Cookie Consent by Cookie Consent Beregn og modtag pris på maling af vinduer, 100 % gratis | Beregn din malerpris online her!

Priser på maling af vinduer

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Trævinduer skal males eller lakeres med jævne mellemrum - ellers risikerer man at vinduerne bliver utætte eller bliver angrebet af råd eller svamp.

På Maler-pris.dk kan du tjekke priser på at få malet dine vinduer af din lokale vinduesmaler.

I prisberegneren øverst på siden kan du hurtigt og nemt beregne en pris på vinduesmaling: Indtast din opgave i beregneren sammen med dine kontaktoplysninger og modtag efterfølgende en overslagspris på maling af vinduer.

Find en vejledning til din prisberegning her.

Få et godt malertilbud fra din lokale vinduesmaler

Maler-pris.dk vil i forbindelse med din prisberegning kontakte dig telefonisk og tilbyde at arrangere et møde med en maler, der vil komme forbi til et gratis og uforpligtende møde. På den måde kan du få et godt tilbud på maling af vinduer, der tager udgangspunkt i din specifikke opgave.

Hvis du takker ja til et møde med en maler, vil det altid være med din lokale vinduesmaler, der sendes ud til dig. Vi stræber nemlig altid efter at finde frem til malere fra lokalområdet, når vi formidler kontakt.

Du kan læse mere om vores gratis tilbudsservice her.

Søften Tagrenovering ApS
Jens
10. September 2021

Jeg har fået malet tag. Alle aftaler overholdt. let og ubesværet kommunikation både på mail og telefon.

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Lars
10. September 2021

Jeg kan kun anbefale virksomheden. Gode priser, hurtigt arbejde og rigtig godt håndværk. God stemning hele vejen. I dag ca. 6 mdr efter stadig meget tilfreds.

Fb Byg & Entreprise ApS
Christopher
7. September 2021

Fin service og Flemming var fleksibel og gjorde det muligt at få altanen vandsikret i en periode med tørt vejr.

DK Kloak & Ejendomsservice
otto
4. September 2021

service af højvandslukke samt rottespærre.

Arkitektfirmaet Arkon
anders
16. August 2021

Har brugt Arkon arkitekter adskillige gange privat & er godt tilfreds med deres rådgivning samt sparring på div. byggeprojekter. Aftaler bliver overholdt & de er hurtige at få fat på telefonisk eller over mailen. Bh Anders Pedersen

Krogsgaard Have & Anlæg ApS
Jytte
13. August 2021

Meget tilfreds med min nye Kirsebærlaurbærhæk som er sat af Krogsgaard Have og Anlæg. De kom til aftalte tid og udførte arbejdet til min fulde tilfredshed. Jeg kan gives dem mine bedste anbefalinger.

Ålsø Service v/Kenneth Greve Helweg
Henrik
10. August 2021

Har fået lavet 160 m2 belægning i indkørsel med fald og afløb. Alt er lavet til aftalt tid og pris, og af nogle meget kompetente og rare medarbejdere fra Ålsø Service, som var gode til at lytte til vores ønsker. Kan klart anbefale dette firma til belægningsopgaver.

Tømrermester Per Winther
ken
29. Juli 2021

Tilbygning af 403 sommerhus . fint og flot og færdig før tiden.