Cookie Consent by Cookie Consent Maling af vægge - priser | Beregn din malerpris online på 2 min.

Maling af vægge - priser

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

På Maler-pris.dk kan man tjekke priser på maling af vægge i prisberegneren. Du vælger kategorier og indtaster opgavens oplysninger. Kort efter vil du modtage en mail med et billigt tilbud med vejledende priser på maling af dine vægge.

Da en beregning foretages ud fra generelle tal og forhold, kan prisen aldrig blive helt præcis.

Derfor tilbyder Maler-pris.dk at arrangere et møde med en dygtig maler fra lokalområdet, der vil komme forbi til et gratis og uforpligtende besøg hos dig. Efter en snak og besigtigelse af opgaven vil maleren kunne give dig et godt og billigt tilbud på maling af dine vægge.

Vi har gjort det nemt og effektivt at tjekke priser på maling af vægge samt at finde frem til en god maler. Du slipper for alt det indledende arbejde. Det står vi for.

Maler-pris.dk arrangerer møder mellem kunder og fagfolk i:

Region Nordjylland, Region Midtjylland, Region Syddanmark, Region Sjælland, Region Hovedstaden Vi kan derfor hurtigt sætte et møde i stand for dig også.

Fb Byg & Entreprise ApS
Anders
10. Juni 2021

Flemming har malet både en lejlighed og køkken og gang i vores hus. Han er altid flink og vi er super tilfredse med arbejdet. I lejligheden var der en ting der skulle rettes og det blev ordnet med det samme i fin kvalitet og uden bøvl. Vi kan varmt anbefale ham til andre.

Tømrermester Per Winther
Annette
9. Juni 2021

Hurtigt og effektivt arbejde. Alle aftaler overholdt.

Grønbyg Entreprise ApS
Lars
8. Juni 2021

Vi har fået en dejlig stor træterrasse på 105 kvaratmeter i Thermowood. ALLE aftaler bliver overholdt, så vi vil bruge GrønByg igen og igen.

Lundstrøm Elservice
Aslaug
7. Juni 2021

Vi fik lavet el i et stort hus på Himmelbjerggården. Samarbejdet er forløbet rigtig godt, de er dygtige.

Søften Tagrenovering ApS
Mogens
5. Juni 2021

Vi vil gerne sige tak for en behagelig oplevelse og et godt resultat. Vi vil gerne fremhæve den løbende dialog om fejl/ændringer, den daglige grundig oprydning, den behagelig og høflige adfærd samt den lyttende tilgang.

Augustin Smede og VVS ApS
Mikkel
31. Maj 2021

augustin Vvs har monteret et vølundbjordvarme anlæg hos mig det er blevet lavet rigtigt fint ingen hovsa løsninger man bliver træt af så super flot lavet en behagelige mennesker at snakke med

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Henrik
30. Maj 2021

Jeg har brugt Fredensborg Tagdækning flere gange og har altid været yderst tilfreds.

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps
Pia
12. Maj 2021

Super professionel rådgivning og udførsel