Cookie Consent by Cookie Consent Læs gratis om pris på spartling af vægge | Beregn på 2 min. priser på spartling lige her!

Spartling af vægge - priser

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Spartling og vægge og lofter er en af de opgaver, der ofte skal udføres, når du renoverer huset eller skal flytte fra din lejebolig.

Målet med spartling er at få en fin, plan overflade. Spartling kan også hjælpe, når der opstår revner eller huller i vægge og lofter, som skal udbedres.

Med en spartlet væg vil der efter malerbehandling eller opsætning af filt eller tapet ikke opstå skygger og buler, som får væggene til at se grimme ud.

Sådan beregner du en pris på spartling

  1. Start med at vælge 'Maleropgaver - indvendigt' og herefter 'Vægge, lofter og/eller træværk'.
  2. Vælg de opgaver, som skal inkluderes i prisen, og indtast opgavens samlede antal m2.
  3. Klik på 'Beregn prisen' og indtast dine kontaktoplysninger.
  4. Du får nu din vejl. pris på maleropgaven pr. mail.

Fuldspartling eller pletspartling

Hvad er forskellen på fuldspartling og pletspartling?

Fuldspartling er en metode, der anvendes, når væggene eller lofterne er meget slidte, bulede og hullede. Det er altså ikke noget man vil anvende, hvis der bare er tale om et par skruehuller eller en enkelt revne i væggen. Med fuldspartling påfører man spartelmasse på hele væggen - ikke kun der hvor der er skader.

Fuldspartling er en del mere besværligt og derfor også dyrere, men det kan anbefales til meget gamle vægge, da man også opnår hel plan og flot væg uden skygger og fordybninger.

Er der tale om vægge med almindelige skruehuller, så er alm. pletspartling tilstrækkeligt. Her påfører man kun spartelmasse/filler, der hvor hullerne og fordybningerne er. Denne opgave er inkluderet i almindelige malerbehandlinger, da den ikke er dyr.

Indhent et tilbud på spartling

Har du brug for et tilbud på spartling af vægge eller lofter? Det kan du få hjælp til her.

Vi samarbejder med malere over hele landet, som er interesserede i at mødes med vores brugere og sammensætte gode tilbud på deres maleropgaver.

Dette er en gratis service - dit møde med maleren er helt gratis, og du kan frit takke ja eller nej til tilbuddet efter mødet.

Du kan læse mere om vores gratis tilbudsservice her.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.