Cookie Consent by Cookie Consent Priser på opsætning af glasvæv | Beregn din malerpris online nu

Priser på opsætning af glasvæv

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Opsætning af glasvæv kan være en uoverkommelig opgave at udføre selv, hvis man ikke har det rette håndelag. Derfor vælger mange også at få en maler til at stå for opsætningen af glasvæv.

Men hvad koster det?

Det kan du få svar på her. Når du indtaster din maleropgave i beregneren øverst på siden sammen med dine oplysninger, så får du automatisk en vejl. pris på opsætningen af glasvæv pr. mail med det samme - det er hurtigt, nemt og selvfølgelig helt gratis.

Sådan beregner du en pris på opsætning af glasvæv

  1. Start med at vælge 'Maleropgaver - indvendigt' og 'Vægge, lofter og/eller træværk'.
  2. Vælg 'Opsætning af væv'.
  3. Indtast samlet antal m2 væg, der skal sættes glasvæv op på.
  4. Klik på 'Beregn prisen', og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du får nu din vejl. pris på opsætning af glasvæv pr. mail.

Glasvæv giver stærke og vandafvisende vægge

Glasvæv er en form for vægbeklædning, der er "vævet" af tråde lavet af glasfibre.

Hvorfor fremstilles det sådan?

For det første fordi selve vævningen/strukturen - og også materialet - gør glasvæv meget stærkt. Glasvæv er derfor rigtigt godt i lokaler, hvor der er stor risiko for slidtage, eks. gange, køkkener og badeværelser. Glasvæv bruges derfor også jævnligt i offentlige institutioner, hvor mange mennesker (og børn) har deres daglige gang.

For det andet suger glasfibrene ikke fugt til sig, ligesom papir eller træfibre gør. Det er vigtigt at holde fugt ude af husets indre konstruktioner, hvis man gerne vil have et hus uden skimmelsvamp og råd. Af samme grund anvendes glasvæv også typisk i vådrum og rum, hvor der er risiko for vandsprøjt - eks. køkkener og badeværelser.

Få et konkret tilbud på opsætning af glasvæv

Er du interesseret i et konkret tilbud på opsætning af glasvæv, ud over det vejl. prisoverslag, så kan vi også hjælpe med dette.

Vi samarbejder med malere over hele landet, som er interesserede i at mødes med vores brugere og give tilbud på deres opgaver.

Derfor ringer vi dig også op efter din prisberegning for at tilbyde at arrangere et gratis og uforpligtende møde mellem dig og en maler. Er dette ikke relevant i din situation, så er du naturligvis helt fri til at takke nej.

Du kan læse mere om vores gratis tilbudsservice her.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.