Spartling af vægge - priser

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på garage pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit garage-projekt

Beregn prisen her

E-mærket logo

Spartling og vægge og lofter er en af de opgaver, der ofte skal udføres, når du renoverer huset eller skal flytte fra din lejebolig.

Målet med spartling er at få en fin, plan overflade. Spartling kan også hjælpe, når der opstår revner eller huller i vægge og lofter, som skal udbedres.

Med en spartlet væg vil der efter malerbehandling eller opsætning af filt eller tapet ikke opstå skygger og buler, som får væggene til at se grimme ud.

Sådan beregner du en pris på spartling

  1. Start med at vælge 'Maleropgaver - indvendigt' og herefter 'Vægge, lofter og/eller træværk'.
  2. Vælg de opgaver, som skal inkluderes i prisen, og indtast opgavens samlede antal m2.
  3. Klik på 'Beregn prisen' og indtast dine kontaktoplysninger.
  4. Du får nu din vejl. pris på maleropgaven pr. mail.

Fuldspartling eller pletspartling

Hvad er forskellen på fuldspartling og pletspartling?

Fuldspartling er en metode, der anvendes, når væggene eller lofterne er meget slidte, bulede og hullede. Det er altså ikke noget man vil anvende, hvis der bare er tale om et par skruehuller eller en enkelt revne i væggen. Med fuldspartling påfører man spartelmasse på hele væggen - ikke kun der hvor der er skader.

Fuldspartling er en del mere besværligt og derfor også dyrere, men det kan anbefales til meget gamle vægge, da man også opnår hel plan og flot væg uden skygger og fordybninger.

Er der tale om vægge med almindelige skruehuller, så er alm. pletspartling tilstrækkeligt. Her påfører man kun spartelmasse/filler, der hvor hullerne og fordybningerne er. Denne opgave er inkluderet i almindelige malerbehandlinger, da den ikke er dyr.

Indhent et tilbud på spartling

Har du brug for et tilbud på spartling af vægge eller lofter? Det kan du få hjælp til her.

Vi samarbejder med malere over hele landet, som er interesserede i at mødes med vores brugere og sammensætte gode tilbud på deres maleropgaver.

Dette er en gratis service - dit møde med maleren er helt gratis, og du kan frit takke ja eller nej til tilbuddet efter mødet.

Du kan læse mere om vores gratis tilbudsservice her.

maler-pris.dk