Cookie Consent by Cookie Consent Pris - maling af døre og træværk | Billigt tilbud på maling af døre

Billigt tilbud på maling af døre

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

På Maler-pris.dk kan du beregne tilbud på maling af træværk og døre, nemt og hurtigt.

I prisberegneren vælger du opgavetype og indtaster dine oplysninger. Kort efter vil du modtage en mail med et billigt tilbud på maling af døre. Ønsker du et mere konkret tilbud, kan vi arrangere det første møde med en lokal maler for dig.

Vi formidler maling af træværk og døre i alle områder i landet.

Om du bor i Herning eller Helsingør, Taastrup eller Esbjerg, Vejle eller Viborg, så kan Maler-pris.dk altid finde en billig maler til dig, der kan komme med et godt tilbud på maling af dine døre.

Vi vil altid finde frem til en god og dygtig maler fra lokalområdet, der kan komme forbi og kigge på dine døre. Maler-pris.dk har gjort det nemt for dig at finde frem til en maler og at få et billigt tilbud på maling af dine døre.


Tilbage til forsiden

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.