Cookie Consent by Cookie Consent Godt og billigt tilbud fra lokalt malerfirma | Maler-pris.dk

Godt og billigt tilbud fra lokalt malerfirma

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Maler-pris.dk er et godt sted at undersøge priserne på tilbud for udførelse af forskellige typer af malerarbejde. Prisberegneren giver dig en række muligheder for at tjekke priser på indendørs og udendørs maleropgaver.

Du vil, efter du har modtaget en mail med et vejledende tilbud, blive tilbudt at få arrangeret et møde med en maler fra et lokalt malerfirma, så du får muligheden for at få et godt og billigt tilbud på din maleropgave.

Vi samarbejder med en masse lokale malerfirmaer, så vi altid kan sende en maler fra et lokalt malerfirma ud til en opgave.

Det er rarest med et tilbud fra en maler, der kender til prisniveauet for området, så man kan få et godt og billigt tilbud. Undersøg prisen med det samme, i prisberegneren øverst på siden, og kom et skridt nærmere en aftale med et lokalt malerfirma.

Søften Tagrenovering ApS
Jens
10. September 2021

Jeg har fået malet tag. Alle aftaler overholdt. let og ubesværet kommunikation både på mail og telefon.

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Lars
10. September 2021

Jeg kan kun anbefale virksomheden. Gode priser, hurtigt arbejde og rigtig godt håndværk. God stemning hele vejen. I dag ca. 6 mdr efter stadig meget tilfreds.

Fb Byg & Entreprise ApS
Christopher
7. September 2021

Fin service og Flemming var fleksibel og gjorde det muligt at få altanen vandsikret i en periode med tørt vejr.

DK Kloak & Ejendomsservice
otto
4. September 2021

service af højvandslukke samt rottespærre.

Arkitektfirmaet Arkon
anders
16. August 2021

Har brugt Arkon arkitekter adskillige gange privat & er godt tilfreds med deres rådgivning samt sparring på div. byggeprojekter. Aftaler bliver overholdt & de er hurtige at få fat på telefonisk eller over mailen. Bh Anders Pedersen

Krogsgaard Have & Anlæg ApS
Jytte
13. August 2021

Meget tilfreds med min nye Kirsebærlaurbærhæk som er sat af Krogsgaard Have og Anlæg. De kom til aftalte tid og udførte arbejdet til min fulde tilfredshed. Jeg kan gives dem mine bedste anbefalinger.

Ålsø Service v/Kenneth Greve Helweg
Henrik
10. August 2021

Har fået lavet 160 m2 belægning i indkørsel med fald og afløb. Alt er lavet til aftalt tid og pris, og af nogle meget kompetente og rare medarbejdere fra Ålsø Service, som var gode til at lytte til vores ønsker. Kan klart anbefale dette firma til belægningsopgaver.

Tømrermester Per Winther
ken
29. Juli 2021

Tilbygning af 403 sommerhus . fint og flot og færdig før tiden.