Cookie Consent by Cookie Consent Modtag 100% gratis tips til, hvordan du smider lak, maling, terpentin og rensebenzin ud.

Hvordan smider man lak, maling, terpentin og rensebenzin ud?

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Terpentin, rensebenzin, cellulosefortynder eller andre renseprodukter og opløsningsmidler skal afleveres som farligt affald på genbrugsstationen. Angiv gerne på beholderen, hvad der er i, så de ansatte kan se, hvilke kemikalier der er tale om.

Rester af maling og lak skal også afleveres som farligt affald på genbrugsstationen eller til kommunens indsamlings-ordning for farligt affald.

Læs mere om MAL-koder og VOC-værdier.


Vil du vide, hvad det koster at bruge en professionel maler? Prøv prisberegneren og få en vejledende pris med det samme!

Fb Byg & Entreprise ApS
Anders
10. Juni 2021

Flemming har malet både en lejlighed og køkken og gang i vores hus. Han er altid flink og vi er super tilfredse med arbejdet. I lejligheden var der en ting der skulle rettes og det blev ordnet med det samme i fin kvalitet og uden bøvl. Vi kan varmt anbefale ham til andre.

Tømrermester Per Winther
Annette
9. Juni 2021

Hurtigt og effektivt arbejde. Alle aftaler overholdt.

Grønbyg Entreprise ApS
Lars
8. Juni 2021

Vi har fået en dejlig stor træterrasse på 105 kvaratmeter i Thermowood. ALLE aftaler bliver overholdt, så vi vil bruge GrønByg igen og igen.

Lundstrøm Elservice
Aslaug
7. Juni 2021

Vi fik lavet el i et stort hus på Himmelbjerggården. Samarbejdet er forløbet rigtig godt, de er dygtige.

Søften Tagrenovering ApS
Mogens
5. Juni 2021

Vi vil gerne sige tak for en behagelig oplevelse og et godt resultat. Vi vil gerne fremhæve den løbende dialog om fejl/ændringer, den daglige grundig oprydning, den behagelig og høflige adfærd samt den lyttende tilgang.

Augustin Smede og VVS ApS
Mikkel
31. Maj 2021

augustin Vvs har monteret et vølundbjordvarme anlæg hos mig det er blevet lavet rigtigt fint ingen hovsa løsninger man bliver træt af så super flot lavet en behagelige mennesker at snakke med

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Henrik
30. Maj 2021

Jeg har brugt Fredensborg Tagdækning flere gange og har altid været yderst tilfreds.

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps
Pia
12. Maj 2021

Super professionel rådgivning og udførsel