Cookie Consent by Cookie Consent Beregn og modtag pris på maling af vinduer, 100 % gratis | Beregn din malerpris online her!

Priser på maling af vinduer

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Trævinduer skal males eller lakeres med jævne mellemrum - ellers risikerer man at vinduerne bliver utætte eller bliver angrebet af råd eller svamp.

På Maler-pris.dk kan du tjekke priser på at få malet dine vinduer af din lokale vinduesmaler.

I prisberegneren øverst på siden kan du hurtigt og nemt beregne en pris på vinduesmaling: Indtast din opgave i beregneren sammen med dine kontaktoplysninger og modtag efterfølgende en overslagspris på maling af vinduer.

Find en vejledning til din prisberegning her.

Få et godt malertilbud fra din lokale vinduesmaler

Maler-pris.dk vil i forbindelse med din prisberegning kontakte dig telefonisk og tilbyde at arrangere et møde med en maler, der vil komme forbi til et gratis og uforpligtende møde. På den måde kan du få et godt tilbud på maling af vinduer, der tager udgangspunkt i din specifikke opgave.

Hvis du takker ja til et møde med en maler, vil det altid være med din lokale vinduesmaler, der sendes ud til dig. Vi stræber nemlig altid efter at finde frem til malere fra lokalområdet, når vi formidler kontakt.

Du kan læse mere om vores gratis tilbudsservice her.

Fb Byg & Entreprise ApS
Anders
10. Juni 2021

Flemming har malet både en lejlighed og køkken og gang i vores hus. Han er altid flink og vi er super tilfredse med arbejdet. I lejligheden var der en ting der skulle rettes og det blev ordnet med det samme i fin kvalitet og uden bøvl. Vi kan varmt anbefale ham til andre.

Tømrermester Per Winther
Annette
9. Juni 2021

Hurtigt og effektivt arbejde. Alle aftaler overholdt.

Grønbyg Entreprise ApS
Lars
8. Juni 2021

Vi har fået en dejlig stor træterrasse på 105 kvaratmeter i Thermowood. ALLE aftaler bliver overholdt, så vi vil bruge GrønByg igen og igen.

Lundstrøm Elservice
Aslaug
7. Juni 2021

Vi fik lavet el i et stort hus på Himmelbjerggården. Samarbejdet er forløbet rigtig godt, de er dygtige.

Søften Tagrenovering ApS
Mogens
5. Juni 2021

Vi vil gerne sige tak for en behagelig oplevelse og et godt resultat. Vi vil gerne fremhæve den løbende dialog om fejl/ændringer, den daglige grundig oprydning, den behagelig og høflige adfærd samt den lyttende tilgang.

Augustin Smede og VVS ApS
Mikkel
31. Maj 2021

augustin Vvs har monteret et vølundbjordvarme anlæg hos mig det er blevet lavet rigtigt fint ingen hovsa løsninger man bliver træt af så super flot lavet en behagelige mennesker at snakke med

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Henrik
30. Maj 2021

Jeg har brugt Fredensborg Tagdækning flere gange og har altid været yderst tilfreds.

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps
Pia
12. Maj 2021

Super professionel rådgivning og udførsel