Cookie Consent by Cookie Consent Priser på fuldspartling af vægge | Beregn din malerpris online

Priser på fuldspartling af vægge

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Hvad koster fuldspartling af vægge udført af en maler? Prøv vores online prisberegner, og få svaret med det samme.

Sådan beregner du en pris på fuldspartling af vægge:

  1. Under ‘Indvendig malerarbejder’ vælger du ‘Fuldspartling’.
  2. Herefter indtaster du væggenes samlede m2.
  3. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast din mailadresse.
  4. Du får prisen på nye fuldspartlede vægge pr. mail.

Det er helt gratis og fuldstændigt uforpligtende at beregne en pris på fuldspartling. Vær opmærksom på, at du får din vejledende malerpris pr. mail, så tjek gerne spamfilteret, hvis du ikke kan se mailen i din indbakke.

Om fuldspartling af vægge

Fuldspartling af vægge udføres, når væggene er bulede eller ujævne i en grad, hvor man ikke kan få en pæn væg udelukkende ved at male eller tapetsere.

Fuldspartling er særligt en udbredt praksis, når man renoverer gamle huse og lejligheder.

Fuldspartling går kort sagt ud på at påføre spartelmasse over hele væggen i et jævnt lag og så at pudse efter med sandpapir, når spartelmassen er tør.

Man kan sagtens fuldspartle selv, men det er langsommeligt, besværligt arbejde, og derfor vælger mange også at få en professionel maler til at stå for arbejdet.

Indhent et tilbud på fuldspartling fra en maler

Har du ikke tid eller lyst til at fuldspartle dine vægge selv, er den bedste løsning at få en maler til at stå for arbejdet.

Som en service til vores brugere tilbyder vi at hjælpe dig med at indhente et tilbud på fuldspartling hos en maler fra dit lokalområde - naturligvis helt gratis og uforpligtende.

Vi samarbejder med malere over hele landet, som er interesserede i at møde potentielle kunder og give tilbud på deres opgaver, og vi kender derfor også en maler nær dig.

For at indhente et tilbud på fuldspartling af dine vægge behøver du bare indtaste din opgave i beregneren øverst på siden sammen med dine kontaktoplysninger. Så sørger en af vores medarbejdere for at kontakte dig snarest muligt og hjælpe dig videre med projektet.

Du kan læse mere om Maler-pris.dk og vores gratis service her

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.