Cookie Consent by Cookie Consent Priser på opsætning af glasvæv | Beregn din malerpris online nu

Priser på opsætning af glasvæv

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Opsætning af glasvæv kan være en uoverkommelig opgave at udføre selv, hvis man ikke har det rette håndelag. Derfor vælger mange også at få en maler til at stå for opsætningen af glasvæv.

Men hvad koster det?

Det kan du få svar på her. Når du indtaster din maleropgave i beregneren øverst på siden sammen med dine oplysninger, så får du automatisk en vejl. pris på opsætningen af glasvæv pr. mail med det samme - det er hurtigt, nemt og selvfølgelig helt gratis.

Sådan beregner du en pris på opsætning af glasvæv

  1. Start med at vælge 'Maleropgaver - indvendigt' og 'Vægge, lofter og/eller træværk'.
  2. Vælg 'Opsætning af væv'.
  3. Indtast samlet antal m2 væg, der skal sættes glasvæv op på.
  4. Klik på 'Beregn prisen', og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du får nu din vejl. pris på opsætning af glasvæv pr. mail.

Glasvæv giver stærke og vandafvisende vægge

Glasvæv er en form for vægbeklædning, der er "vævet" af tråde lavet af glasfibre.

Hvorfor fremstilles det sådan?

For det første fordi selve vævningen/strukturen - og også materialet - gør glasvæv meget stærkt. Glasvæv er derfor rigtigt godt i lokaler, hvor der er stor risiko for slidtage, eks. gange, køkkener og badeværelser. Glasvæv bruges derfor også jævnligt i offentlige institutioner, hvor mange mennesker (og børn) har deres daglige gang.

For det andet suger glasfibrene ikke fugt til sig, ligesom papir eller træfibre gør. Det er vigtigt at holde fugt ude af husets indre konstruktioner, hvis man gerne vil have et hus uden skimmelsvamp og råd. Af samme grund anvendes glasvæv også typisk i vådrum og rum, hvor der er risiko for vandsprøjt - eks. køkkener og badeværelser.

Få et konkret tilbud på opsætning af glasvæv

Er du interesseret i et konkret tilbud på opsætning af glasvæv, ud over det vejl. prisoverslag, så kan vi også hjælpe med dette.

Vi samarbejder med malere over hele landet, som er interesserede i at mødes med vores brugere og give tilbud på deres opgaver.

Derfor ringer vi dig også op efter din prisberegning for at tilbyde at arrangere et gratis og uforpligtende møde mellem dig og en maler. Er dette ikke relevant i din situation, så er du naturligvis helt fri til at takke nej.

Du kan læse mere om vores gratis tilbudsservice her.

Fb Byg & Entreprise ApS
Anders
10. Juni 2021

Flemming har malet både en lejlighed og køkken og gang i vores hus. Han er altid flink og vi er super tilfredse med arbejdet. I lejligheden var der en ting der skulle rettes og det blev ordnet med det samme i fin kvalitet og uden bøvl. Vi kan varmt anbefale ham til andre.

Tømrermester Per Winther
Annette
9. Juni 2021

Hurtigt og effektivt arbejde. Alle aftaler overholdt.

Grønbyg Entreprise ApS
Lars
8. Juni 2021

Vi har fået en dejlig stor træterrasse på 105 kvaratmeter i Thermowood. ALLE aftaler bliver overholdt, så vi vil bruge GrønByg igen og igen.

Lundstrøm Elservice
Aslaug
7. Juni 2021

Vi fik lavet el i et stort hus på Himmelbjerggården. Samarbejdet er forløbet rigtig godt, de er dygtige.

Søften Tagrenovering ApS
Mogens
5. Juni 2021

Vi vil gerne sige tak for en behagelig oplevelse og et godt resultat. Vi vil gerne fremhæve den løbende dialog om fejl/ændringer, den daglige grundig oprydning, den behagelig og høflige adfærd samt den lyttende tilgang.

Augustin Smede og VVS ApS
Mikkel
31. Maj 2021

augustin Vvs har monteret et vølundbjordvarme anlæg hos mig det er blevet lavet rigtigt fint ingen hovsa løsninger man bliver træt af så super flot lavet en behagelige mennesker at snakke med

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Henrik
30. Maj 2021

Jeg har brugt Fredensborg Tagdækning flere gange og har altid været yderst tilfreds.

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps
Pia
12. Maj 2021

Super professionel rådgivning og udførsel