Cookie Consent by Cookie Consent Priser på maling af køkkenet | Beregn din malerpris online nu

Priser på maling af køkken

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

På Maler-pris.dk kan du tjekke priser på maling af køkken. I prisberegneren vælger du indvendigt malerarbejde og indtaster hvor mange kvadratmeter væg, du skal have malet.

Du indtaster dine oplysninger og vil kort efter modtage en mail med et tilbud med vejledende priser på maling af dit køkken.

Konkrete priser på maling af dit køkken

Beregningen på Maler-pris.dk foretages ud fra et gennemsnitlig prisniveau for den type opgave. Hvis du gerne vil have konkrete priser på maling af køkken, anbefaler vi, at du tager imod tilbuddet om at få arrangeret et gratis og uforpligtende møde med en lokal maler.

Maler-pris.dk vil kontakte dig og tilbyde at finde en maler for dig til din opgave. Maleren vil komme forbi, besigtige opgaven og komme med et uforpligtende tilbud herpå. Det er en let og bekvem måde at finde frem til en god og dygtig maler.

Fb Byg & Entreprise ApS
Anders
10. Juni 2021

Flemming har malet både en lejlighed og køkken og gang i vores hus. Han er altid flink og vi er super tilfredse med arbejdet. I lejligheden var der en ting der skulle rettes og det blev ordnet med det samme i fin kvalitet og uden bøvl. Vi kan varmt anbefale ham til andre.

Tømrermester Per Winther
Annette
9. Juni 2021

Hurtigt og effektivt arbejde. Alle aftaler overholdt.

Grønbyg Entreprise ApS
Lars
8. Juni 2021

Vi har fået en dejlig stor træterrasse på 105 kvaratmeter i Thermowood. ALLE aftaler bliver overholdt, så vi vil bruge GrønByg igen og igen.

Lundstrøm Elservice
Aslaug
7. Juni 2021

Vi fik lavet el i et stort hus på Himmelbjerggården. Samarbejdet er forløbet rigtig godt, de er dygtige.

Søften Tagrenovering ApS
Mogens
5. Juni 2021

Vi vil gerne sige tak for en behagelig oplevelse og et godt resultat. Vi vil gerne fremhæve den løbende dialog om fejl/ændringer, den daglige grundig oprydning, den behagelig og høflige adfærd samt den lyttende tilgang.

Augustin Smede og VVS ApS
Mikkel
31. Maj 2021

augustin Vvs har monteret et vølundbjordvarme anlæg hos mig det er blevet lavet rigtigt fint ingen hovsa løsninger man bliver træt af så super flot lavet en behagelige mennesker at snakke med

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Henrik
30. Maj 2021

Jeg har brugt Fredensborg Tagdækning flere gange og har altid været yderst tilfreds.

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps
Pia
12. Maj 2021

Super professionel rådgivning og udførsel