Cookie Consent by Cookie Consent Skal en maler være autoriseret? | Gode råd til valg af maler

Skal en maler være autoriseret?

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Det korte svar er nej. "Maler" er ikke en beskyttet titel ligesom eksempelvis "VVS-installatør" eller "kloakmester".

Det betyder, at enhver i princippet kan kalde sig maler. Det betyder også, at hvis nogen kalder sig autoriseret maler eller kræver, at du benytter en autoriseret maler, eksempelvis når du skal istandsætte en lejlighed, så er det ikke noget, der som sådan eksisterer.

Der er ingen autorisationseksamen - der er en svendeprøve

Professionelle malere har typisk fulgt en uddannelse, stået i lære som maler hos en malermester og har bestået en svendeprøve. Her har man altså lært malerfaget i teori og praksis, og fået viden og lært teknikker, der er videregivet fra en malermester.

Svendeprøven er det endelige værk, der beviser malersvendens kunnen.

Professionel maler

En professionel maler har malerfaget som sin eneste profession. Er man interesseret i at antage en seriøs og kompetent maler, så bør man vælge en professionel maler.

Visse services tilbyder, at man lejer en "handyman", som kan udføre diverse opgaver, heriblandt maleropgaver. Man risikerer dog så, at der anvendes forkert maling og en forkert teknik, og at resultatet bliver grimt at se på. Derfor vælger de fleste også at benytte en professionel maler.

Er man i tvivl om, hvorvidt maleren er professionel maler, bør man for det første tjekke CVR-registret, hvor man kan finde oplysninger om virksomheden. Herefter kan man spørge ind til personens tidligere opgaver og erfaring og i yderste tilfælde bede om referencer. For det meste er dette dog ikke nødvendigt.

Indhent et tilbud fra en professionel maler her

Vil du gerne have kontakt til en professionel maler, så kan du benytte vores gratis service.

Vi samarbejder med professionelle, kompetente malere over hele landet, og vi kan derfor altid sætte dig i kontakt med en professionel maler nær dig.

Du behøver bare indtaste din opgave i beregneren øverst på siden - så sørger vi for at kontakte dig og hjælpe dig med at finde en dygtig maler snarest muligt.

Du kan læse mere om os og vores gratis service her.

Fb Byg & Entreprise ApS
Anders
10. Juni 2021

Flemming har malet både en lejlighed og køkken og gang i vores hus. Han er altid flink og vi er super tilfredse med arbejdet. I lejligheden var der en ting der skulle rettes og det blev ordnet med det samme i fin kvalitet og uden bøvl. Vi kan varmt anbefale ham til andre.

Tømrermester Per Winther
Annette
9. Juni 2021

Hurtigt og effektivt arbejde. Alle aftaler overholdt.

Grønbyg Entreprise ApS
Lars
8. Juni 2021

Vi har fået en dejlig stor træterrasse på 105 kvaratmeter i Thermowood. ALLE aftaler bliver overholdt, så vi vil bruge GrønByg igen og igen.

Lundstrøm Elservice
Aslaug
7. Juni 2021

Vi fik lavet el i et stort hus på Himmelbjerggården. Samarbejdet er forløbet rigtig godt, de er dygtige.

Søften Tagrenovering ApS
Mogens
5. Juni 2021

Vi vil gerne sige tak for en behagelig oplevelse og et godt resultat. Vi vil gerne fremhæve den løbende dialog om fejl/ændringer, den daglige grundig oprydning, den behagelig og høflige adfærd samt den lyttende tilgang.

Augustin Smede og VVS ApS
Mikkel
31. Maj 2021

augustin Vvs har monteret et vølundbjordvarme anlæg hos mig det er blevet lavet rigtigt fint ingen hovsa løsninger man bliver træt af så super flot lavet en behagelige mennesker at snakke med

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Henrik
30. Maj 2021

Jeg har brugt Fredensborg Tagdækning flere gange og har altid været yderst tilfreds.

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps
Pia
12. Maj 2021

Super professionel rådgivning og udførsel