Cookie Consent by Cookie Consent Modtag pris, 100 % GRATIS, for maling indvendigt og udvendigt af hus | Maler-pris.dk

Pris for maling af hus indvendigt eller udvendigt

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Trænger dit hus til at blive malet udvendigt eller indvendigt? Vedligeholdelsen af huset ved maling er en vigtig opgave. Maling beskytter nemlig træværk mod fugt, råd og svamp, både indvendigt og udvendigt.

På Maler-pris.dk kan du beregne en på maling af huset indvendigt og udvendigt, heriblandt maling af vægge, lofter, træværk, vinduer og facade.

Prisberegneren er hurtig og nem at anvende, og du er velkommen til at beregne lige så mange priser, som du har lyst til.

Maleropgaverne i beregneren

Udvendigt:

  • Maling af facade: Husets facade er hjemmets ansigt udadtil. Facaden skal kunne modstå meget - vind, regn, sne og sol - og derfor er det vigtigt at vedligeholde den. Er facaden beklædt med træværk, så er det vigtigt at male den med træbeskyttelse hvert 5.-10. år. Ellers risikerer man at der går råd og svamp i træet, og så skal det skiftes ud - og det er en meget dyrere affære. Pudsede facader har også brug for den rette maling. Det er vigtigt, at facaden males med en maling, der lader huset ånde, for at undgå at der samler sig fugt bag malinglaget.
  • Maling af vinduer: Ligesom facadebeklædning af træ, bør vinduer males med jævne mellemrum for at sikre, at de holder sig i god stand. Vinduer i træ kan nemlig også rammes af råd og svamp, hvis der trænger fugt ind i dem.

Indvendigt:

  • Afrensning af gammel tapet: Gammel tapet kan være ret svært at få af væggene, hvis man ikke har det rette udstyr og håndelag. En maler kan forholdsvist nemt fjerne den gamle tapet, som du selv ville bakse med i et godt stykke tid.
  • Opsætning af filt, tapet og væv: Væv, filt og tapet giver en flot vægoverflade, men de kan faktisk også styrke væggene. Særligt glasvæv er en god løsning i rum, hvor du forventer slid og skidt, eksempelvis køkkener, badeværelser, børneværelser o.l. Ønsker du en helt glat, hvid vægoverflade, så er opsætning af glasfilt med efterfølgende malerbehandling en rigtigt god løsning.
  • Maling af vægge og lofter: Falmede, gulnede eller slidte vægge og lofter kan friskes op med ny maling. Maling er en standardopgave ifm. fraflytning af lejeboligheder og indflytning i nye boliger.
  • Fuldspartling: Hvis væggene i huset er bulede, ujævne eller i ret dårlig stand, så kan det være en god idé at fuldspartle dem, før man sætter væv, filt eller tapet op. På den måde undgår man skygger og fordybninger i vægoverfladen. Fuldspartling sker ved at der påføres et lag spartelmasse over hele vægoverfladen og altså ikke kun der, hvor der er sømhuller eller revner. Resultatet er en helt jævn og flot væg.

Indhent et tilbud fra en maler

Som en del af vores gratis service formidler vi møder med malere i hele landet.

Skal du have malet dit hus indvendigt eller udvendigt, så er maler-pris.dk et godt sted at starte. Vi tilbyder en nem og hurtig måde at finde frem til en dygtig maler og indhente et tilbud.

Vores formidlingsservice er helt gratis og uforpligtende. Vi arrangere et gratis tilbudsmøde med en lokal maler hjemme hos dig - helt enkelt.

Du kan læse mere om vores gratis service her.

Søften Tagrenovering ApS
Jens
10. September 2021

Jeg har fået malet tag. Alle aftaler overholdt. let og ubesværet kommunikation både på mail og telefon.

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Lars
10. September 2021

Jeg kan kun anbefale virksomheden. Gode priser, hurtigt arbejde og rigtig godt håndværk. God stemning hele vejen. I dag ca. 6 mdr efter stadig meget tilfreds.

Fb Byg & Entreprise ApS
Christopher
7. September 2021

Fin service og Flemming var fleksibel og gjorde det muligt at få altanen vandsikret i en periode med tørt vejr.

DK Kloak & Ejendomsservice
otto
4. September 2021

service af højvandslukke samt rottespærre.

Arkitektfirmaet Arkon
anders
16. August 2021

Har brugt Arkon arkitekter adskillige gange privat & er godt tilfreds med deres rådgivning samt sparring på div. byggeprojekter. Aftaler bliver overholdt & de er hurtige at få fat på telefonisk eller over mailen. Bh Anders Pedersen

Krogsgaard Have & Anlæg ApS
Jytte
13. August 2021

Meget tilfreds med min nye Kirsebærlaurbærhæk som er sat af Krogsgaard Have og Anlæg. De kom til aftalte tid og udførte arbejdet til min fulde tilfredshed. Jeg kan gives dem mine bedste anbefalinger.

Ålsø Service v/Kenneth Greve Helweg
Henrik
10. August 2021

Har fået lavet 160 m2 belægning i indkørsel med fald og afløb. Alt er lavet til aftalt tid og pris, og af nogle meget kompetente og rare medarbejdere fra Ålsø Service, som var gode til at lytte til vores ønsker. Kan klart anbefale dette firma til belægningsopgaver.

Tømrermester Per Winther
ken
29. Juli 2021

Tilbygning af 403 sommerhus . fint og flot og færdig før tiden.