Cookie Consent by Cookie Consent Hvad koster det at male vinduer | Beregn din pris på 2 minutter!

Hvad koster det at male vinduer

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Hvad det koster at male dine vinduer afhænger af opgavens omfang. I beregneren øverst på siden kan du indtaste din opgave og få en vejledende pris på vinduesmaling med det samme. Sådan gør du:

 1. Maling af vinduer indvendigt: Vælg 'Vægge, lofter og/eller træværk' og herefter 'Træværk og paneler' under 'Yderligere info'.
 2. Maling af vinduer udvendigt: Vælg 'Facade og træværk'.
 3. Indtast antallet af vinduer, der skal males i beregneren.
 4. Indtast også din mailadresse.
 5. Du modtager din vejledende pris på professionel maling af vinduer pr. mail.

Det er hurtigt, nemt og helt gratis at anvende prisberegneren, og du må gerne beregne flere priser, hvis du har andre maleropgaver, du gerne vil have priser på.

Du kan finde en vejledning til prisberegneren her.

Hvilke vinduestyper kan man male

Man maler typisk kun trævinduer. Prøver man at male et plastvindue eller et vindue med aluminiumsbeklædning, så vil man se, at resultatet næsten er umuligt at få pænt.

Trævinduer kan males og lakeres - og bør desuden blive det med jævne mellemrum for at sikre, at de ikke angribes af råd og svamp.

Plastvinduer kan med tiden blive misfarvede (gulnede), og derfor kan det være fristende at give dem et lag maling. Men vil du friske deres udseende op, findes der en bedre mulighed.

Sådan får du pænere plastvinduer

Lav en pasta af wienerkalk og denaturaliseret sprit, og gnid pastaen på plastvinduet, en lille sektion af gangen. Dette fjerner den gullige farve og gør vinduerne hvide igen.

Begge produkter kan købes i byggemarkeder til overkommelige priser.

Opgaver i forbindelse med vinduesmaling

 • Glaslister fjernes - og udskiftes hvis de er i dårlig stand.
 • Beslag fjernes.
 • Vinduerne børstes og renses med grundrens.
 • Løse malingrester skrabes af.
 • Vinduerne slibes indtil der er en jævn, glat overflade.
 • Hvis der er slebet helt ind til træet, gives der grundingsolie.
 • Vinduerne males - det er nødvendigt med flere lag maling på vinduesrammerne for at sikre et flot og tilstrækkeligt beskyttende lag. Mindst 2 lag og gerne 3 - lad malingen tørre mellem lagene, og slib efter, når det er nødvendigt.
 • Genmontering af glaslister og beslag.
 • Vinduerne monteres igen.

Indhent et tilbud på maling af vinduer

Vinduer bør males mindst hvert 8.-10. år, og er der brugt oliebaseret maling, så gerne hvert 5. år.

Er det på tide, at dine vinduer bliver malet, så kan du finde hjælp her.

Indtast din maleropgave i beregneren, så får du en vejledende pris med det samme, og vi tilbyder desuden - som en ekstra gratis service til vores bruger - at hjælpe dig med at indhente et godt tilbud på din vinduesmaling.

Når du indtaster dine kontaktoplysninger i beregneren, sørger en af vores kundeservicemedarbejdere for at ringe dig op, spørge ind til dit projekt og tilbyde dig et gratis møde med en maler, som kan give et godt tilbud på malingen af dine vinduer.

Du bestemmer selv tid og sted, og efter mødet er du fri til at takke ja eller nej til malerens tilbud.

Du kan læse mere om vores gratis service her.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.