Cookie Consent by Cookie Consent Godt og billigt tilbud fra lokalt malerfirma | Maler-pris.dk

Godt og billigt tilbud fra lokalt malerfirma

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Maler-pris.dk er et godt sted at undersøge priserne på tilbud for udførelse af forskellige typer af malerarbejde. Prisberegneren giver dig en række muligheder for at tjekke priser på indendørs og udendørs maleropgaver.

Du vil, efter du har modtaget en mail med et vejledende tilbud, blive tilbudt at få arrangeret et møde med en maler fra et lokalt malerfirma, så du får muligheden for at få et godt og billigt tilbud på din maleropgave.

Vi samarbejder med en masse lokale malerfirmaer, så vi altid kan sende en maler fra et lokalt malerfirma ud til en opgave.

Det er rarest med et tilbud fra en maler, der kender til prisniveauet for området, så man kan få et godt og billigt tilbud. Undersøg prisen med det samme, i prisberegneren øverst på siden, og kom et skridt nærmere en aftale med et lokalt malerfirma.

Fb Byg & Entreprise ApS
Anders
10. Juni 2021

Flemming har malet både en lejlighed og køkken og gang i vores hus. Han er altid flink og vi er super tilfredse med arbejdet. I lejligheden var der en ting der skulle rettes og det blev ordnet med det samme i fin kvalitet og uden bøvl. Vi kan varmt anbefale ham til andre.

Tømrermester Per Winther
Annette
9. Juni 2021

Hurtigt og effektivt arbejde. Alle aftaler overholdt.

Grønbyg Entreprise ApS
Lars
8. Juni 2021

Vi har fået en dejlig stor træterrasse på 105 kvaratmeter i Thermowood. ALLE aftaler bliver overholdt, så vi vil bruge GrønByg igen og igen.

Lundstrøm Elservice
Aslaug
7. Juni 2021

Vi fik lavet el i et stort hus på Himmelbjerggården. Samarbejdet er forløbet rigtig godt, de er dygtige.

Søften Tagrenovering ApS
Mogens
5. Juni 2021

Vi vil gerne sige tak for en behagelig oplevelse og et godt resultat. Vi vil gerne fremhæve den løbende dialog om fejl/ændringer, den daglige grundig oprydning, den behagelig og høflige adfærd samt den lyttende tilgang.

Augustin Smede og VVS ApS
Mikkel
31. Maj 2021

augustin Vvs har monteret et vølundbjordvarme anlæg hos mig det er blevet lavet rigtigt fint ingen hovsa løsninger man bliver træt af så super flot lavet en behagelige mennesker at snakke med

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Henrik
30. Maj 2021

Jeg har brugt Fredensborg Tagdækning flere gange og har altid været yderst tilfreds.

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps
Pia
12. Maj 2021

Super professionel rådgivning og udførsel