Cookie Consent by Cookie Consent Priser på maling af køkkenet | Beregn din malerpris online nu

Priser på maling af køkken

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

På Maler-pris.dk kan du tjekke priser på maling af køkken. I prisberegneren vælger du indvendigt malerarbejde og indtaster hvor mange kvadratmeter væg, du skal have malet.

Du indtaster dine oplysninger og vil kort efter modtage en mail med et tilbud med vejledende priser på maling af dit køkken.

Konkrete priser på maling af dit køkken

Beregningen på Maler-pris.dk foretages ud fra et gennemsnitlig prisniveau for den type opgave. Hvis du gerne vil have konkrete priser på maling af køkken, anbefaler vi, at du tager imod tilbuddet om at få arrangeret et gratis og uforpligtende møde med en lokal maler.

Maler-pris.dk vil kontakte dig og tilbyde at finde en maler for dig til din opgave. Maleren vil komme forbi, besigtige opgaven og komme med et uforpligtende tilbud herpå. Det er en let og bekvem måde at finde frem til en god og dygtig maler.

Søften Tagrenovering ApS
Jens
10. September 2021

Jeg har fået malet tag. Alle aftaler overholdt. let og ubesværet kommunikation både på mail og telefon.

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Lars
10. September 2021

Jeg kan kun anbefale virksomheden. Gode priser, hurtigt arbejde og rigtig godt håndværk. God stemning hele vejen. I dag ca. 6 mdr efter stadig meget tilfreds.

Fb Byg & Entreprise ApS
Christopher
7. September 2021

Fin service og Flemming var fleksibel og gjorde det muligt at få altanen vandsikret i en periode med tørt vejr.

DK Kloak & Ejendomsservice
otto
4. September 2021

service af højvandslukke samt rottespærre.

Arkitektfirmaet Arkon
anders
16. August 2021

Har brugt Arkon arkitekter adskillige gange privat & er godt tilfreds med deres rådgivning samt sparring på div. byggeprojekter. Aftaler bliver overholdt & de er hurtige at få fat på telefonisk eller over mailen. Bh Anders Pedersen

Krogsgaard Have & Anlæg ApS
Jytte
13. August 2021

Meget tilfreds med min nye Kirsebærlaurbærhæk som er sat af Krogsgaard Have og Anlæg. De kom til aftalte tid og udførte arbejdet til min fulde tilfredshed. Jeg kan gives dem mine bedste anbefalinger.

Ålsø Service v/Kenneth Greve Helweg
Henrik
10. August 2021

Har fået lavet 160 m2 belægning i indkørsel med fald og afløb. Alt er lavet til aftalt tid og pris, og af nogle meget kompetente og rare medarbejdere fra Ålsø Service, som var gode til at lytte til vores ønsker. Kan klart anbefale dette firma til belægningsopgaver.

Tømrermester Per Winther
ken
29. Juli 2021

Tilbygning af 403 sommerhus . fint og flot og færdig før tiden.