Cookie Consent by Cookie Consent Få et malertilbud fra et lokalt malerfirma | Beregn malerpriser nu

Få et malertilbud fra et lokalt malerfirma

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Vi samarbejder med malere på tværs af landet - fra København til Odense, Århus, Esbjerg, Silkeborg, Holstebro, Aalborg, retur til Næstved, Slagelse, Maribo og op til Helsingør - så vi kan altid finde en god og dygtig maler til dig fra dit lokalområde.

I prisberegneren kan du beregne vejledende malertilbud. Efter du har modtaget et vejledende tilbud, vil vi tilbyde at arrangere et møde med et lokalt malerfirma for dig. Så kan du få et konkret tilbud, der baserer sig på din aktuelle opgave og tager udgangspunkt i priserne fra dit lokalområde.

Lad os ordne alt det praktiske

Vi tager os af arbejdet med at finde frem til et lokalt malerfirma til dig, så du ikke selv behøver at opstøve en maler, der kan komme med et malertilbud til dig.

Vi gør processen med at finde frem til et malerfirma behagelig, let og effektiv. Det eneste du skal gøre er at bestemme tidspunktet for mødet.

Fb Byg & Entreprise ApS
Anders
10. Juni 2021

Flemming har malet både en lejlighed og køkken og gang i vores hus. Han er altid flink og vi er super tilfredse med arbejdet. I lejligheden var der en ting der skulle rettes og det blev ordnet med det samme i fin kvalitet og uden bøvl. Vi kan varmt anbefale ham til andre.

Tømrermester Per Winther
Annette
9. Juni 2021

Hurtigt og effektivt arbejde. Alle aftaler overholdt.

Grønbyg Entreprise ApS
Lars
8. Juni 2021

Vi har fået en dejlig stor træterrasse på 105 kvaratmeter i Thermowood. ALLE aftaler bliver overholdt, så vi vil bruge GrønByg igen og igen.

Lundstrøm Elservice
Aslaug
7. Juni 2021

Vi fik lavet el i et stort hus på Himmelbjerggården. Samarbejdet er forløbet rigtig godt, de er dygtige.

Søften Tagrenovering ApS
Mogens
5. Juni 2021

Vi vil gerne sige tak for en behagelig oplevelse og et godt resultat. Vi vil gerne fremhæve den løbende dialog om fejl/ændringer, den daglige grundig oprydning, den behagelig og høflige adfærd samt den lyttende tilgang.

Augustin Smede og VVS ApS
Mikkel
31. Maj 2021

augustin Vvs har monteret et vølundbjordvarme anlæg hos mig det er blevet lavet rigtigt fint ingen hovsa løsninger man bliver træt af så super flot lavet en behagelige mennesker at snakke med

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Henrik
30. Maj 2021

Jeg har brugt Fredensborg Tagdækning flere gange og har altid været yderst tilfreds.

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps
Pia
12. Maj 2021

Super professionel rådgivning og udførsel