Cookie Consent by Cookie Consent Beregn og modtag pris på maling af vinduer, 100 % gratis | Beregn din malerpris online her!

Priser på maling af vinduer

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Trævinduer skal males eller lakeres med jævne mellemrum - ellers risikerer man at vinduerne bliver utætte eller bliver angrebet af råd eller svamp.

På Maler-pris.dk kan du tjekke priser på at få malet dine vinduer af din lokale vinduesmaler.

I prisberegneren øverst på siden kan du hurtigt og nemt beregne en pris på vinduesmaling: Indtast din opgave i beregneren sammen med dine kontaktoplysninger og modtag efterfølgende en overslagspris på maling af vinduer.

Find en vejledning til din prisberegning her.

Få et godt malertilbud fra din lokale vinduesmaler

Maler-pris.dk vil i forbindelse med din prisberegning kontakte dig telefonisk og tilbyde at arrangere et møde med en maler, der vil komme forbi til et gratis og uforpligtende møde. På den måde kan du få et godt tilbud på maling af vinduer, der tager udgangspunkt i din specifikke opgave.

Hvis du takker ja til et møde med en maler, vil det altid være med din lokale vinduesmaler, der sendes ud til dig. Vi stræber nemlig altid efter at finde frem til malere fra lokalområdet, når vi formidler kontakt.

Du kan læse mere om vores gratis tilbudsservice her.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.