Cookie Consent by Cookie Consent Bestil et GRATIS pristjek på malerarbejde | Beregn på 2 min. en vejledende malerpris her!

Hvad koster en maler? Lav et pristjek på 2 min

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Hvad koster en maler? Få priseksempler på malerarbejde her.

Er du interesseret i at vide, hvad det koster at få malet din lejlighed eller dit hus, så prøv www.maler-pris.dk og lave en beregning på, hvad maleropgaven koster.

Prisberegneren sender dig med det samme en email med en overslagspris – en vejledende pris for maleropgaven.

Den angivne pris er udregnet på baggrund af nogle generelle data, og prisen kan, når det kommer til stykket, variere afhængig af lokalitet og forhold, der hvor der skal males.

Prisoverslaget er altså et priseksempel, og hvis du vil have en specifik pris for netop din maleropgave, så anbefaler vi, at du efterfølgende benytter dig at tilbuddet om at få en lokal maler ud på besøg, som kan give et personligt tilbud på malerarbejdet.

Fb Byg & Entreprise ApS
Anders
10. Juni 2021

Flemming har malet både en lejlighed og køkken og gang i vores hus. Han er altid flink og vi er super tilfredse med arbejdet. I lejligheden var der en ting der skulle rettes og det blev ordnet med det samme i fin kvalitet og uden bøvl. Vi kan varmt anbefale ham til andre.

Tømrermester Per Winther
Annette
9. Juni 2021

Hurtigt og effektivt arbejde. Alle aftaler overholdt.

Grønbyg Entreprise ApS
Lars
8. Juni 2021

Vi har fået en dejlig stor træterrasse på 105 kvaratmeter i Thermowood. ALLE aftaler bliver overholdt, så vi vil bruge GrønByg igen og igen.

Lundstrøm Elservice
Aslaug
7. Juni 2021

Vi fik lavet el i et stort hus på Himmelbjerggården. Samarbejdet er forløbet rigtig godt, de er dygtige.

Søften Tagrenovering ApS
Mogens
5. Juni 2021

Vi vil gerne sige tak for en behagelig oplevelse og et godt resultat. Vi vil gerne fremhæve den løbende dialog om fejl/ændringer, den daglige grundig oprydning, den behagelig og høflige adfærd samt den lyttende tilgang.

Augustin Smede og VVS ApS
Mikkel
31. Maj 2021

augustin Vvs har monteret et vølundbjordvarme anlæg hos mig det er blevet lavet rigtigt fint ingen hovsa løsninger man bliver træt af så super flot lavet en behagelige mennesker at snakke med

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Henrik
30. Maj 2021

Jeg har brugt Fredensborg Tagdækning flere gange og har altid været yderst tilfreds.

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps
Pia
12. Maj 2021

Super professionel rådgivning og udførsel