Cookie Consent by Cookie Consent Skal en maler være autoriseret? | Gode råd til valg af maler

Skal en maler være autoriseret?

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Det korte svar er nej. "Maler" er ikke en beskyttet titel ligesom eksempelvis "VVS-installatør" eller "kloakmester".

Det betyder, at enhver i princippet kan kalde sig maler. Det betyder også, at hvis nogen kalder sig autoriseret maler eller kræver, at du benytter en autoriseret maler, eksempelvis når du skal istandsætte en lejlighed, så er det ikke noget, der som sådan eksisterer.

Der er ingen autorisationseksamen - der er en svendeprøve

Professionelle malere har typisk fulgt en uddannelse, stået i lære som maler hos en malermester og har bestået en svendeprøve. Her har man altså lært malerfaget i teori og praksis, og fået viden og lært teknikker, der er videregivet fra en malermester.

Svendeprøven er det endelige værk, der beviser malersvendens kunnen.

Professionel maler

En professionel maler har malerfaget som sin eneste profession. Er man interesseret i at antage en seriøs og kompetent maler, så bør man vælge en professionel maler.

Visse services tilbyder, at man lejer en "handyman", som kan udføre diverse opgaver, heriblandt maleropgaver. Man risikerer dog så, at der anvendes forkert maling og en forkert teknik, og at resultatet bliver grimt at se på. Derfor vælger de fleste også at benytte en professionel maler.

Er man i tvivl om, hvorvidt maleren er professionel maler, bør man for det første tjekke CVR-registret, hvor man kan finde oplysninger om virksomheden. Herefter kan man spørge ind til personens tidligere opgaver og erfaring og i yderste tilfælde bede om referencer. For det meste er dette dog ikke nødvendigt.

Indhent et tilbud fra en professionel maler her

Vil du gerne have kontakt til en professionel maler, så kan du benytte vores gratis service.

Vi samarbejder med professionelle, kompetente malere over hele landet, og vi kan derfor altid sætte dig i kontakt med en professionel maler nær dig.

Du behøver bare indtaste din opgave i beregneren øverst på siden - så sørger vi for at kontakte dig og hjælpe dig med at finde en dygtig maler snarest muligt.

Du kan læse mere om os og vores gratis service her.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.