Cookie Consent by Cookie Consent Få en pris på maling af loft på 2 minutter | Beregn din pris her

Få en pris på maling af lofter på 2 minutter

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Maling af trælofter, pudslofter eller gipslofter? Start projektet her.

Med prisberegneren øverst på siden kan du hurtigt og nemt beregne prisen på spartling og maling af lofter.

Bare indtast din opgave sammen med din mailadresse - så får du din vejl. malerpris pr. mail med det samme.

Ny loftsmaling kan give huset et visuelt løft

Med tiden vil man skulle vedligeholde alle typer lofter. Pudslofter kan slå små revner, og malingen kan skalle af på trælofter og gipslofter. I sådanne tilfælde er det altid en god idé at reparere og male lofterne på ny.

Men ny loftsmaling kan også give husets værelser et løft. Gamle gulnede eller falmede lofter kan eksempelvis få huset til at se nedslidt og urent ud, og meget mørke loftspaneler og loftsbrædder kan "sluge" lyset i rummet og få det til at virke mindre. I så fald kan man gøre værelser "friskere" og få dem til at føles mere rummelige ved at male lofterne.

Få et konkret tilbud på maling af dine lofter

Ønsker du et konkret tilbud fra en maler? Det kan Maler-pris.dk også hjælpe dig med. Som en gratis service tilbyder vi at arrangere et møde med en maler, der kan give et tilbud på din loftsmaling.

Mødet er helt gratis og uforpligtende, og efter mødet vil maleren sammensætte et godt tilbud, som du frit kan takke ja eller nej til.

I forbindelse med denne service vil en af vores medarbejdere derfor ringe dig for at høre, om du skulle være interesseret i et møde med en maler. Er det ikke relevant for dig, så er du naturligvis helt fri til at sige nej tak.

Læs mere om vores gratis tilbudsservice.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.