Cookie Consent by Cookie Consent FAQ - spørgsmål og svar | Maler-pris.dk

FAQ - spørgsmål og svar

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Hvad er maler-pris.dk?

Maler-pris.dk er en prisberegningsside, hvor du kan beregne, hvad det koster at få malet din lejlighed, at få opsat tapet, filt, glasvæv, at få malet lofter, vægge, paneler, døre, vinduer, facader, træværk osv.

Hvordan fungerer maler-pris.dk?

Du indtaster din maleropgave i beregneren. Prisberegneren sender dig med det samme en email med en overslagspris – en vejledende pris for maleropgaven. Vi anbefaler, at du efterfølgende benytter dig at tilbuddet om at få en lokal maler ud på besøg, som kan give et personligt tilbud på malerarbejdet. Prisberegneren udregner en pris på baggrund af nogle generelle data, og prisen kan variere afhængig af lokalitet og forhold, der hvor der skal males. Prisoverslaget er altså et priseksempel, og hvis du vil have en specifik pris for netop din maleropgave, så skal du have et tilbud fra din lokale maler.

Læs også mere i maler-pris.dk's vejledning.

Hvilke maleropgaver kan der udregnes pris for?

På maler-pris.dk kan du udregne priser for følgende malerarbejde:

 • Afrensning af gammel tapet
 • Opsætning af væv eller filt
 • Opsætning af tapet
 • Maling af vægge
 • Maling af lofter
 • Spartling af lofter
 • Spartling af vægge
 • Maling af fodpaneler
 • Maling af dørkarme
 • Maling af døre
 • Maling af vinduer
 • Maling af pudset facade
 • Maling af træfacade
 • Fraflytningspakke

Skal du have udført andre maleropgaver, kan du få et møde med din lokale maler og naturligvis også tale med ham/hende om andre opgaver, end dem man kan angive i prisberegneren.

Hvad koster det at bruge maler-pris.dk?

Det er gratis og uforpligtende at benytte prisberegneren på maler-pris.dk. Vi kontakter dig med tilbud om at få en lokal maler på besøg efterfølgende – hvis du ønsker det. Hvis du ikke ønsker at blive kontaktet, kan du afmelde kontakten i emailen, du modtager.

Hvor mange gange må man bruge maler-pris.dk?

Du må gerne anvende maler-pris.dk flere gange, hvis du skal have udregnet priser på forskellige maleropgaver, eller ønsker at sammenligne priser med/uden forskellige tillægsopgaver.


Maler-pris.dk ønsker dig god fornøjelse med din maleropgave! Tilbage

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.