Cookie Consent by Cookie Consent Få pris på maling af facade - 100% uforpligtende | Hvad koster facademaling? Få svar her!

Maling af facade - pris

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Hvad koster ny facademaling? Få svar her med vores online prisberegner.

Med prisberegneren øverst på siden kan du beregne en vejledende pris på maling af husfacader i træ og puds.

Sådan gør du:

  1. Under 'Maleropgaver - udvendigt' vælger du 'Facade og træværk'
  2. Vælg nu, hvilken type facade der er tale om.
  3. Indtast opgavens mål i m2.

Du kan finde en vejledning til vores prisberegner her.

Maling af pudset facade

En pudset facade er rigtigt flot, når den er vedligeholdt ordentligt, og rigtigt trist når den ikke er. Pudsede facader, der er malerbehandlede, vil efter en årrække falme og evt. begynde at skalle.

Det er vigtigt, at male facaden med en diffusionsåben maling - også en der forsat er åben efter 2. eller 3. lag. Ellers risikerer man at fugt samler sig bag malinglaget uden mulighed for at slippe ud. Og så kan facademalingen og facadepuds begynde at skalle af.

En pudset facade bør typisk vedligeholdes hvert 5.-10. år.

Maling af træfacade

Huse, der er beklædt med træ, vil altid få brug for jævnlig vedligeholdelse - ellers risikerer man bl.a. at husets ydre og indre konstruktioner bliver angrebet af råd eller svamp.

For at beskytte træfacader maler man typisk med træbeskyttelse. Træbeskyttelsen sikrer, at fugt og svampesporer ikke trænger ind i træet, og at solen ikke udtørrer træet, så det sprækker.

En træfacade skal typisk males/vedligeholdes hvert 5.-10. år alt efter træets stand.

Indhent et tilbud på maling af facaden

Vi samarbejder med selvstændige malere over hele landet, og har du brug for det, så kan vi hjælpe dig med at indhente et tilbud på facademaling.

Vi arrangerer et møde mellem dig og maleren hjemme hos dig, og du bestemmer selv tidspunktet.

Dette er en gratis service og efter mødet er du helt fri til at takke ja eller nej til malerens tilbud.

Se her, hvordan du indhenter et tilbud

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.