Cookie Consent by Cookie Consent Maling af sommerhus - priser | Beregn din malerpris på 2 min.

Skal sommerhuset males?

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Hvad koster maling af sommerhuset? Få svar her!

Med prisberegneren her på siden kan du hurtigt og nemt beregne priser på maling af:

  • Træfacade
  • Vinduer, indvendigt og udvendigt
  • Vægge
  • Lofter
  • Træværk og paneler

Prisberegneren er helt gratis at anvende, og du er velkommen til at beregne flere priser, hvis du har brug for det.

Maling er vigtig for et sundt sommerhus

Et sundt sommerhus er et hus uden fugt, råd og svamp, og det er malingen med til at holde væk.

Maling af træværk, både udvendigt og indvendigt, får ikke alene sommerhuset til at se flottere ud, det gør det faktisk også stærkere. Træværk og facader i træ bør males hvert 5.-10. år (alt efter træets tilstand og sommerhusets placering) for at holde sig tørt og sundt.

Er vægge og lofter i sommerhuset derudover bulede, slidte og i generel dårlig stand, så kan man styrke dem ved opsætning af væv eller filt med efterfølgende malerbehandling.

Indhent et tilbud på maling af sommerhuset

Vi har en gratis tilbudsservice, som gør det nemt og hurtigt at indhente et tilbud på sommerhusmaling fra en maler nær dig.

Vi tilbyder at arrangere et gratis møde møde med en lokal maler, som vil komme hjem til dig og vejlede dig om dine muligheder. Efter mødet vil maleren sammensætte et uforpligtende tilbud til dig, som du frit kan takke ja eller nej til.

Læs mere om vores gratis tilbudsservice her.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.