Cookie Consent by Cookie Consent Hvordan rengør man nemmest pensler og ruller | Maler-pris.dk

Hvordan rengør man nemmest pensler og ruller?

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

I stedet for at bruge terpentin, rensebenzin eller andre organiske opløsningsmidler til at rense pensler og malerruller kan du bruge brun sæbe til rengøringen - både når du har brugt maling og lak baseret på vand, olie eller terpentin. Man kan også godt købe miljørigtig penselrens.

Smør også pensler ind i brun sæbe, hvis du ikke kan nå at gøre dem rene. Pak penslerne med brun sæbe ind i en plastikpose, og efter et par dage vil de være nemme at skylle rene.


Vil du vide, hvad det koster at bruge en maler til din maleropgave - prøv prisberegneren og få en vejledende pris med det samme. Nemt og hurtigt!

Fb Byg & Entreprise ApS
Anders
10. Juni 2021

Flemming har malet både en lejlighed og køkken og gang i vores hus. Han er altid flink og vi er super tilfredse med arbejdet. I lejligheden var der en ting der skulle rettes og det blev ordnet med det samme i fin kvalitet og uden bøvl. Vi kan varmt anbefale ham til andre.

Tømrermester Per Winther
Annette
9. Juni 2021

Hurtigt og effektivt arbejde. Alle aftaler overholdt.

Grønbyg Entreprise ApS
Lars
8. Juni 2021

Vi har fået en dejlig stor træterrasse på 105 kvaratmeter i Thermowood. ALLE aftaler bliver overholdt, så vi vil bruge GrønByg igen og igen.

Lundstrøm Elservice
Aslaug
7. Juni 2021

Vi fik lavet el i et stort hus på Himmelbjerggården. Samarbejdet er forløbet rigtig godt, de er dygtige.

Søften Tagrenovering ApS
Mogens
5. Juni 2021

Vi vil gerne sige tak for en behagelig oplevelse og et godt resultat. Vi vil gerne fremhæve den løbende dialog om fejl/ændringer, den daglige grundig oprydning, den behagelig og høflige adfærd samt den lyttende tilgang.

Augustin Smede og VVS ApS
Mikkel
31. Maj 2021

augustin Vvs har monteret et vølundbjordvarme anlæg hos mig det er blevet lavet rigtigt fint ingen hovsa løsninger man bliver træt af så super flot lavet en behagelige mennesker at snakke med

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Henrik
30. Maj 2021

Jeg har brugt Fredensborg Tagdækning flere gange og har altid været yderst tilfreds.

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps
Pia
12. Maj 2021

Super professionel rådgivning og udførsel