Cookie Consent by Cookie Consent Modtag PRIS for fjernelse af tapet gratis på 2 min. | Beregn din malerpris online lige her!

Pris for fjernelse af tapet

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Gammelt tapet kan være lidt af en kamp at få ned. Gammel tapet eller glasvæv kan sidde rigtigt godt fast på væggene, og i så fald tager det for de fleste ret lang tid og mange kræfter at få ned.

Derfor vælger mange også at få en maler til at stå for nedtagning af tapet eller glasvæv.

Sådan beregner du en pris på afrensning af tapet eller væv

  1. Vælg først kategorien 'Maleropgaver - indvendigt' i beregneren og herefter 'Vægge, lofter og/eller træværk'.
  2. Vælg de relevante opgaver, og indtast så opgavens samlede antal m2.
  3. Klik på 'Beregn prisen' og indtast dine kontaktoplysninger.
  4. Du får nu din vejl. pris på afrensning af tapet eller væv pr. mail.

Få et godt tilbud på opgaven

I forbindelse med din prisberegning og den udregnede pris på fjernelse af tapet vil Maler-pris.dk også tilbyde at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal maler. Det er den nemmeste måde at få et konkret malertilbud på fjernelse af tapet.

Vi samarbejder med malermestre over hele landet og vi kan derfor arrangere et gratis tilbudsmøde med en maler fra dit lokalområde. Maleren kommer hjem til dig, får en god snak om mulighederne og sammensætter derefter et godt tilbud til dig på opgaven.

Dette er en helt gratis service, og efter mødet kan du frit takke ja eller nej til malerens tilbud.

Læs mere om vores gratis service her.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.