Cookie Consent by Cookie Consent Modtag pris på renovering af vægge og lofter | 100% GRATIS - Beregn din malerpris online her

Renovering af vægge og lofter

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Hvad koster det at renovere vægge og lofter? Det kommer selvfølgelig meget an på opgavens omfang.

Er vægge og lofter meget bulede og ujævne, så kan det være en god idé at fuldspartle dem, før man sætter væv eller tapet op eller maler.

Er lofter og vægge derimod kun lidt slidte, kan det være nok med pletspartling og malerbehandling.

Med vores online malerberegner kan du beregne priser på maleropgaver og sammenligne det økonomiske aspekt af de forskellige løsninger.

Sådan beregner du en pris

  1. Start med at vælge "Maleropgaver - indvendigt".
  2. Vælg så de opgaver, som skal inkluderes i din pris, samt det samlede antal m2.
  3. Klik på 'Beregn prisen' og indtast dine kontaktoplysninger.
  4. Du modtager nu din vejledende pris på renovering af vægge og lofter pr. mail.

Det er altid gratis og helt uforpligtende at benytte beregneren, og du er velkommen til at beregne flere priser, hvis du har brug for det.

Indhent et tilbud på renovering af vægge og lofter

Da prisberegneren kun leverer et vejledende prisoverslag på din maleropgave, tilbyder vi efterfølgende også at hjælpe dig med at indhente et konkret tilbud fra en maler nær dig.

Det, vi kan gøre for dig, er at arrangere et gratis møde med en maler hjemme hos dig, hvor I kan diskutere din istandsættelse. Herefter vil maleren sammensætte et godt tilbud - altså en endelig pris - på din renoveringsopgave.

Dette tilbud er uforpligtende. Det betyder, at du frit kan takke ja eller nej til tilbuddet efter mødet.

Du kan læse mere om vores gratis tilbudsservice her: Om Maler-pris.dk.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.