Maler-pris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.061 anbefalinger
På platformen har vi 97.667 håndværkere
Vi har indsamlet 373.270 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED
Hvad er maler-pris.dk?

Maler-pris.dk er en prisberegningsside, hvor du kan beregne, hvad det koster at få malet din lejlighed, at få opsat tapet, filt, glasvæv, at få malet lofter, vægge, paneler, døre, vinduer, facader, træværk osv.

Hvordan fungerer maler-pris.dk?

Du indtaster din maleropgave i beregneren. Prisberegneren sender dig med det samme en email med en overslagspris – en vejledende pris for maleropgaven. Vi anbefaler, at du efterfølgende benytter dig at tilbuddet om at få en lokal maler ud på besøg, som kan give et personligt tilbud på malerarbejdet. Prisberegneren udregner en pris på baggrund af nogle generelle data, og prisen kan variere afhængig af lokalitet og forhold, der hvor der skal males. Prisoverslaget er altså et priseksempel, og hvis du vil have en specifik pris for netop din maleropgave, så skal du have et tilbud fra din lokale maler.

Læs også mere i maler-pris.dk’s vejledning.

Hvilke maleropgaver kan der udregnes pris for?

På maler-pris.dk kan du udregne priser for følgende malerarbejde:

 • Afrensning af gammel tapet

 • Opsætning af væv eller filt

 • Opsætning af tapet

 • Maling af vægge

 • Maling af lofter

 • Spartling af lofter

 • Spartling af vægge

 • Maling af fodpaneler

 • Maling af dørkarme

 • Maling af døre

 • Maling af vinduer

 • Maling af pudset facade

 • Maling af træfacade

 • Fraflytningspakke

Skal du have udført andre maleropgaver, kan du få et møde med din lokale maler og naturligvis også tale med ham/hende om andre opgaver, end dem man kan angive i prisberegneren.

Hvad koster det at bruge maler-pris.dk?

Det er gratis og uforpligtende at benytte prisberegneren på maler-pris.dk. Vi kontakter dig med tilbud om at få en dygtig, lokal maler på besøg fra Agersø – hvis du ønsker det. Vores netværk inkluderer erfarne malere fra hele landet, der er eksperter i at male vægge, køkkenlåger, trægulve, og selv fliser i badeværelset. Hvis du ikke ønsker at blive kontaktet, kan du nemt afmelde kontakten i den email, du modtager. Vi tilbyder også specialiserede malerarbejder såsom at male træværk udendørs, skabe unikke mønstre på væggene eller bruge sprøjtepistoler for et mere ensartet resultat. Uanset om det er en enkel væg der skal males, eller et helt hus, garanterer vi kvalitetsarbejde til en fair pris.

Hvor mange gange må man bruge maler-pris.dk?

Hvis du overvejer at opfriske din bolig i Agersø med en ny farve på væggene, en opdatering af køkkenlågerne eller måske en fornyelse af dit badeværelse, kan du med fordel benytte maler-pris.dk til at indhente priser på diverse maleropgaver. På platformen kan du nemt sammenligne priser på alt fra at male vægge, male køkkenlåger, og malet trægulv til mere specialiserede opgaver som at male fliser i badeværelset. Uanset om du ønsker tilbud på malerarbejde generelt eller specifikke ydelser som at male udendørs træværk eller anvende en sprøjtepistol for en mere ensartet finish, så kan maler-pris.dk hjælpe dig.

Du kan også undersøge hvad koster en maler i timen for opgaver i Agersø, og måske finde ud af om det ville være billigere at få malet hele lejligheden eller kun enkelte dele. Hvis du er interesseret i kreative løsninger som at male et mønster på en væg, kan du også finde malere via maler-pris.dk, der specialiserer sig i denne type arbejde.

Desuden er maler-pris.dk et glimrende værktøj til at sammenligne priser med eller uden forskellige tillægsopgaver, som f.eks. at male køkkenlåger før og efter med laminat eller at opdatere et malet karlekammerskab. Med muligheden for at anvende webstedet flere gange, kan du i ro og mag afgøre, hvilke tilbud der passer bedst til dine behov og budget i Agersø. Brug maler-pris.dk til at sikre, at du får den bedste pris og kvalitet for dit malerproje.

Maler-pris.dk ønsker dig god fornøjelse med din maleropgave! Tilbage