Cookie Consent by Cookie Consent Find en maler | Beregn en pris og find en lokal maler her

Find en dygtig maler - hurtigt og nemt

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Maler-pris.dk hjælper dig med at finde dygtig lokal maler.

Trænger dine vægge eller vinduer til at blive malet? Start dit projekt her!

På maler-pris.dk kan du beregne en vejl. pris på en række maleropgaver - eks. maling af vægge, lofter, tapetsering, facademaling og meget mere. Ud over det kan vi også sætte dig i kontakt med en dygtig maler fra dit lokalområde.

Sådan fungerer det

  1. Indtast din opgave i prisberegneren sammen med din mailadresse.
  2. Modtag et vejledende prisoverslag på maleropgaven med det samme pr. mail.
  3. Vi kontakter dig for at høre, om du også er interesseret i et gratis tilbudsmøde med en maler hjemme hos dig.

Brugen af prisberegneren og vores service er helt gratis og uforpligtende. Du må desuden gerne bruge beregneren, selvom du ikke har behov for et møden med en maler endnu.

Du kan læse mere om vores gratis service her.

Vi samarbejder kun med professionelle malere

Vi samarbejder kun med professionelle malere, så du vil altid få besøg af en kompetent maler, som har erfaring med din opgavetype.

Når vi arrangerer tilbudsmøder, så er det dig, der bestemmer tid og sted. Hvis det er relevant for dig, vil en af vores samarbejdspartnere altså komme hjem til dig til en snak om opgaven og give et tilbud med konkrete priser, der baserer sig på dine behov.

Vi samarbejder med malere over hele landet, og vi vil derfor stort set altid kunne sætte dig i kontakt med en maler fra dit eget lokalområde.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.