Maler-pris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.991 anbefalinger
På platformen har vi 98.244 håndværkere
Vi har indsamlet 372.088 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

Hvad koster istandsættelsen af en lejlighed ved fraflytning? Få svaret her.

Med vores hurtige og nemme prisberegner kan du beregne en pris på malerarbejde ifm. fraflytning. Du indtaster ganske enkelt bare de relevante maleropgaver i beregneren, og herefter din mailadresse. Vores beregner sender dig en vejledende pris på malerarbejdet med det samme.

Det er helt gratis at benytte beregneren, og du kan til enhver tid få slettet brugedata igen. Læs mere i vores betingelser.

Hvad skal der typisk udføres?

De fleste boligselskaber har regler for, hvad der skal udføres ifm. istandsættelsen af en lejlighed ved fraflytning.

Typisk vil der dog som minimum være tale om normalistandsættelsen af vægge og lofter. Dette indebærer typisk spartling af søm- og skruehuller i vægge, udbedring af småskader og maling af vægge og lofter.

I visse tilfælde vil man også skulle male fodpaneler og karme i træ. Dette kan du også beregne en pris på i beregneren.

Vi hjælper dig også med et konkret tilbud

Prisberegneren leverer en vejledende pris på malerarbejde. Det er altså det samme som en ca.-pris eller et prisoverslag. Men vi hjælper også vores brugere med at indhente konkrete tilbud på istandsættelsen af lejligheder.

Når du indtaster dine kontaktoplysninger sammen med oplysningerne om opgaven i beregneren, så kontakter vi dig derfor efterfølgende. Vi gør dette for at høre, om du har brug for et tilbud fra en maler.

Vi tilbyder at arrangere et gratis møde med en maler hjemme hos dig. Til mødet kan maleren se på opgaven, og herefter vil han sammensætte et godt tilbud på din maleropgave til dig. Dette kan du frit sige ja eller nej til.

Læs mere om vores gratis tilbudsservice her.