Cookie Consent by Cookie Consent Få beregnet pris GRATIS på opsætning af tapet, væv eller filt på 2 min. lige her!

Opsætning af tapet, væv eller filt

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Hvad koster det at få opsat nyt tapet, væv eller filt på væggene?

Det kan du få svar på her - hurtigt og nemt. Med prisberegneren øverst på siden kan du beregne priser på tapetsering, opsætning af væv/filt, maling af vægge, lofter og træværk samt mange andre maleropgaver.

Sådan beregner du en pris

  1. Start med at vælge kategorien 'Maleropgaver - indvendigt' og herefter 'Vægge, lofter og/eller træværk'.
  2. Vælg nu opgaverne, som prisen skal inkludere og indtast så antal m2.
  3. Klik på 'Beregn prisen' og indtast dine kontaktoplysninger.

Du modtager nu din vejledende malerpris pr. mail med det samme.

Det er altid helt gratis og uforpligtende at bruge beregneren, og du må meget gerne beregne flere priser, hvis du har lyst til det.

Om opsætning af væv, filt og tapet

Væv, filt og tapet er 3 forskellige former for vægbeklædning til indervægge.

Væv er også kendt som glasvæv og er en meget slidstærk form for vægbeklædning og giver en vægoverflade med struktur. Man bruger ofte glasvæv i køkkener og på badeværelser, da glasvæv bl.a. er fremstillet af glasfibre, som ikke tager skade af vand og fugt. Typisk vil man også vælge at male glasvæv med en maling med høj glans i disse rum, der gør vægoverfladen nemmere at tørre af for skidt og snavs.

Filt fås som glasfilt og fiberfilt, hvor glasfilt oftest er den mest populære. Filt på væggene giver en helt glat, ensartet struktur. Filt bruges både for at give den ensartede overflade - eks. på en ny gipspladevæg - men kan også hjælpe til at styrke gamle vægge.

Tapet var tidligere det mest populære valg i Danmark, men da mange nu foretrækker de glatte, hvide vægge, så har filt og malede overflader overtaget førstepladsen de fleste steder. Tapet byder dog på gode muligheder for kreativ boligindretning, da man kan få tapet i rigtigt mange flotte, stilede mønstre og farver.

Opsætning af væv, filt og tapet kan være en meget besværlig proces, og hvis man ikke gør det forsigtigt og tager sig god tid, så kommer resultatet nemt til at se grimt ud. Derfor vælger mange også at få en professionel maler til at stå for opgaven.

Få et godt tilbud på opsætning af væv, tapet eller filt

Som en gratis service til vores brugere hjælper vi vores brugere med at indhente et tilbud på deres maleropgave.

Vi samarbejder med malere og malerfirmaer over hele landet, som er interesserede i at komme ud til vores brugere, få en snak om opgaven og efterfølgende udarbejde et godt tilbud på tapetseringen, opsætningen af væv eller filt samt andre maleropgaver, som du skal have udført.

Du bestemmer selv tid og sted, og dit tilbudsmøde med maleren er helt gratis og uforpligtende.

Læs mere om vores gratis tilbudsservice her.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.