Cookie Consent by Cookie Consent Find et malerfirma | Online priser på 2 min. - Maler-pris.dk

Beregn en pris og find et godt malerfirma

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

På Maler-pris.dk kan du hurtigt og nemt få kontakt til en dygtig maler fra dit eget lokalområde. Det eneste, du behøver gøre, er at indtaste din opgave i beregneren - så sørger vi for at hjælpe dig videre.

Sådan fungerer det:

  1. Indtast din maleropgave i beregneren sammen med dine kontaktoplysninger, og få en vejledende pris på din opgave.
  2. En af vores medarbejdere ringer dig op og tilbyder at arrangere et møde med en lokal maler.
  3. Du bestemmer tid og sted, og din opgave matches til en af vores samarbejdspartnere.

Vores service er gratis for dig at anvende og naturligvis helt uforpligtende! Hvis malerfirmaets tilbud ikke stemmer overens med dine forventninger, så kan du frit takke nej.

Du kan læse mere om vores gratis service her.

Vi samarbejder med malere i hele landet

Vores samarbejdspartnere er dygtige og erfarne malere over hele landet. Vi samarbejder kun med professionelle malere, som giver gode, konkurrencedygtige tilbud på maleropgaver.

Vi kan altså sætte dig i kontakt med en maler, uanset om du er i Jylland, på Sjælland, Fyn eller øerne.

Vi sender dig en vejledende pris straks

For at sikre dig den bedste start på projektet og det bedste forhandlingsgrundlag sender vi dig en vejledende pris før mødet. På den måde kan du bedre vurdere malerens tilbud.

Prisen er baseret på højeste fællesnævner på landsplan - prisen ligger derfor typisk en smule højere end den faktiske pris.

Vil du bare gerne have en vejledende pris, er du på ingen måde forpligtet til at sige ‘ja tak’ til et møde - du er velkommen til at beregne lige så mange priser, som du har lyst til.

Du kan finde en vejledning til prisberegneren her.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.