Cookie Consent by Cookie Consent Modtag pris, 100% GRATIS, på malerarbejde ift. fraflytning lige her!

Maling ved fraflytning af lejlighed - pris!

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Hvad koster istandsættelsen af en lejlighed ved fraflytning? Få svaret her.

Med vores hurtige og nemme prisberegner kan du beregne en pris på malerarbejde ifm. fraflytning. Du indtaster ganske enkelt bare de relevante maleropgaver i beregneren, og herefter din mailadresse. Vores beregner sender dig en vejledende pris på malerarbejdet med det samme.

Det er helt gratis at benytte beregneren, og du kan til enhver tid få slettet brugedata igen. Læs mere i vores betingelser.

Hvad skal der typisk udføres?

De fleste boligselskaber har regler for, hvad der skal udføres ifm. istandsættelsen af en lejlighed ved fraflytning.

Typisk vil der dog som minimum være tale om normalistandsættelsen af vægge og lofter. Dette indebærer typisk spartling af søm- og skruehuller i vægge, udbedring af småskader og maling af vægge og lofter.

I visse tilfælde vil man også skulle male fodpaneler og karme i træ. Dette kan du også beregne en pris på i beregneren.

Vi hjælper dig også med et konkret tilbud

Prisberegneren leverer en vejledende pris på malerarbejde. Det er altså det samme som en ca.-pris eller et prisoverslag. Men vi hjælper også vores brugere med at indhente konkrete tilbud på istandsættelsen af lejligheder.

Når du indtaster dine kontaktoplysninger sammen med oplysningerne om opgaven i beregneren, så kontakter vi dig derfor efterfølgende. Vi gør dette for at høre, om du har brug for et tilbud fra en maler.

Vi tilbyder at arrangere et gratis møde med en maler hjemme hos dig. Til mødet kan maleren se på opgaven, og herefter vil han sammensætte et godt tilbud på din maleropgave til dig. Dette kan du frit sige ja eller nej til.

Læs mere om vores gratis tilbudsservice her.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.