Cookie Consent by Cookie Consent Læs om fuldspartling af vægge og lofter | Beregn GRATIS på 2 min. priser på spartling her!

Fuldspartling af vægge og lofter

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Gamle vægge og lofter, der er bulede, ujævne eller har større fordybninger, kan gøres flotte og jævne igen ved fuldspartling.

I modsætning til pletspartling, hvor man kun spartler samlinger, småhuller og revner, påfører man her et lag spartelmasse over hele væggen eller loftet.

I sidste ende får man med fuldspartling ensartede lofter og jævne, hele vægge, som man kan tapetsere eller male med et smukt resultat.

Sådan beregner du prisen på fuldspartling

1. Vælg ‘indvendige maleropgaver’: Her finder du bl.a. fuldspartling af vægge og lofter. Du kan også angive, hvis du gerne vil have sat filt op, malet væggene mm.
2. Vælg ‘Fuldspartling’: Du kan både vælge dette for lofter og vægge.
3. Indtast antal m2.
4. Klik på ‘Beregn prisen’ og indtast dine kontaktoplysninger.
5. Du får nu din vejledende pris på fuldspartling pr. mail.

Prisen, du beregner, er en vejledende pris på fuldspartling - altså en informeret vurdering af prisniveauet. For en endelig pris bør du indhente et konkret tilbud fra en maler.

Hvornår er det godt at fuldspartle vægge og lofter?

  • Når væggene og lofterne er meget ujævne/bulede.
  • Når væggene og lofterne har større fordybninger, revner eller huller.
  • Ifm. nye vægge/lofter, når der er et stort lysindfald i rummet - så vil fuldspartling i visse tilfælde give det pæneste resultat.

Sådan udføres fuldspartlingen

Man starter med at rense vægge og lofter for løse dele, skidt og snavs.

Herefter fyldes dybe revner og huller ud med filler, og så påføres spartelmassen med en bredspartel. Spartelmassen jævnes i denne forbindelse så meget som muligt.

Nu slibes der efter med slibepapir, og støv og rester fejes af overfladen med en kost.

Alt efter hvor ujævne vægge og lofter er, så kan det være nødvendigt med flere spartlinger og slibninger for at få et godt resultat. Typisk vil en gør-det-selv-person bruge mere end dobbelt så meget tid og materialer end en professionelle maler, da selve udjævningen er den svære del og kræver en vis rutine.

Til sidst påføres en forankringsgrunder, der forsegler spartelmassen. Og så kan der sættes filt, væv eller tapet op.

Indhent et tilbud på din fuldspartling

Her på siden kan du hurtigt og nemt få kontakt til en dygtig maler, som kan give et godt tilbud på din fuldspartling.

Det eneste du behøver gøre, er at indtaste din opgave i beregneren sammen med dine kontaktoplysninger - så sørger vi for at en medarbejder ringer dig op og hjælper dig videre med projektet.

Det vi kan tilbyde er, at arrangere et gratis møde med en maler hjemme hos dig, som kan tage et kig på dine vægge og lofter og give dig et godt tilbud på din fuldspartling.

Du kan læse mere om vores gratis tilbudsservice her

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps
Pia
12. Maj 2021

Super professionel rådgivning og udførsel

Malerfirmaet LP ApS
Jan
3. Maj 2021

Super fleksibel og imødekommende. Leverer et fint stykke arbejde og overholder aftalte tidsplaner. Opgaven bestod: etablering af en lydisoleret væg til kontor samt efterfølgende spartling, beklædning med væv og maling.

Tømrermester Per Winther
Maria
3. Maj 2021

Per er en tømrer af den gamle skole, med en god kop kaffe på kanden når man langt :) Vi har fået lagt 700m2 ståltag på en ældre gård og Per var en rigtig god hjælp da det viste sig at der var konstruktionsmæssige fejl på den ene af bygningerne. Bygningen skulle rives helt ned til fundamentet og genopføres. Per tog det ekstra arbejde ind og hjalp med nedrivning og genopførte ca 100m2 bygning, så vi kunne stå med et færdigt projekt til sidst.

NDH Entreprise v/Nikolaj Dam Hansen
Børge
2. Maj 2021

Supergodt og professionelt arbejde, både havearbejdet og opsætning af komposithegn

DK Kloak & Ejendomsservice
Anders
28. April 2021

Kenneth og team er venlige, servicemindede og yderst engagerede. Jeg vil til enhver tid bruge dem igen.

Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS
Kim
28. April 2021

Tag reparation efter vandskade samt fornyelse af trægulv på tagterrasse Landin & Heyco er næppe de billigste, men de er meget kvalificeret og professionelle. Jeg har kun oplevet dygtige, sympatiske og selvtænkende håndværkere - som overholder de indgåede aftaler. Jeg tror vi er mange der gerne betaler lidt mere for at et ombygningsprojekt bare kører igennem som aftalt - uden reklamationer eller problemer i øvrigt. Kan klart anbefales. mvh Kim Gordon .

Søften Tagrenovering ApS
Kurt
27. April 2021

Der er blevet lavet nyt tegltag med undertag samt ny kvist.

Ålsø Service v/Kenneth Greve Helweg
Stig
16. April 2021

Vi har fået ordnet træer, buske og sprøjtet udendørsarealer for ukrudt. Desuden er kældre og fællesarealer blevet rengjort til vores fulde tilfredshed.