Cookie Consent by Cookie Consent Hvad koster tapetsering? Få svar her | Få malerprisen på 2 min.

Hvad koster tapetsering?

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Opsætning af vægtapet kan være en besværlig affære. Hvis man ikke tager sig god tid og har det rette håndelag, så vil resultatet oftest blive dårligt. Derfor vælger mange også at få en erfaren maler til at stå for opgaven.

Her på siden kan du undersøge prisen på tapetsering udført af en maler.

Prisberegneren leverer en vejledende pris - altså et prisoverslag eller en ca.-pris på opgaven - og den er altid helt gratis og uforpligtende at anvende. Du er desuden velkommen til at beregne flere priser, hvis du gerne vil sammenligne opgavetyper.

Sådan beregner du en pris på tapetsering

  1. Start med at vælge 'Maleropgaver - indvendigt' og herefter 'Vægge, lofter og/eller træværk'.
  2. Vælg nu de opgaver, som du gerne vil have en pris på, og indtast opgavens samlede antal m2.
  3. Klik på 'Beregn prisen' og indtast dine kontaktoplysninger.
  4. Du får nu din vejl. pris på tapetsering pr. mail.

Få et tilbud på tapetsering fra en maler

Ud over den vejledende prisberegning så har vi også mulighed for at hjælpe dig med at indhente et konkret tilbud på din maleropgave.

Vi samarbejder med malere over hele landet, og vi kan sætte dig i kontakt med en maler fra dit eget lokalområde, som er interesseret i at give dig et godt tilbud på din opgave.

Vi vil derfor ringe dig op efter din prisberegning. Under samtalen kan du selv bestemme, hvornår mødet med maleren skal finde sted, og maleren kommer selvfølgelig hjem til dig.

Du kan læse mere om vores gratis tilbudsservice her.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.