Cookie Consent by Cookie Consent Skal en maler være autoriseret? | Gode råd til valg af maler

Skal en maler være autoriseret?

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Det korte svar er nej. "Maler" er ikke en beskyttet titel ligesom eksempelvis "VVS-installatør" eller "kloakmester".

Det betyder, at enhver i princippet kan kalde sig maler. Det betyder også, at hvis nogen kalder sig autoriseret maler eller kræver, at du benytter en autoriseret maler, eksempelvis når du skal istandsætte en lejlighed, så er det ikke noget, der som sådan eksisterer.

Der er ingen autorisationseksamen - der er en svendeprøve

Professionelle malere har typisk fulgt en uddannelse, stået i lære som maler hos en malermester og har bestået en svendeprøve. Her har man altså lært malerfaget i teori og praksis, og fået viden og lært teknikker, der er videregivet fra en malermester.

Svendeprøven er det endelige værk, der beviser malersvendens kunnen.

Professionel maler

En professionel maler har malerfaget som sin eneste profession. Er man interesseret i at antage en seriøs og kompetent maler, så bør man vælge en professionel maler.

Visse services tilbyder, at man lejer en "handyman", som kan udføre diverse opgaver, heriblandt maleropgaver. Man risikerer dog så, at der anvendes forkert maling og en forkert teknik, og at resultatet bliver grimt at se på. Derfor vælger de fleste også at benytte en professionel maler.

Er man i tvivl om, hvorvidt maleren er professionel maler, bør man for det første tjekke CVR-registret, hvor man kan finde oplysninger om virksomheden. Herefter kan man spørge ind til personens tidligere opgaver og erfaring og i yderste tilfælde bede om referencer. For det meste er dette dog ikke nødvendigt.

Indhent et tilbud fra en professionel maler her

Vil du gerne have kontakt til en professionel maler, så kan du benytte vores gratis service.

Vi samarbejder med professionelle, kompetente malere over hele landet, og vi kan derfor altid sætte dig i kontakt med en professionel maler nær dig.

Du behøver bare indtaste din opgave i beregneren øverst på siden - så sørger vi for at kontakte dig og hjælpe dig med at finde en dygtig maler snarest muligt.

Du kan læse mere om os og vores gratis service her.

Søften Tagrenovering ApS
Jens
10. September 2021

Jeg har fået malet tag. Alle aftaler overholdt. let og ubesværet kommunikation både på mail og telefon.

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Lars
10. September 2021

Jeg kan kun anbefale virksomheden. Gode priser, hurtigt arbejde og rigtig godt håndværk. God stemning hele vejen. I dag ca. 6 mdr efter stadig meget tilfreds.

Fb Byg & Entreprise ApS
Christopher
7. September 2021

Fin service og Flemming var fleksibel og gjorde det muligt at få altanen vandsikret i en periode med tørt vejr.

DK Kloak & Ejendomsservice
otto
4. September 2021

service af højvandslukke samt rottespærre.

Arkitektfirmaet Arkon
anders
16. August 2021

Har brugt Arkon arkitekter adskillige gange privat & er godt tilfreds med deres rådgivning samt sparring på div. byggeprojekter. Aftaler bliver overholdt & de er hurtige at få fat på telefonisk eller over mailen. Bh Anders Pedersen

Krogsgaard Have & Anlæg ApS
Jytte
13. August 2021

Meget tilfreds med min nye Kirsebærlaurbærhæk som er sat af Krogsgaard Have og Anlæg. De kom til aftalte tid og udførte arbejdet til min fulde tilfredshed. Jeg kan gives dem mine bedste anbefalinger.

Ålsø Service v/Kenneth Greve Helweg
Henrik
10. August 2021

Har fået lavet 160 m2 belægning i indkørsel med fald og afløb. Alt er lavet til aftalt tid og pris, og af nogle meget kompetente og rare medarbejdere fra Ålsø Service, som var gode til at lytte til vores ønsker. Kan klart anbefale dette firma til belægningsopgaver.

Tømrermester Per Winther
ken
29. Juli 2021

Tilbygning af 403 sommerhus . fint og flot og færdig før tiden.