Cookie Consent by Cookie Consent Bestil et GRATIS pristjek på malerarbejde | Beregn på 2 min. en vejledende malerpris her!

Hvad koster en maler? Lav et pristjek på 2 min

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Hvad koster en maler? Få priseksempler på malerarbejde her.

Er du interesseret i at vide, hvad det koster at få malet din lejlighed eller dit hus, så prøv www.maler-pris.dk og lave en beregning på, hvad maleropgaven koster.

Prisberegneren sender dig med det samme en email med en overslagspris – en vejledende pris for maleropgaven.

Den angivne pris er udregnet på baggrund af nogle generelle data, og prisen kan, når det kommer til stykket, variere afhængig af lokalitet og forhold, der hvor der skal males.

Prisoverslaget er altså et priseksempel, og hvis du vil have en specifik pris for netop din maleropgave, så anbefaler vi, at du efterfølgende benytter dig at tilbuddet om at få en lokal maler ud på besøg, som kan give et personligt tilbud på malerarbejdet.

Søften Tagrenovering ApS
Jens
10. September 2021

Jeg har fået malet tag. Alle aftaler overholdt. let og ubesværet kommunikation både på mail og telefon.

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Lars
10. September 2021

Jeg kan kun anbefale virksomheden. Gode priser, hurtigt arbejde og rigtig godt håndværk. God stemning hele vejen. I dag ca. 6 mdr efter stadig meget tilfreds.

Fb Byg & Entreprise ApS
Christopher
7. September 2021

Fin service og Flemming var fleksibel og gjorde det muligt at få altanen vandsikret i en periode med tørt vejr.

DK Kloak & Ejendomsservice
otto
4. September 2021

service af højvandslukke samt rottespærre.

Arkitektfirmaet Arkon
anders
16. August 2021

Har brugt Arkon arkitekter adskillige gange privat & er godt tilfreds med deres rådgivning samt sparring på div. byggeprojekter. Aftaler bliver overholdt & de er hurtige at få fat på telefonisk eller over mailen. Bh Anders Pedersen

Krogsgaard Have & Anlæg ApS
Jytte
13. August 2021

Meget tilfreds med min nye Kirsebærlaurbærhæk som er sat af Krogsgaard Have og Anlæg. De kom til aftalte tid og udførte arbejdet til min fulde tilfredshed. Jeg kan gives dem mine bedste anbefalinger.

Ålsø Service v/Kenneth Greve Helweg
Henrik
10. August 2021

Har fået lavet 160 m2 belægning i indkørsel med fald og afløb. Alt er lavet til aftalt tid og pris, og af nogle meget kompetente og rare medarbejdere fra Ålsø Service, som var gode til at lytte til vores ønsker. Kan klart anbefale dette firma til belægningsopgaver.

Tømrermester Per Winther
ken
29. Juli 2021

Tilbygning af 403 sommerhus . fint og flot og færdig før tiden.