Cookie Consent by Cookie Consent Find din lokale maler | Indtast opgaven og find en dygtig maler

Find din lokale maler

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Vi vil gerne gøre det både hurtigt og nemt at finde frem til en lokal maler, som kan give et godt tilbud på din maleropgave. Vores løsning er ret enkel:

  1. Du indtaster din opgave i beregneren.
  2. Du får automatisk et prisoverslag, som giver dig et indblik i, hvordan et tilbud fra en maler kunne se ud.
  3. Vi kontakter dig og spørger mere ind til opgaven - er du interesseret i et møde med en lokal maler, så bestemmer du tid og sted for mødet.
  4. Maleren kommer hjem til dig, får en snak og sammensætter efterfølgende et godt tilbud på opgaven.

Vi samarbejder med malere over hele landet

Vores samarbejdspartnere er professionelle, selvstændige malerfirmaer, som er interesserede i at give gode, konkurrencedygtige tilbud til vores brugere.

Vi har flere tusind samarbejdspartnere på landsplan inden for håndværksbranchen, og vi kan derfor sætte dig i kontakt med en lokal maler, en murer, en tømrer eller hvem du nu ellers kunne få brug for et tilbud fra.

Dit prisoverslag

Prisoverslaget kommer automatisk pr. mail, når du indtaster din opgave og øvrige oplysninger. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at bruge prisberegneren uden at sige ja tak til et gratis tilbudsmøde, og du kan til enhver tid få slettet dine brugerdata ved at skrive til info@prisberegning.dk og bede om dette.

Vær opmærksom på. at prisen, som du modtager, er baseret på højeste gennemsnitspris på landsplan - altså "Københavnerpriser". Prisen på din maleropgave kan derfor godt se en del anderledes ud i realiteten, hvis du ikke lige bor i Københavnsområdet.

Fb Byg & Entreprise ApS
Anders
10. Juni 2021

Flemming har malet både en lejlighed og køkken og gang i vores hus. Han er altid flink og vi er super tilfredse med arbejdet. I lejligheden var der en ting der skulle rettes og det blev ordnet med det samme i fin kvalitet og uden bøvl. Vi kan varmt anbefale ham til andre.

Tømrermester Per Winther
Annette
9. Juni 2021

Hurtigt og effektivt arbejde. Alle aftaler overholdt.

Grønbyg Entreprise ApS
Lars
8. Juni 2021

Vi har fået en dejlig stor træterrasse på 105 kvaratmeter i Thermowood. ALLE aftaler bliver overholdt, så vi vil bruge GrønByg igen og igen.

Lundstrøm Elservice
Aslaug
7. Juni 2021

Vi fik lavet el i et stort hus på Himmelbjerggården. Samarbejdet er forløbet rigtig godt, de er dygtige.

Søften Tagrenovering ApS
Mogens
5. Juni 2021

Vi vil gerne sige tak for en behagelig oplevelse og et godt resultat. Vi vil gerne fremhæve den løbende dialog om fejl/ændringer, den daglige grundig oprydning, den behagelig og høflige adfærd samt den lyttende tilgang.

Augustin Smede og VVS ApS
Mikkel
31. Maj 2021

augustin Vvs har monteret et vølundbjordvarme anlæg hos mig det er blevet lavet rigtigt fint ingen hovsa løsninger man bliver træt af så super flot lavet en behagelige mennesker at snakke med

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Henrik
30. Maj 2021

Jeg har brugt Fredensborg Tagdækning flere gange og har altid været yderst tilfreds.

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps
Pia
12. Maj 2021

Super professionel rådgivning og udførsel