Cookie Consent by Cookie Consent Dækker håndværkerfradraget malerarbejde | Maler-pris.dk

Dækker håndværkerfradraget malerarbejde

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

NB! DENNE ARTIKEL ER FORÆLDET

Regeringen vedtog den 21. april at forlænge den eksisterende BoligJobordning frem til og med 2014. Det er især gode nyheder for de potentielle kunder, der ønsker at vide følgende: Kan man trække løn til en maler fra i skat?

Denne gang er der stort set ingen typer malerarbejde, man ikke kan trække fra i skat. Uanset om man gerne vil have udført udendørs malerarbejde, som eksempelvis maling af døre, vinduer eller husfacade, eller indendørs malerarbejde, kan alt fratrækkes ved hjælp af håndværkerfradraget.

Du kan derfor roligt udfylde vores prisberegning øverst på siden, velvidende at du kan benytte dig af håndværkerfradraget til dækning af samtlige opgavetyper. Når du modtager en overslagspris, er fradraget ikke iberegnet. Derfor vil din samlede udskrivning blive væsentligt lavere, end online tilbuddet.

Malermester, håndværkerfradrag

Er du alligevel i tvivl om, hvorvidt din maleropgave dækkes af håndværkerfradraget? Skriv dig det bag øret, udfyld alligevel prisberegneren og afvent vores telefonopringning til dig. Dér kan du få personlig vejledning.

Vi anbefaler også du snakker om det med den malermester, vi formidler kontakt til. Det er også værd at nævne Malermesteren skal være villig til at lave en eksplicit faktura. Det er tvingende nødvendigt fakturaen tydeligt angiver, hvilke poster der går til arbejdsløn og hvilke der går til materialer.

Dette skyldes at håndværkerfradraget udelukkende går på arbejdsløn og derfor kun kan godkendes fra SKAT’s side, såfremt dette er tydeligt. Det gør i øvrigt deres sagsbehandling lettere, når arbejdslønnen er angivet før moms.

Få nedsat udgiften til malerens løn

Det korte af det lange er at når man hyrer en maler, kan man stort set hver gang trække hans arbejdsløn fra i skat. Så længe hans virksomhed er CVR registreret og villig til at modtage betalingen elektronisk. Naturligvis gælder det kun for beløb op til en vis størrelse.

Det er kun muligt at fratrække 15.000,- for to voksne i husstanden + for eventuelle hjemmeboende børn over 18 år. Såfremt I er flere voksne tilknyttet husstanden - der ikke er i familie - skal regnskabet udføres anderledes. Beregn en pris øverst på siden og tag imod vores tilbud om et gratis og uforpligtende møde. Når du møder din kommende maler, kan du altid spørge til mulighederne for en fornuftig faktura.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.