Cookie Consent by Cookie Consent Billige malere i lokalområdet | Få besøg af maler - Maler-pris.dk

Billige malere i lokalområdet

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Maler-pris.dk har samarbejdspartnere i hele landet. Så det vil altid være en maler fra lokalområdet, der vil komme forbi, når vi arrangerer møder med billige lokale malere.

Vi har tidligere arrangeret møder med billige malere i og udenfor København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde og Herning. Vi samarbejder kun med malere, vi kan stå inde for og stræber efter altid at kunne sende en billig maler fra lokalområdet ud til møder.

Beregn en pris med det samme, og bliv sat i kontakt med en billig maler fra lokalområdet. På den måde slipper du for arbejdet med at finde frem til en billig maler - Det gør vi for dig. Maler-pris.dk er en hurtigt og effektiv måde af finde frem til den rette maler mellem de mange billige malere, der findes lokalområdet.

Tilbage til forsiden

Søften Tagrenovering ApS
Jens
10. September 2021

Jeg har fået malet tag. Alle aftaler overholdt. let og ubesværet kommunikation både på mail og telefon.

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Lars
10. September 2021

Jeg kan kun anbefale virksomheden. Gode priser, hurtigt arbejde og rigtig godt håndværk. God stemning hele vejen. I dag ca. 6 mdr efter stadig meget tilfreds.

Fb Byg & Entreprise ApS
Christopher
7. September 2021

Fin service og Flemming var fleksibel og gjorde det muligt at få altanen vandsikret i en periode med tørt vejr.

DK Kloak & Ejendomsservice
otto
4. September 2021

service af højvandslukke samt rottespærre.

Arkitektfirmaet Arkon
anders
16. August 2021

Har brugt Arkon arkitekter adskillige gange privat & er godt tilfreds med deres rådgivning samt sparring på div. byggeprojekter. Aftaler bliver overholdt & de er hurtige at få fat på telefonisk eller over mailen. Bh Anders Pedersen

Krogsgaard Have & Anlæg ApS
Jytte
13. August 2021

Meget tilfreds med min nye Kirsebærlaurbærhæk som er sat af Krogsgaard Have og Anlæg. De kom til aftalte tid og udførte arbejdet til min fulde tilfredshed. Jeg kan gives dem mine bedste anbefalinger.

Ålsø Service v/Kenneth Greve Helweg
Henrik
10. August 2021

Har fået lavet 160 m2 belægning i indkørsel med fald og afløb. Alt er lavet til aftalt tid og pris, og af nogle meget kompetente og rare medarbejdere fra Ålsø Service, som var gode til at lytte til vores ønsker. Kan klart anbefale dette firma til belægningsopgaver.

Tømrermester Per Winther
ken
29. Juli 2021

Tilbygning af 403 sommerhus . fint og flot og færdig før tiden.