Cookie Consent by Cookie Consent Maling af vægge - priser | Beregn din malerpris online på 2 min.

Maling af vægge - priser

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

På Maler-pris.dk kan man tjekke priser på maling af vægge i prisberegneren. Du vælger kategorier og indtaster opgavens oplysninger. Kort efter vil du modtage en mail med et billigt tilbud med vejledende priser på maling af dine vægge.

Da en beregning foretages ud fra generelle tal og forhold, kan prisen aldrig blive helt præcis.

Derfor tilbyder Maler-pris.dk at arrangere et møde med en dygtig maler fra lokalområdet, der vil komme forbi til et gratis og uforpligtende besøg hos dig. Efter en snak og besigtigelse af opgaven vil maleren kunne give dig et godt og billigt tilbud på maling af dine vægge.

Vi har gjort det nemt og effektivt at tjekke priser på maling af vægge samt at finde frem til en god maler. Du slipper for alt det indledende arbejde. Det står vi for.

Maler-pris.dk arrangerer møder mellem kunder og fagfolk i:

Region Nordjylland, Region Midtjylland, Region Syddanmark, Region Sjælland, Region Hovedstaden Vi kan derfor hurtigt sætte et møde i stand for dig også.

Søften Tagrenovering ApS
Jens
10. September 2021

Jeg har fået malet tag. Alle aftaler overholdt. let og ubesværet kommunikation både på mail og telefon.

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Lars
10. September 2021

Jeg kan kun anbefale virksomheden. Gode priser, hurtigt arbejde og rigtig godt håndværk. God stemning hele vejen. I dag ca. 6 mdr efter stadig meget tilfreds.

Fb Byg & Entreprise ApS
Christopher
7. September 2021

Fin service og Flemming var fleksibel og gjorde det muligt at få altanen vandsikret i en periode med tørt vejr.

DK Kloak & Ejendomsservice
otto
4. September 2021

service af højvandslukke samt rottespærre.

Arkitektfirmaet Arkon
anders
16. August 2021

Har brugt Arkon arkitekter adskillige gange privat & er godt tilfreds med deres rådgivning samt sparring på div. byggeprojekter. Aftaler bliver overholdt & de er hurtige at få fat på telefonisk eller over mailen. Bh Anders Pedersen

Krogsgaard Have & Anlæg ApS
Jytte
13. August 2021

Meget tilfreds med min nye Kirsebærlaurbærhæk som er sat af Krogsgaard Have og Anlæg. De kom til aftalte tid og udførte arbejdet til min fulde tilfredshed. Jeg kan gives dem mine bedste anbefalinger.

Ålsø Service v/Kenneth Greve Helweg
Henrik
10. August 2021

Har fået lavet 160 m2 belægning i indkørsel med fald og afløb. Alt er lavet til aftalt tid og pris, og af nogle meget kompetente og rare medarbejdere fra Ålsø Service, som var gode til at lytte til vores ønsker. Kan klart anbefale dette firma til belægningsopgaver.

Tømrermester Per Winther
ken
29. Juli 2021

Tilbygning af 403 sommerhus . fint og flot og færdig før tiden.