Cookie Consent by Cookie Consent Priser på opsætning af glasvæv | Beregn din malerpris online nu

Priser på opsætning af glasvæv

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Opsætning af glasvæv kan være en uoverkommelig opgave at udføre selv, hvis man ikke har det rette håndelag. Derfor vælger mange også at få en maler til at stå for opsætningen af glasvæv.

Men hvad koster det?

Det kan du få svar på her. Når du indtaster din maleropgave i beregneren øverst på siden sammen med dine oplysninger, så får du automatisk en vejl. pris på opsætningen af glasvæv pr. mail med det samme - det er hurtigt, nemt og selvfølgelig helt gratis.

Sådan beregner du en pris på opsætning af glasvæv

  1. Start med at vælge 'Maleropgaver - indvendigt' og 'Vægge, lofter og/eller træværk'.
  2. Vælg 'Opsætning af væv'.
  3. Indtast samlet antal m2 væg, der skal sættes glasvæv op på.
  4. Klik på 'Beregn prisen', og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du får nu din vejl. pris på opsætning af glasvæv pr. mail.

Glasvæv giver stærke og vandafvisende vægge

Glasvæv er en form for vægbeklædning, der er "vævet" af tråde lavet af glasfibre.

Hvorfor fremstilles det sådan?

For det første fordi selve vævningen/strukturen - og også materialet - gør glasvæv meget stærkt. Glasvæv er derfor rigtigt godt i lokaler, hvor der er stor risiko for slidtage, eks. gange, køkkener og badeværelser. Glasvæv bruges derfor også jævnligt i offentlige institutioner, hvor mange mennesker (og børn) har deres daglige gang.

For det andet suger glasfibrene ikke fugt til sig, ligesom papir eller træfibre gør. Det er vigtigt at holde fugt ude af husets indre konstruktioner, hvis man gerne vil have et hus uden skimmelsvamp og råd. Af samme grund anvendes glasvæv også typisk i vådrum og rum, hvor der er risiko for vandsprøjt - eks. køkkener og badeværelser.

Få et konkret tilbud på opsætning af glasvæv

Er du interesseret i et konkret tilbud på opsætning af glasvæv, ud over det vejl. prisoverslag, så kan vi også hjælpe med dette.

Vi samarbejder med malere over hele landet, som er interesserede i at mødes med vores brugere og give tilbud på deres opgaver.

Derfor ringer vi dig også op efter din prisberegning for at tilbyde at arrangere et gratis og uforpligtende møde mellem dig og en maler. Er dette ikke relevant i din situation, så er du naturligvis helt fri til at takke nej.

Du kan læse mere om vores gratis tilbudsservice her.

Søften Tagrenovering ApS
Jens
10. September 2021

Jeg har fået malet tag. Alle aftaler overholdt. let og ubesværet kommunikation både på mail og telefon.

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Lars
10. September 2021

Jeg kan kun anbefale virksomheden. Gode priser, hurtigt arbejde og rigtig godt håndværk. God stemning hele vejen. I dag ca. 6 mdr efter stadig meget tilfreds.

Fb Byg & Entreprise ApS
Christopher
7. September 2021

Fin service og Flemming var fleksibel og gjorde det muligt at få altanen vandsikret i en periode med tørt vejr.

DK Kloak & Ejendomsservice
otto
4. September 2021

service af højvandslukke samt rottespærre.

Arkitektfirmaet Arkon
anders
16. August 2021

Har brugt Arkon arkitekter adskillige gange privat & er godt tilfreds med deres rådgivning samt sparring på div. byggeprojekter. Aftaler bliver overholdt & de er hurtige at få fat på telefonisk eller over mailen. Bh Anders Pedersen

Krogsgaard Have & Anlæg ApS
Jytte
13. August 2021

Meget tilfreds med min nye Kirsebærlaurbærhæk som er sat af Krogsgaard Have og Anlæg. De kom til aftalte tid og udførte arbejdet til min fulde tilfredshed. Jeg kan gives dem mine bedste anbefalinger.

Ålsø Service v/Kenneth Greve Helweg
Henrik
10. August 2021

Har fået lavet 160 m2 belægning i indkørsel med fald og afløb. Alt er lavet til aftalt tid og pris, og af nogle meget kompetente og rare medarbejdere fra Ålsø Service, som var gode til at lytte til vores ønsker. Kan klart anbefale dette firma til belægningsopgaver.

Tømrermester Per Winther
ken
29. Juli 2021

Tilbygning af 403 sommerhus . fint og flot og færdig før tiden.