Cookie Consent by Cookie Consent Maling af metal og murværk | Maler-pris.dk

Maling af metal og murværk

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Tips til malerarbejde: Murværk og metaloverflader

Maling er en videnskab, og der kan være forskellige opgaver, som det er nødvendigt at få professionel hjælp til.

Maling af murværk

Mure kan indeholde fugt, og der er mange forhold at tage hensyn til, hvis man ønsker at male en mur – både når det er indendørs og udendørs.

Vi anbefaler, at man taler med en professionel, inden man går i gang med at male murværk. Læs flere råd om emnet hos Bolius.dk.

Maling af metaloverflader

Maling af metal behøver ikke være så svært – så længe man bruger den rigtige maling og det rigtige værktøj.

Der findes typer af maling, som kan bruges på både på nyt, gammelt, rustent eller tidligere malet jern, stål, aluminium, kobber, messing eller galvaniserede overflader.

Læs mere og få nem vejledning til, hvordan du kan male metal.


Malerne er eksperterne – brug dem. Læs mere om, hvordan du får hjælp.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.