Cookie Consent by Cookie Consent Modtag pris, 100% GRATIS, på malerarbejde ift. fraflytning lige her!

Maling ved fraflytning af lejlighed - pris!

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Hvad koster istandsættelsen af en lejlighed ved fraflytning? Få svaret her.

Med vores hurtige og nemme prisberegner kan du beregne en pris på malerarbejde ifm. fraflytning. Du indtaster ganske enkelt bare de relevante maleropgaver i beregneren, og herefter din mailadresse. Vores beregner sender dig en vejledende pris på malerarbejdet med det samme.

Det er helt gratis at benytte beregneren, og du kan til enhver tid få slettet brugedata igen. Læs mere i vores betingelser.

Hvad skal der typisk udføres?

De fleste boligselskaber har regler for, hvad der skal udføres ifm. istandsættelsen af en lejlighed ved fraflytning.

Typisk vil der dog som minimum være tale om normalistandsættelsen af vægge og lofter. Dette indebærer typisk spartling af søm- og skruehuller i vægge, udbedring af småskader og maling af vægge og lofter.

I visse tilfælde vil man også skulle male fodpaneler og karme i træ. Dette kan du også beregne en pris på i beregneren.

Vi hjælper dig også med et konkret tilbud

Prisberegneren leverer en vejledende pris på malerarbejde. Det er altså det samme som en ca.-pris eller et prisoverslag. Men vi hjælper også vores brugere med at indhente konkrete tilbud på istandsættelsen af lejligheder.

Når du indtaster dine kontaktoplysninger sammen med oplysningerne om opgaven i beregneren, så kontakter vi dig derfor efterfølgende. Vi gør dette for at høre, om du har brug for et tilbud fra en maler.

Vi tilbyder at arrangere et gratis møde med en maler hjemme hos dig. Til mødet kan maleren se på opgaven, og herefter vil han sammensætte et godt tilbud på din maleropgave til dig. Dette kan du frit sige ja eller nej til.

Læs mere om vores gratis tilbudsservice her.

Fb Byg & Entreprise ApS
Anders
10. Juni 2021

Flemming har malet både en lejlighed og køkken og gang i vores hus. Han er altid flink og vi er super tilfredse med arbejdet. I lejligheden var der en ting der skulle rettes og det blev ordnet med det samme i fin kvalitet og uden bøvl. Vi kan varmt anbefale ham til andre.

Tømrermester Per Winther
Annette
9. Juni 2021

Hurtigt og effektivt arbejde. Alle aftaler overholdt.

Grønbyg Entreprise ApS
Lars
8. Juni 2021

Vi har fået en dejlig stor træterrasse på 105 kvaratmeter i Thermowood. ALLE aftaler bliver overholdt, så vi vil bruge GrønByg igen og igen.

Lundstrøm Elservice
Aslaug
7. Juni 2021

Vi fik lavet el i et stort hus på Himmelbjerggården. Samarbejdet er forløbet rigtig godt, de er dygtige.

Søften Tagrenovering ApS
Mogens
5. Juni 2021

Vi vil gerne sige tak for en behagelig oplevelse og et godt resultat. Vi vil gerne fremhæve den løbende dialog om fejl/ændringer, den daglige grundig oprydning, den behagelig og høflige adfærd samt den lyttende tilgang.

Augustin Smede og VVS ApS
Mikkel
31. Maj 2021

augustin Vvs har monteret et vølundbjordvarme anlæg hos mig det er blevet lavet rigtigt fint ingen hovsa løsninger man bliver træt af så super flot lavet en behagelige mennesker at snakke med

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Henrik
30. Maj 2021

Jeg har brugt Fredensborg Tagdækning flere gange og har altid været yderst tilfreds.

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps
Pia
12. Maj 2021

Super professionel rådgivning og udførsel