Cookie Consent by Cookie Consent Modtag pris, 100 % GRATIS, for maling indvendigt og udvendigt af hus | Maler-pris.dk

Pris for maling af hus indvendigt eller udvendigt

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Trænger dit hus til at blive malet udvendigt eller indvendigt? Vedligeholdelsen af huset ved maling er en vigtig opgave. Maling beskytter nemlig træværk mod fugt, råd og svamp, både indvendigt og udvendigt.

På Maler-pris.dk kan du beregne en på maling af huset indvendigt og udvendigt, heriblandt maling af vægge, lofter, træværk, vinduer og facade.

Prisberegneren er hurtig og nem at anvende, og du er velkommen til at beregne lige så mange priser, som du har lyst til.

Maleropgaverne i beregneren

Udvendigt:

  • Maling af facade: Husets facade er hjemmets ansigt udadtil. Facaden skal kunne modstå meget - vind, regn, sne og sol - og derfor er det vigtigt at vedligeholde den. Er facaden beklædt med træværk, så er det vigtigt at male den med træbeskyttelse hvert 5.-10. år. Ellers risikerer man at der går råd og svamp i træet, og så skal det skiftes ud - og det er en meget dyrere affære. Pudsede facader har også brug for den rette maling. Det er vigtigt, at facaden males med en maling, der lader huset ånde, for at undgå at der samler sig fugt bag malinglaget.
  • Maling af vinduer: Ligesom facadebeklædning af træ, bør vinduer males med jævne mellemrum for at sikre, at de holder sig i god stand. Vinduer i træ kan nemlig også rammes af råd og svamp, hvis der trænger fugt ind i dem.

Indvendigt:

  • Afrensning af gammel tapet: Gammel tapet kan være ret svært at få af væggene, hvis man ikke har det rette udstyr og håndelag. En maler kan forholdsvist nemt fjerne den gamle tapet, som du selv ville bakse med i et godt stykke tid.
  • Opsætning af filt, tapet og væv: Væv, filt og tapet giver en flot vægoverflade, men de kan faktisk også styrke væggene. Særligt glasvæv er en god løsning i rum, hvor du forventer slid og skidt, eksempelvis køkkener, badeværelser, børneværelser o.l. Ønsker du en helt glat, hvid vægoverflade, så er opsætning af glasfilt med efterfølgende malerbehandling en rigtigt god løsning.
  • Maling af vægge og lofter: Falmede, gulnede eller slidte vægge og lofter kan friskes op med ny maling. Maling er en standardopgave ifm. fraflytning af lejeboligheder og indflytning i nye boliger.
  • Fuldspartling: Hvis væggene i huset er bulede, ujævne eller i ret dårlig stand, så kan det være en god idé at fuldspartle dem, før man sætter væv, filt eller tapet op. På den måde undgår man skygger og fordybninger i vægoverfladen. Fuldspartling sker ved at der påføres et lag spartelmasse over hele vægoverfladen og altså ikke kun der, hvor der er sømhuller eller revner. Resultatet er en helt jævn og flot væg.

Indhent et tilbud fra en maler

Som en del af vores gratis service formidler vi møder med malere i hele landet.

Skal du have malet dit hus indvendigt eller udvendigt, så er maler-pris.dk et godt sted at starte. Vi tilbyder en nem og hurtig måde at finde frem til en dygtig maler og indhente et tilbud.

Vores formidlingsservice er helt gratis og uforpligtende. Vi arrangere et gratis tilbudsmøde med en lokal maler hjemme hos dig - helt enkelt.

Du kan læse mere om vores gratis service her.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.