Cookie Consent by Cookie Consent Maling af badeværelse, stue eller køkken | Få din malerpris her

Maling af vægge og lofter i badeværelse, stue eller køkken

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Når man har købt nyt hus, eller når man har boet i et hus i en årrække, så kan det blive aktuelt med en renovering. Vægge kan være falmede, slidte eller umoderne, og det kan en maler hjælpe dig med at udbedre.

Maling af badeværelse, stuer, værelser og/eller køkkenet kan friske hjemmet op, men det kan faktisk også være med til at styrke væggene. Særligt i gamle huse kan vægge med tiden sætte sig, blive porøse, slå små revner o.l. Spartler man og sætter man væv eller filt op med efterfølgende malerbehandling, så kan man få stærkere, glattere og mere langtidsholdbare vægge.

Alle disse opgaver kan en maler hjælpe dig med. Du kan finde korte beskrivelser af de enkelte maleropgaver her.

Beregn en pris - sådan gør du

  1. Start med at vælge 'Maleropgaver - indvendigt' og herefter 'Vægge, lofter og/eller træværk'.
  2. Vælg nu de opgaver, du gerne vil have en pris på, og indtast opgavens mål i m2.
  3. Klik på 'Beregn prisen' og indtast dine kontaktoplysninger.

Du modtager nu din vejledende pris pr. mail - vi sender selvfølgelig kun prisoverslaget og ingen nyhedsbreve eller lignende. Læs mere i vores betingelser.

Indhent et malertilbud på din renovering

Har du brug for et konkret tilbud på malerbehandlingen af dit hjem, så kan vi også hjælpe med det.

Vi samarbejder med selvstændige malere over hele landet, som gerne vil komme ud til vores brugere, få en snak om deres opgaver og efterfølgende sammensætte et godt tilbud til dem.

Dette er en gratis og uforpligtende service, og hvis du gerne vil gøre brug af den, så kan du indtaste dine kontaktoplysninger sammen med din opgave i beregneren - så kontakter vi dig snarest muligt og hjælper dig videre.

Læs mere om vores tilbudsservice her.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.