Cookie Consent by Cookie Consent Find din lokale maler | Indtast opgaven og find en dygtig maler

Find din lokale maler

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Vi vil gerne gøre det både hurtigt og nemt at finde frem til en lokal maler, som kan give et godt tilbud på din maleropgave. Vores løsning er ret enkel:

  1. Du indtaster din opgave i beregneren.
  2. Du får automatisk et prisoverslag, som giver dig et indblik i, hvordan et tilbud fra en maler kunne se ud.
  3. Vi kontakter dig og spørger mere ind til opgaven - er du interesseret i et møde med en lokal maler, så bestemmer du tid og sted for mødet.
  4. Maleren kommer hjem til dig, får en snak og sammensætter efterfølgende et godt tilbud på opgaven.

Vi samarbejder med malere over hele landet

Vores samarbejdspartnere er professionelle, selvstændige malerfirmaer, som er interesserede i at give gode, konkurrencedygtige tilbud til vores brugere.

Vi har flere tusind samarbejdspartnere på landsplan inden for håndværksbranchen, og vi kan derfor sætte dig i kontakt med en lokal maler, en murer, en tømrer eller hvem du nu ellers kunne få brug for et tilbud fra.

Dit prisoverslag

Prisoverslaget kommer automatisk pr. mail, når du indtaster din opgave og øvrige oplysninger. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at bruge prisberegneren uden at sige ja tak til et gratis tilbudsmøde, og du kan til enhver tid få slettet dine brugerdata ved at skrive til info@prisberegning.dk og bede om dette.

Vær opmærksom på. at prisen, som du modtager, er baseret på højeste gennemsnitspris på landsplan - altså "Københavnerpriser". Prisen på din maleropgave kan derfor godt se en del anderledes ud i realiteten, hvis du ikke lige bor i Københavnsområdet.

Søften Tagrenovering ApS
Jens
10. September 2021

Jeg har fået malet tag. Alle aftaler overholdt. let og ubesværet kommunikation både på mail og telefon.

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Lars
10. September 2021

Jeg kan kun anbefale virksomheden. Gode priser, hurtigt arbejde og rigtig godt håndværk. God stemning hele vejen. I dag ca. 6 mdr efter stadig meget tilfreds.

Fb Byg & Entreprise ApS
Christopher
7. September 2021

Fin service og Flemming var fleksibel og gjorde det muligt at få altanen vandsikret i en periode med tørt vejr.

DK Kloak & Ejendomsservice
otto
4. September 2021

service af højvandslukke samt rottespærre.

Arkitektfirmaet Arkon
anders
16. August 2021

Har brugt Arkon arkitekter adskillige gange privat & er godt tilfreds med deres rådgivning samt sparring på div. byggeprojekter. Aftaler bliver overholdt & de er hurtige at få fat på telefonisk eller over mailen. Bh Anders Pedersen

Krogsgaard Have & Anlæg ApS
Jytte
13. August 2021

Meget tilfreds med min nye Kirsebærlaurbærhæk som er sat af Krogsgaard Have og Anlæg. De kom til aftalte tid og udførte arbejdet til min fulde tilfredshed. Jeg kan gives dem mine bedste anbefalinger.

Ålsø Service v/Kenneth Greve Helweg
Henrik
10. August 2021

Har fået lavet 160 m2 belægning i indkørsel med fald og afløb. Alt er lavet til aftalt tid og pris, og af nogle meget kompetente og rare medarbejdere fra Ålsø Service, som var gode til at lytte til vores ønsker. Kan klart anbefale dette firma til belægningsopgaver.

Tømrermester Per Winther
ken
29. Juli 2021

Tilbygning af 403 sommerhus . fint og flot og færdig før tiden.