Cookie Consent by Cookie Consent Modtag pris, 100 % GRATIS, for maling indvendigt og udvendigt af hus | Maler-pris.dk

Pris for maling af hus indvendigt eller udvendigt

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Trænger dit hus til at blive malet udvendigt eller indvendigt? Vedligeholdelsen af huset ved maling er en vigtig opgave. Maling beskytter nemlig træværk mod fugt, råd og svamp, både indvendigt og udvendigt.

På Maler-pris.dk kan du beregne en på maling af huset indvendigt og udvendigt, heriblandt maling af vægge, lofter, træværk, vinduer og facade.

Prisberegneren er hurtig og nem at anvende, og du er velkommen til at beregne lige så mange priser, som du har lyst til.

Maleropgaverne i beregneren

Udvendigt:

  • Maling af facade: Husets facade er hjemmets ansigt udadtil. Facaden skal kunne modstå meget - vind, regn, sne og sol - og derfor er det vigtigt at vedligeholde den. Er facaden beklædt med træværk, så er det vigtigt at male den med træbeskyttelse hvert 5.-10. år. Ellers risikerer man at der går råd og svamp i træet, og så skal det skiftes ud - og det er en meget dyrere affære. Pudsede facader har også brug for den rette maling. Det er vigtigt, at facaden males med en maling, der lader huset ånde, for at undgå at der samler sig fugt bag malinglaget.
  • Maling af vinduer: Ligesom facadebeklædning af træ, bør vinduer males med jævne mellemrum for at sikre, at de holder sig i god stand. Vinduer i træ kan nemlig også rammes af råd og svamp, hvis der trænger fugt ind i dem.

Indvendigt:

  • Afrensning af gammel tapet: Gammel tapet kan være ret svært at få af væggene, hvis man ikke har det rette udstyr og håndelag. En maler kan forholdsvist nemt fjerne den gamle tapet, som du selv ville bakse med i et godt stykke tid.
  • Opsætning af filt, tapet og væv: Væv, filt og tapet giver en flot vægoverflade, men de kan faktisk også styrke væggene. Særligt glasvæv er en god løsning i rum, hvor du forventer slid og skidt, eksempelvis køkkener, badeværelser, børneværelser o.l. Ønsker du en helt glat, hvid vægoverflade, så er opsætning af glasfilt med efterfølgende malerbehandling en rigtigt god løsning.
  • Maling af vægge og lofter: Falmede, gulnede eller slidte vægge og lofter kan friskes op med ny maling. Maling er en standardopgave ifm. fraflytning af lejeboligheder og indflytning i nye boliger.
  • Fuldspartling: Hvis væggene i huset er bulede, ujævne eller i ret dårlig stand, så kan det være en god idé at fuldspartle dem, før man sætter væv, filt eller tapet op. På den måde undgår man skygger og fordybninger i vægoverfladen. Fuldspartling sker ved at der påføres et lag spartelmasse over hele vægoverfladen og altså ikke kun der, hvor der er sømhuller eller revner. Resultatet er en helt jævn og flot væg.

Indhent et tilbud fra en maler

Som en del af vores gratis service formidler vi møder med malere i hele landet.

Skal du have malet dit hus indvendigt eller udvendigt, så er maler-pris.dk et godt sted at starte. Vi tilbyder en nem og hurtig måde at finde frem til en dygtig maler og indhente et tilbud.

Vores formidlingsservice er helt gratis og uforpligtende. Vi arrangere et gratis tilbudsmøde med en lokal maler hjemme hos dig - helt enkelt.

Du kan læse mere om vores gratis service her.

Fb Byg & Entreprise ApS
Anders
10. Juni 2021

Flemming har malet både en lejlighed og køkken og gang i vores hus. Han er altid flink og vi er super tilfredse med arbejdet. I lejligheden var der en ting der skulle rettes og det blev ordnet med det samme i fin kvalitet og uden bøvl. Vi kan varmt anbefale ham til andre.

Tømrermester Per Winther
Annette
9. Juni 2021

Hurtigt og effektivt arbejde. Alle aftaler overholdt.

Grønbyg Entreprise ApS
Lars
8. Juni 2021

Vi har fået en dejlig stor træterrasse på 105 kvaratmeter i Thermowood. ALLE aftaler bliver overholdt, så vi vil bruge GrønByg igen og igen.

Lundstrøm Elservice
Aslaug
7. Juni 2021

Vi fik lavet el i et stort hus på Himmelbjerggården. Samarbejdet er forløbet rigtig godt, de er dygtige.

Søften Tagrenovering ApS
Mogens
5. Juni 2021

Vi vil gerne sige tak for en behagelig oplevelse og et godt resultat. Vi vil gerne fremhæve den løbende dialog om fejl/ændringer, den daglige grundig oprydning, den behagelig og høflige adfærd samt den lyttende tilgang.

Augustin Smede og VVS ApS
Mikkel
31. Maj 2021

augustin Vvs har monteret et vølundbjordvarme anlæg hos mig det er blevet lavet rigtigt fint ingen hovsa løsninger man bliver træt af så super flot lavet en behagelige mennesker at snakke med

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Henrik
30. Maj 2021

Jeg har brugt Fredensborg Tagdækning flere gange og har altid været yderst tilfreds.

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps
Pia
12. Maj 2021

Super professionel rådgivning og udførsel