i indkørsel med fald og afløb. Alt er lavet til aftalt tid og pris, og af nogle meget kompetente og rare medarbejdere fra Ålsø Service, som var gode til at lytte til vores ønsker. Kan klart anbefale dette firma til belægningsopgaver.

Tømrermester Per Winther
ken
29. Juli 2021

Tilbygning af 403 sommerhus . fint og flot og færdig før tiden.