Cookie Consent by Cookie Consent Undersøg priser på maling af stuen | Maler-pris.dk

Undersøg priser på maling af stue

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

På Maler-pris.dk kan du tjekke priserne på at få malet din stue. Du indtaster dine oplysninger i prisberegneren øverst på siden. Kort efter vil du modtage et billigt tilbud med vejledende priser på maling af din stue.

Få arrangeret et møde med en maler og få et tilbud

Hvis du ønsker at få et billigt tilbud, med mere konkrete priser, kan Maler-pris.dk tilbyde at arrangere et møde med en lokal fagmand for dig.

Det er gratis at få arrangeret et møde med en maler. Denne vil komme forbi til en snak og besigtigelse af opgaven og give et uforpligtende billigt tilbud, der tager udgangspunkt i dine vægge og prisniveauet i området.

Møder i de 20 største byer i Danmark

København (Hovedstadsområdet), Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Helsingør, Hørsholm, Silkeborg, Næstved, Fredericia, Viborg, Køge, Holstebro og Taastrup.

Maler-pris.dk kan formidle kontakt mellem kunder og malermestre i og i omegnen af alle de større byer i landet - og vi er altid klar til at prøve en ny.

Maler-pris.dk er et værktøj til dig, der leder efter en maler med et billigt tilbud på maling af dine stuer. Vi finder maleren for dig og arrangerer et møde, til hvornår det passer dig bedst. Vi har gjort processen med at undersøge priser på maling af stuer og at få et billigt tilbud fra en maler let, bekvem og effektiv.

Fb Byg & Entreprise ApS
Anders
10. Juni 2021

Flemming har malet både en lejlighed og køkken og gang i vores hus. Han er altid flink og vi er super tilfredse med arbejdet. I lejligheden var der en ting der skulle rettes og det blev ordnet med det samme i fin kvalitet og uden bøvl. Vi kan varmt anbefale ham til andre.

Tømrermester Per Winther
Annette
9. Juni 2021

Hurtigt og effektivt arbejde. Alle aftaler overholdt.

Grønbyg Entreprise ApS
Lars
8. Juni 2021

Vi har fået en dejlig stor træterrasse på 105 kvaratmeter i Thermowood. ALLE aftaler bliver overholdt, så vi vil bruge GrønByg igen og igen.

Lundstrøm Elservice
Aslaug
7. Juni 2021

Vi fik lavet el i et stort hus på Himmelbjerggården. Samarbejdet er forløbet rigtig godt, de er dygtige.

Søften Tagrenovering ApS
Mogens
5. Juni 2021

Vi vil gerne sige tak for en behagelig oplevelse og et godt resultat. Vi vil gerne fremhæve den løbende dialog om fejl/ændringer, den daglige grundig oprydning, den behagelig og høflige adfærd samt den lyttende tilgang.

Augustin Smede og VVS ApS
Mikkel
31. Maj 2021

augustin Vvs har monteret et vølundbjordvarme anlæg hos mig det er blevet lavet rigtigt fint ingen hovsa løsninger man bliver træt af så super flot lavet en behagelige mennesker at snakke med

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Henrik
30. Maj 2021

Jeg har brugt Fredensborg Tagdækning flere gange og har altid været yderst tilfreds.

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps
Pia
12. Maj 2021

Super professionel rådgivning og udførsel