Cookie Consent by Cookie Consent Læs om fuldspartling af vægge og lofter | Beregn GRATIS på 2 min. priser på spartling her!

Fuldspartling af vægge og lofter

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Gamle vægge og lofter, der er bulede, ujævne eller har større fordybninger, kan gøres flotte og jævne igen ved fuldspartling.

I modsætning til pletspartling, hvor man kun spartler samlinger, småhuller og revner, påfører man her et lag spartelmasse over hele væggen eller loftet.

I sidste ende får man med fuldspartling ensartede lofter og jævne, hele vægge, som man kan tapetsere eller male med et smukt resultat.

Sådan beregner du prisen på fuldspartling

1. Vælg ‘indvendige maleropgaver’: Her finder du bl.a. fuldspartling af vægge og lofter. Du kan også angive, hvis du gerne vil have sat filt op, malet væggene mm.
2. Vælg ‘Fuldspartling’: Du kan både vælge dette for lofter og vægge.
3. Indtast antal m2.
4. Klik på ‘Beregn prisen’ og indtast dine kontaktoplysninger.
5. Du får nu din vejledende pris på fuldspartling pr. mail.

Prisen, du beregner, er en vejledende pris på fuldspartling - altså en informeret vurdering af prisniveauet. For en endelig pris bør du indhente et konkret tilbud fra en maler.

Hvornår er det godt at fuldspartle vægge og lofter?

  • Når væggene og lofterne er meget ujævne/bulede.
  • Når væggene og lofterne har større fordybninger, revner eller huller.
  • Ifm. nye vægge/lofter, når der er et stort lysindfald i rummet - så vil fuldspartling i visse tilfælde give det pæneste resultat.

Sådan udføres fuldspartlingen

Man starter med at rense vægge og lofter for løse dele, skidt og snavs.

Herefter fyldes dybe revner og huller ud med filler, og så påføres spartelmassen med en bredspartel. Spartelmassen jævnes i denne forbindelse så meget som muligt.

Nu slibes der efter med slibepapir, og støv og rester fejes af overfladen med en kost.

Alt efter hvor ujævne vægge og lofter er, så kan det være nødvendigt med flere spartlinger og slibninger for at få et godt resultat. Typisk vil en gør-det-selv-person bruge mere end dobbelt så meget tid og materialer end en professionelle maler, da selve udjævningen er den svære del og kræver en vis rutine.

Til sidst påføres en forankringsgrunder, der forsegler spartelmassen. Og så kan der sættes filt, væv eller tapet op.

Indhent et tilbud på din fuldspartling

Her på siden kan du hurtigt og nemt få kontakt til en dygtig maler, som kan give et godt tilbud på din fuldspartling.

Det eneste du behøver gøre, er at indtaste din opgave i beregneren sammen med dine kontaktoplysninger - så sørger vi for at en medarbejder ringer dig op og hjælper dig videre med projektet.

Det vi kan tilbyde er, at arrangere et gratis møde med en maler hjemme hos dig, som kan tage et kig på dine vægge og lofter og give dig et godt tilbud på din fuldspartling.

Du kan læse mere om vores gratis tilbudsservice her

Søften Tagrenovering ApS
Brian
25. Oktober 2021

Total udskiftning af tag (fra eternit til letbeton sten) inklusiv velux vinduer og tagrender samt pålægning på spær således der kunne isoleres mere. Projektstart skred et par gange pga af Corona så det kan tilgives. Inden start blev projektet gennemgået igen da der var gået 6md fra accept af tilbud til at det blev påbegyndt. Der var nogle små justeringer der faldt til begge sider forhold til oprindelige projekt men alle acceptable justeringer. Arbejdet blev udført på 3 uger (stort tag) og der blev ryddet op hver dag. På trods af de store prisstigninger på materialer holdte Søften Tagrenovering prisen givet på det oprindelige tilbud - stor respekt for det. Det færdige resultat er rigtig pænt og passer godt til huset. Bortset fra en noget sjusket afslutning ved en af gavlene hvor tagsten ikke er tæt på at flugte med stern brædder er jeg tilfreds.

Ålsø Service v/Kenneth Greve Helweg
Stig
22. Oktober 2021

God hurtig og effektiv service på alle opgaver som vi har giver dem.

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps
Sørensen
13. Oktober 2021

Når først de kommer, er de yderst effektive og høflige.

Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS
Erik
8. Oktober 2021

Jeg har fået sat en lejlighed i stand med nye gulve og nyt køkken. Arbejdet er håndværksmæssigt af høj kvalitet og der har løbende været en god dialog om opgaverne og uforudsete udfordringer

Augustin Smede og VVS ApS
Kenneth
8. Oktober 2021

Har fået tilbud på jordvarme, og prisen har holdt 100% den aftalte pris. Plus at vi har fået lavet varme på ny 1.sal og lavet ny kloak fra toilet, og lavet afløb fra ny etableret bad på 1.sal Kan klar anbefales herfra...

DK Kloak & Ejendomsservice
Casper
19. September 2021

Som altid grundigt og veldokumenteret arbejde af Kenneth.

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Lars
10. September 2021

Jeg kan kun anbefale virksomheden. Gode priser, hurtigt arbejde og rigtig godt håndværk. God stemning hele vejen. I dag ca. 6 mdr efter stadig meget tilfreds.

Fb Byg & Entreprise ApS
Christopher
7. September 2021

Fin service og Flemming var fleksibel og gjorde det muligt at få altanen vandsikret i en periode med tørt vejr.