Cookie Consent by Cookie Consent Tilbud på opsætning af filt på vægge og loft | Vejl. pris på 2 min.

Priser og tilbud på opsætning af filt på vægge og lofter

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Opsætning af filt:

På Maler-pris.dk kan du udregne priser på opsætning af filt på vægge og lofter. Du beregner prisen på opsætning af filt i prisberegneren under punktet generelt malerarbejde i kategorien indvendigt malerarbejde. Efterfølgende indtaster du, hvor mange kvadratmeter filt du skal have sat op.

Prisen du modtager er vejledende - Få et møde og få en konkret pris

Maler-pris.dk er en nem og hurtig måde at finde frem til priser og tilbud på opsætning af filt på vægge og lofter.

Efter en beregning vil Maler-pris.dk kontakte dig telefonisk og tilbyde at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en malermester, som vi samarbejder med.

Maler-pris.dk er en hurtig og nem måde at tjekke priser og tilbud på opsætning af filt på lofter og vægge.

Tilbage til forsiden

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.