Priser på opsætning af glasvæv

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på garage pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit garage-projekt

Beregn prisen her

E-mærket logo

Opsætning af glasvæv kan være en uoverkommelig opgave at udføre selv, hvis man ikke har det rette håndelag. Derfor vælger mange også at få en maler til at stå for opsætningen af glasvæv.

Men hvad koster det?

Det kan du få svar på her. Når du indtaster din maleropgave i beregneren øverst på siden sammen med dine oplysninger, så får du automatisk en vejl. pris på opsætningen af glasvæv pr. mail med det samme - det er hurtigt, nemt og selvfølgelig helt gratis.

Sådan beregner du en pris på opsætning af glasvæv

  1. Start med at vælge 'Maleropgaver - indvendigt' og 'Vægge, lofter og/eller træværk'.
  2. Vælg 'Opsætning af væv'.
  3. Indtast samlet antal m2 væg, der skal sættes glasvæv op på.
  4. Klik på 'Beregn prisen', og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du får nu din vejl. pris på opsætning af glasvæv pr. mail.

Glasvæv giver stærke og vandafvisende vægge

Glasvæv er en form for vægbeklædning, der er "vævet" af tråde lavet af glasfibre.

Hvorfor fremstilles det sådan?

For det første fordi selve vævningen/strukturen - og også materialet - gør glasvæv meget stærkt. Glasvæv er derfor rigtigt godt i lokaler, hvor der er stor risiko for slidtage, eks. gange, køkkener og badeværelser. Glasvæv bruges derfor også jævnligt i offentlige institutioner, hvor mange mennesker (og børn) har deres daglige gang.

For det andet suger glasfibrene ikke fugt til sig, ligesom papir eller træfibre gør. Det er vigtigt at holde fugt ude af husets indre konstruktioner, hvis man gerne vil have et hus uden skimmelsvamp og råd. Af samme grund anvendes glasvæv også typisk i vådrum og rum, hvor der er risiko for vandsprøjt - eks. køkkener og badeværelser.

Få et konkret tilbud på opsætning af glasvæv

Er du interesseret i et konkret tilbud på opsætning af glasvæv, ud over det vejl. prisoverslag, så kan vi også hjælpe med dette.

Vi samarbejder med malere over hele landet, som er interesserede i at mødes med vores brugere og give tilbud på deres opgaver.

Derfor ringer vi dig også op efter din prisberegning for at tilbyde at arrangere et gratis og uforpligtende møde mellem dig og en maler. Er dette ikke relevant i din situation, så er du naturligvis helt fri til at takke nej.

Du kan læse mere om vores gratis tilbudsservice her.

maler-pris.dk