Cookie Consent by Cookie Consent Bygningsmaler - maling af facader og træværk | Maler-pris.dk

Bygningsmaler - maling af facader og træværk udvendigt

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

De fleste huse, etageejendomme og andre bygninger har brug for at blive vedligeholdt fra tid til anden. Dette gælder især, hvis huset har trævinduer, en pudset facade eller måske træbeklædning udvendigt.

Sådanne bygninger kan få brug for at blive beskyttet og frisket op ved ny maling eller lakering.

En bygningsmaler kan hjælpe dig med denne opgave.

Beregn en pris på maling af facader og træværk

1. Start med at vælge 'Malerarbejde - udvendigt'.

2. Vælg nu facadetypen og/eller indtast målene på opgaven.

3. Klik på 'Beregn prisen' og indtast inde kontaktoplysninger.

4. Du får nu prisen på din maleropgave pr. mail.

Bygningsmaleren sikrer et flot og holdbart resultat

Hver bygning er forskellig, og der er også forskel på, hvor medtaget vinduer, døre, murværk og puds kan være.

Et er helt sikkert - det er vigtigt at vedligholde husets yderside på den rigtige måde. Facaden, vinduerne og dørene er nemlig en del af bygningens klimaskærm - altså det der skærmer både familien og husets indre konstruktioner mod vind, vejr, fugt og kulde.

Vælger man den forkerte maling, kan man eksempelvis risikere at fugten fanges inden i husets vægge. Dette kan føre til skimmelsvamp og skader på hus og helbred.

Den hurtigste og bedste måde at få et flot og holdbart resultat er at få en bygningsmaler til at stå for arbejdet - så er man sikret, at arbejdet udføres korrekt og effektivt.

Få et gratis tilbud fra en bygningsmaler

Søger du en dygtig bygningsmaler? Vi kan hjælpe dig med at finde en.

Vi samarbejder med malere og malerfirmaer over hele landet. Vores samarbejdspartnere er alle professionelle fagmænd, som er interesserede i at møde potentielle kunder og give tilbud på deres opgaver.

For at få et gratis møde med en bygningsmaler, behøver du bare indtaste din opgave sammen med dine oplysninger i beregneren - så sørger vi for at hjælpe dig videre.

Læs mere om vores gratis tilbudsservice her.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.