Cookie Consent by Cookie Consent Få PRIS på maling af sokkel gratis | 2 min: Beregn prisen på sokkelmaling!

Maling af sokkel

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Soklen er en del af husets fundament - den del af huset, der findes lige over jordoverfladen.

Ikke alle huse har samme slags sokkel - nogle meget gamle huse har faktisk slet ikke nogen sokkel. Og ikke alle huse har samme slags sokkel. Nogle sokler er støbt i beton med en rå betonoverflade, hvor andre har en pudset overflade.

Sokler har ligesom husets øvrige dele brug for vedligeholdelse. Pudsede sokler er særligt sårbare over for fugt fra undergrunden, men også betonsokler kan få gavn af sokkelmaling. Når der eks. saltes om vinteren vil salten i overfladevandet også kunne påvirke betonsoklen. Derfor vil det ofte være en god idé at male soklen med beskyttende sokkelmaling.

Det kan en maler hjælpe dig med.

Sådan beregner du prisen på sokkelmaling

  1. Under 'Maleropgaver - udvendigt' vælger du 'Facade og træværk'.
  2. Herefter vælger du maling af facade og sokkel som opgavetype.
  3. Indtast nu soklens samlede antal m2.
  4. Klik på 'Beregn prisen' og indtast dine kontaktoplysninger.

Du får nu den vejledende pris på ny sokkelmaling pr. mail.

Få et malertilbud på maling af soklen

Som en gratis service, hjælper vi vores brugere med vejledende prisoverslag på deres maleropgaver. Men vi hjælper også med at indhente konkrete tilbud fra en maler.

Vi samarbejder med selvstændige malere over hele landet, som vi sætter vores brugere i kontakt med, når de gerne vil indhente et tilbud på deres maleropgaver.

Det fungerer sådan, at du bestemmer tid og sted for mødet, og maleren kommer så ud til dig. Til jeres møde diskuterer i opgaven, og du kan her også få råd og vejledning om din sokkelrenovering. Efter mødet vil maleren sammensætte et godt tilbud på din sokkelmaling - dette kan du frit takke ja eller nej til.

Læs mere om vores gratis tilbudsservice her.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.