Cookie Consent by Cookie Consent Undersøg priser på maling af stuen | Maler-pris.dk

Undersøg priser på maling af stue

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

På Maler-pris.dk kan du tjekke priserne på at få malet din stue. Du indtaster dine oplysninger i prisberegneren øverst på siden. Kort efter vil du modtage et billigt tilbud med vejledende priser på maling af din stue.

Få arrangeret et møde med en maler og få et tilbud

Hvis du ønsker at få et billigt tilbud, med mere konkrete priser, kan Maler-pris.dk tilbyde at arrangere et møde med en lokal fagmand for dig.

Det er gratis at få arrangeret et møde med en maler. Denne vil komme forbi til en snak og besigtigelse af opgaven og give et uforpligtende billigt tilbud, der tager udgangspunkt i dine vægge og prisniveauet i området.

Møder i de 20 største byer i Danmark

København (Hovedstadsområdet), Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Helsingør, Hørsholm, Silkeborg, Næstved, Fredericia, Viborg, Køge, Holstebro og Taastrup.

Maler-pris.dk kan formidle kontakt mellem kunder og malermestre i og i omegnen af alle de større byer i landet - og vi er altid klar til at prøve en ny.

Maler-pris.dk er et værktøj til dig, der leder efter en maler med et billigt tilbud på maling af dine stuer. Vi finder maleren for dig og arrangerer et møde, til hvornår det passer dig bedst. Vi har gjort processen med at undersøge priser på maling af stuer og at få et billigt tilbud fra en maler let, bekvem og effektiv.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.