Cookie Consent by Cookie Consent Klik og beregn pris på maler og malerarbejde på 2 min. lige her!

Maler - priser

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Hvad koster malerarbejde? På maler-pris.dk kan du få svar med det samme.

Med vores hurtigt og nemme online prisberegner kan du beregne priser på de mest søgte maleropgaver.

Sådan gør du: Indtast din maleropgave i beregneren sammen med de relevante mål. Indtast herefter dine kontaktoplysninger og klik på 'Beregn prisen'. Du får nu din vejl. pris på malerarbejdet pr. mail.

Maleropgaverne i beregneren

 • Indvendigt malerarbejde:
  • Fjernelse af gammel tapet
  • Spartling
  • Opsætning af væv
  • Opsætning af filt
  • Maling af lofter og vægge
  • Maling af træværk og vinduer
 • Udvendigt malerarbejde:
  • Maling af husfacade i træ
  • Maling af pudset facade
  • Maling af vinduer
 • Maling ifm. fraflytning (en samlet pris på istandsættelsen)

Indhent et tilbud på malerarbejdet

Det, som prisberegneren leverer, er en vejledende pris. For at få en præcis pris/et tilbud er det altid nødvendigt at få direkte kontakt med en maler, som kan beregne tilbuddet med udgangspunkt i den aktuelle opgave.

Derfor hjælper vi også vores brugere med at finde en maler, som kan give et godt tilbud på opgaven.

Dette er en gratis og uforpligtende service. Vi arrangerer et møde mellem dig og en maler - du betaler selvfølgelig ikke noget for mødet, og efter mødet kan du frit sige ja eller nej til malerens tilbud.

Du kan læse mere om vores gratis service her.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.