Cookie Consent by Cookie Consent Billige malere i lokalområdet | Få besøg af maler - Maler-pris.dk

Billige malere i lokalområdet

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Maler-pris.dk har samarbejdspartnere i hele landet. Så det vil altid være en maler fra lokalområdet, der vil komme forbi, når vi arrangerer møder med billige lokale malere.

Vi har tidligere arrangeret møder med billige malere i og udenfor København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde og Herning. Vi samarbejder kun med malere, vi kan stå inde for og stræber efter altid at kunne sende en billig maler fra lokalområdet ud til møder.

Beregn en pris med det samme, og bliv sat i kontakt med en billig maler fra lokalområdet. På den måde slipper du for arbejdet med at finde frem til en billig maler - Det gør vi for dig. Maler-pris.dk er en hurtigt og effektiv måde af finde frem til den rette maler mellem de mange billige malere, der findes lokalområdet.

Tilbage til forsiden

Fb Byg & Entreprise ApS
Anders
10. Juni 2021

Flemming har malet både en lejlighed og køkken og gang i vores hus. Han er altid flink og vi er super tilfredse med arbejdet. I lejligheden var der en ting der skulle rettes og det blev ordnet med det samme i fin kvalitet og uden bøvl. Vi kan varmt anbefale ham til andre.

Tømrermester Per Winther
Annette
9. Juni 2021

Hurtigt og effektivt arbejde. Alle aftaler overholdt.

Grønbyg Entreprise ApS
Lars
8. Juni 2021

Vi har fået en dejlig stor træterrasse på 105 kvaratmeter i Thermowood. ALLE aftaler bliver overholdt, så vi vil bruge GrønByg igen og igen.

Lundstrøm Elservice
Aslaug
7. Juni 2021

Vi fik lavet el i et stort hus på Himmelbjerggården. Samarbejdet er forløbet rigtig godt, de er dygtige.

Søften Tagrenovering ApS
Mogens
5. Juni 2021

Vi vil gerne sige tak for en behagelig oplevelse og et godt resultat. Vi vil gerne fremhæve den løbende dialog om fejl/ændringer, den daglige grundig oprydning, den behagelig og høflige adfærd samt den lyttende tilgang.

Augustin Smede og VVS ApS
Mikkel
31. Maj 2021

augustin Vvs har monteret et vølundbjordvarme anlæg hos mig det er blevet lavet rigtigt fint ingen hovsa løsninger man bliver træt af så super flot lavet en behagelige mennesker at snakke med

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Henrik
30. Maj 2021

Jeg har brugt Fredensborg Tagdækning flere gange og har altid været yderst tilfreds.

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps
Pia
12. Maj 2021

Super professionel rådgivning og udførsel