Find din lokale maler

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på garage pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit garage-projekt

Beregn prisen her

E-mærket logo

Vi vil gerne gøre det både hurtigt og nemt at finde frem til en lokal maler, som kan give et godt tilbud på din maleropgave. Vores løsning er ret enkel:

  1. Du indtaster din opgave i beregneren.
  2. Du får automatisk et prisoverslag, som giver dig et indblik i, hvordan et tilbud fra en maler kunne se ud.
  3. Vi kontakter dig og spørger mere ind til opgaven - er du interesseret i et møde med en lokal maler, så bestemmer du tid og sted for mødet.
  4. Maleren kommer hjem til dig, får en snak og sammensætter efterfølgende et godt tilbud på opgaven.

Vi samarbejder med malere over hele landet

Vores samarbejdspartnere er professionelle, selvstændige malerfirmaer, som er interesserede i at give gode, konkurrencedygtige tilbud til vores brugere.

Vi har flere tusind samarbejdspartnere på landsplan inden for håndværksbranchen, og vi kan derfor sætte dig i kontakt med en lokal maler, en murer, en tømrer eller hvem du nu ellers kunne få brug for et tilbud fra.

Dit prisoverslag

Prisoverslaget kommer automatisk pr. mail, når du indtaster din opgave og øvrige oplysninger. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at bruge prisberegneren uden at sige ja tak til et gratis tilbudsmøde, og du kan til enhver tid få slettet dine brugerdata ved at skrive til info@prisberegning.dk og bede om dette.

Vær opmærksom på. at prisen, som du modtager, er baseret på højeste gennemsnitspris på landsplan - altså "Københavnerpriser". Prisen på din maleropgave kan derfor godt se en del anderledes ud i realiteten, hvis du ikke lige bor i Københavnsområdet.

maler-pris.dk