Cookie Consent by Cookie Consent Modtag 100% gratis tips til, hvordan du smider lak, maling, terpentin og rensebenzin ud.

Hvordan smider man lak, maling, terpentin og rensebenzin ud?

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Terpentin, rensebenzin, cellulosefortynder eller andre renseprodukter og opløsningsmidler skal afleveres som farligt affald på genbrugsstationen. Angiv gerne på beholderen, hvad der er i, så de ansatte kan se, hvilke kemikalier der er tale om.

Rester af maling og lak skal også afleveres som farligt affald på genbrugsstationen eller til kommunens indsamlings-ordning for farligt affald.

Læs mere om MAL-koder og VOC-værdier.


Vil du vide, hvad det koster at bruge en professionel maler? Prøv prisberegneren og få en vejledende pris med det samme!

Søften Tagrenovering ApS
Jens
10. September 2021

Jeg har fået malet tag. Alle aftaler overholdt. let og ubesværet kommunikation både på mail og telefon.

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Lars
10. September 2021

Jeg kan kun anbefale virksomheden. Gode priser, hurtigt arbejde og rigtig godt håndværk. God stemning hele vejen. I dag ca. 6 mdr efter stadig meget tilfreds.

Fb Byg & Entreprise ApS
Christopher
7. September 2021

Fin service og Flemming var fleksibel og gjorde det muligt at få altanen vandsikret i en periode med tørt vejr.

DK Kloak & Ejendomsservice
otto
4. September 2021

service af højvandslukke samt rottespærre.

Arkitektfirmaet Arkon
anders
16. August 2021

Har brugt Arkon arkitekter adskillige gange privat & er godt tilfreds med deres rådgivning samt sparring på div. byggeprojekter. Aftaler bliver overholdt & de er hurtige at få fat på telefonisk eller over mailen. Bh Anders Pedersen

Krogsgaard Have & Anlæg ApS
Jytte
13. August 2021

Meget tilfreds med min nye Kirsebærlaurbærhæk som er sat af Krogsgaard Have og Anlæg. De kom til aftalte tid og udførte arbejdet til min fulde tilfredshed. Jeg kan gives dem mine bedste anbefalinger.

Ålsø Service v/Kenneth Greve Helweg
Henrik
10. August 2021

Har fået lavet 160 m2 belægning i indkørsel med fald og afløb. Alt er lavet til aftalt tid og pris, og af nogle meget kompetente og rare medarbejdere fra Ålsø Service, som var gode til at lytte til vores ønsker. Kan klart anbefale dette firma til belægningsopgaver.

Tømrermester Per Winther
ken
29. Juli 2021

Tilbygning af 403 sommerhus . fint og flot og færdig før tiden.