Anbefalinger fra Håndværker.dk af vores dygtige malere

Bahn Malerservice
Noel Skaarup
16. Juni 2019

Vi har fået istandsat et bryggers, og det er anden gang vi benytter Flemming, som leverer et upåklageligt arbejde. Kan virkelig anbefales.

SH Malerservice
Jesper Johansen
16. Juni 2019

Rigtig flot håndværk over hele paletten. Intelligent høflige, profesionelle og gode til at rydde op. Har været fuldt tilfreds med hele opgaven og måden den er blevet håndteret på. Vil stærkt anbefale S/H Malerservice til alle jeg kender.

Malerfirmaet KS ApS
Henning Andersen
6. Juni 2019

Malerfirmaet KS Aps, har malet vores hus udvendigt, arbejdet er udført til vores fulde tilfredshed, og vi kan kun give de absolut bedste anbefalinger af Malerfirmaet KS.

Malerfirmaet NS ApS
rikke
31. Maj 2019

Vi har fået et loftrum lagt til vores lejlighed på 5. sal. Alt skulle laves, så Naveed og hans team fuldspartlede alle vægge og loft, lagde filt og malede et par gange. Det er et rum med skråvinduer, altan og skortsten, så en masse vinkler og forskellige overflader. Arbejdet blev udført i god kvalitet og som lovet i forhold til tid - vi var lidt presset med andre håndværkere, der skulle til og Naveed var meget flexibel. Efter endt arbejde var der god tid til at gå det hele igennem og det er tydeligt, at han går op i at man er tilfreds :)

Gammelgaard maler og entreprise v/ Sebastian Gammelgaard Nielsen
Anja Dam
25. Maj 2019

Sebastian fik forvandlet vores soveværelse fra et gammelt værelse med tapet til en virkelig fedt gråt råt look - vi elsker vores nye rum. TAK Sebastian

Malerfirmaet Lenskjold v/ Jimmy Lenskjold
Erik Wirring
23. Maj 2019

Vinduer, døre og alt udvendigt træværk på vores hus fik en grundig behandling og ny maling. Cykelskuret der havde henstået 17 år umalet blev renset og nydeligt malet lysegråt.

MALERFIRMAET CANN & FINN J. JENSEN ApS
Camilla
17. Maj 2019

Malerfirmaet Cann & Finn Jensen har malet vores hjem til IUG . Både entre, køkken, stuerne (alle steder med Stug i loftet) har de gennemført til det yderste. De dækker grundigt af pg passer på ens genstande i hjemmet. Og efter dagens arbejde, rydder de fuldstændig op og stiller tingene pænt hen til brug igen eller tager det med sig de har af anvendt for at udføre arbejdet. De er arbejdsomme. Holder aftaler og samtidig er de fleksible.. De er de mest venlige, imødekommende og grundige vi har oplevet. Deres faglighed mærkes tydeligt. Samtidig giver de en gode råd hvis man ønsker det. Og der bliver fulgt op på opgaven Vi vil til en hver tid anbefale malerfirmaet Cann & Finn Jensen. Tusind tak for fuldstændig gennemført arbejde. Sådan :) De bedste hilsner fra Ole & Camilla

METTE MALER ApS
Annette Sørensen
30. April 2019

Maling af træværk indendørs. Godt resultat. Stabil mht. til mødetid

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.