Opsætning af tapet, væv eller filt

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på garage pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit garage-projekt

Beregn prisen her

E-mærket logo

Hvad koster det at få opsat nyt tapet, væv eller filt på væggene?

Det kan du få svar på her - hurtigt og nemt. Med prisberegneren øverst på siden kan du beregne priser på tapetsering, opsætning af væv/filt, maling af vægge, lofter og træværk samt mange andre maleropgaver.

Sådan beregner du en pris

  1. Start med at vælge kategorien 'Maleropgaver - indvendigt' og herefter 'Vægge, lofter og/eller træværk'.
  2. Vælg nu opgaverne, som prisen skal inkludere og indtast så antal m2.
  3. Klik på 'Beregn prisen' og indtast dine kontaktoplysninger.

Du modtager nu din vejledende malerpris pr. mail med det samme.

Det er altid helt gratis og uforpligtende at bruge beregneren, og du må meget gerne beregne flere priser, hvis du har lyst til det.

Om opsætning af væv, filt og tapet

Væv, filt og tapet er 3 forskellige former for vægbeklædning til indervægge.

Væv er også kendt som glasvæv og er en meget slidstærk form for vægbeklædning og giver en vægoverflade med struktur. Man bruger ofte glasvæv i køkkener og på badeværelser, da glasvæv bl.a. er fremstillet af glasfibre, som ikke tager skade af vand og fugt. Typisk vil man også vælge at male glasvæv med en maling med høj glans i disse rum, der gør vægoverfladen nemmere at tørre af for skidt og snavs.

Filt fås som glasfilt og fiberfilt, hvor glasfilt oftest er den mest populære. Filt på væggene giver en helt glat, ensartet struktur. Filt bruges både for at give den ensartede overflade - eks. på en ny gipspladevæg - men kan også hjælpe til at styrke gamle vægge.

Tapet var tidligere det mest populære valg i Danmark, men da mange nu foretrækker de glatte, hvide vægge, så har filt og malede overflader overtaget førstepladsen de fleste steder. Tapet byder dog på gode muligheder for kreativ boligindretning, da man kan få tapet i rigtigt mange flotte, stilede mønstre og farver.

Opsætning af væv, filt og tapet kan være en meget besværlig proces, og hvis man ikke gør det forsigtigt og tager sig god tid, så kommer resultatet nemt til at se grimt ud. Derfor vælger mange også at få en professionel maler til at stå for opgaven.

Få et godt tilbud på opsætning af væv, tapet eller filt

Som en gratis service til vores brugere hjælper vi vores brugere med at indhente et tilbud på deres maleropgave.

Vi samarbejder med malere og malerfirmaer over hele landet, som er interesserede i at komme ud til vores brugere, få en snak om opgaven og efterfølgende udarbejde et godt tilbud på tapetseringen, opsætningen af væv eller filt samt andre maleropgaver, som du skal have udført.

Du bestemmer selv tid og sted, og dit tilbudsmøde med maleren er helt gratis og uforpligtende.

Læs mere om vores gratis tilbudsservice her.

maler-pris.dk