Cookie Consent by Cookie Consent Find din lokale maler | Indtast opgaven og find en dygtig maler

Find din lokale maler

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Vi vil gerne gøre det både hurtigt og nemt at finde frem til en lokal maler, som kan give et godt tilbud på din maleropgave. Vores løsning er ret enkel:

  1. Du indtaster din opgave i beregneren.
  2. Du får automatisk et prisoverslag, som giver dig et indblik i, hvordan et tilbud fra en maler kunne se ud.
  3. Vi kontakter dig og spørger mere ind til opgaven - er du interesseret i et møde med en lokal maler, så bestemmer du tid og sted for mødet.
  4. Maleren kommer hjem til dig, får en snak og sammensætter efterfølgende et godt tilbud på opgaven.

Vi samarbejder med malere over hele landet

Vores samarbejdspartnere er professionelle, selvstændige malerfirmaer, som er interesserede i at give gode, konkurrencedygtige tilbud til vores brugere.

Vi har flere tusind samarbejdspartnere på landsplan inden for håndværksbranchen, og vi kan derfor sætte dig i kontakt med en lokal maler, en murer, en tømrer eller hvem du nu ellers kunne få brug for et tilbud fra.

Dit prisoverslag

Prisoverslaget kommer automatisk pr. mail, når du indtaster din opgave og øvrige oplysninger. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at bruge prisberegneren uden at sige ja tak til et gratis tilbudsmøde, og du kan til enhver tid få slettet dine brugerdata ved at skrive til info@prisberegning.dk og bede om dette.

Vær opmærksom på. at prisen, som du modtager, er baseret på højeste gennemsnitspris på landsplan - altså "Københavnerpriser". Prisen på din maleropgave kan derfor godt se en del anderledes ud i realiteten, hvis du ikke lige bor i Københavnsområdet.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.