Cookie Consent by Cookie Consent Undersøg priser på maling af stuen | Maler-pris.dk

Undersøg priser på maling af stue

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

På Maler-pris.dk kan du tjekke priserne på at få malet din stue. Du indtaster dine oplysninger i prisberegneren øverst på siden. Kort efter vil du modtage et billigt tilbud med vejledende priser på maling af din stue.

Få arrangeret et møde med en maler og få et tilbud

Hvis du ønsker at få et billigt tilbud, med mere konkrete priser, kan Maler-pris.dk tilbyde at arrangere et møde med en lokal fagmand for dig.

Det er gratis at få arrangeret et møde med en maler. Denne vil komme forbi til en snak og besigtigelse af opgaven og give et uforpligtende billigt tilbud, der tager udgangspunkt i dine vægge og prisniveauet i området.

Møder i de 20 største byer i Danmark

København (Hovedstadsområdet), Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Helsingør, Hørsholm, Silkeborg, Næstved, Fredericia, Viborg, Køge, Holstebro og Taastrup.

Maler-pris.dk kan formidle kontakt mellem kunder og malermestre i og i omegnen af alle de større byer i landet - og vi er altid klar til at prøve en ny.

Maler-pris.dk er et værktøj til dig, der leder efter en maler med et billigt tilbud på maling af dine stuer. Vi finder maleren for dig og arrangerer et møde, til hvornår det passer dig bedst. Vi har gjort processen med at undersøge priser på maling af stuer og at få et billigt tilbud fra en maler let, bekvem og effektiv.

Søften Tagrenovering ApS
Jens
10. September 2021

Jeg har fået malet tag. Alle aftaler overholdt. let og ubesværet kommunikation både på mail og telefon.

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Lars
10. September 2021

Jeg kan kun anbefale virksomheden. Gode priser, hurtigt arbejde og rigtig godt håndværk. God stemning hele vejen. I dag ca. 6 mdr efter stadig meget tilfreds.

Fb Byg & Entreprise ApS
Christopher
7. September 2021

Fin service og Flemming var fleksibel og gjorde det muligt at få altanen vandsikret i en periode med tørt vejr.

DK Kloak & Ejendomsservice
otto
4. September 2021

service af højvandslukke samt rottespærre.

Arkitektfirmaet Arkon
anders
16. August 2021

Har brugt Arkon arkitekter adskillige gange privat & er godt tilfreds med deres rådgivning samt sparring på div. byggeprojekter. Aftaler bliver overholdt & de er hurtige at få fat på telefonisk eller over mailen. Bh Anders Pedersen

Krogsgaard Have & Anlæg ApS
Jytte
13. August 2021

Meget tilfreds med min nye Kirsebærlaurbærhæk som er sat af Krogsgaard Have og Anlæg. De kom til aftalte tid og udførte arbejdet til min fulde tilfredshed. Jeg kan gives dem mine bedste anbefalinger.

Ålsø Service v/Kenneth Greve Helweg
Henrik
10. August 2021

Har fået lavet 160 m2 belægning i indkørsel med fald og afløb. Alt er lavet til aftalt tid og pris, og af nogle meget kompetente og rare medarbejdere fra Ålsø Service, som var gode til at lytte til vores ønsker. Kan klart anbefale dette firma til belægningsopgaver.

Tømrermester Per Winther
ken
29. Juli 2021

Tilbygning af 403 sommerhus . fint og flot og færdig før tiden.