Cookie Consent by Cookie Consent Dækker håndværkerfradraget malerarbejde | Maler-pris.dk

Dækker håndværkerfradraget malerarbejde

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

NB! DENNE ARTIKEL ER FORÆLDET

Regeringen vedtog den 21. april at forlænge den eksisterende BoligJobordning frem til og med 2014. Det er især gode nyheder for de potentielle kunder, der ønsker at vide følgende: Kan man trække løn til en maler fra i skat?

Denne gang er der stort set ingen typer malerarbejde, man ikke kan trække fra i skat. Uanset om man gerne vil have udført udendørs malerarbejde, som eksempelvis maling af døre, vinduer eller husfacade, eller indendørs malerarbejde, kan alt fratrækkes ved hjælp af håndværkerfradraget.

Du kan derfor roligt udfylde vores prisberegning øverst på siden, velvidende at du kan benytte dig af håndværkerfradraget til dækning af samtlige opgavetyper. Når du modtager en overslagspris, er fradraget ikke iberegnet. Derfor vil din samlede udskrivning blive væsentligt lavere, end online tilbuddet.

Malermester, håndværkerfradrag

Er du alligevel i tvivl om, hvorvidt din maleropgave dækkes af håndværkerfradraget? Skriv dig det bag øret, udfyld alligevel prisberegneren og afvent vores telefonopringning til dig. Dér kan du få personlig vejledning.

Vi anbefaler også du snakker om det med den malermester, vi formidler kontakt til. Det er også værd at nævne Malermesteren skal være villig til at lave en eksplicit faktura. Det er tvingende nødvendigt fakturaen tydeligt angiver, hvilke poster der går til arbejdsløn og hvilke der går til materialer.

Dette skyldes at håndværkerfradraget udelukkende går på arbejdsløn og derfor kun kan godkendes fra SKAT’s side, såfremt dette er tydeligt. Det gør i øvrigt deres sagsbehandling lettere, når arbejdslønnen er angivet før moms.

Få nedsat udgiften til malerens løn

Det korte af det lange er at når man hyrer en maler, kan man stort set hver gang trække hans arbejdsløn fra i skat. Så længe hans virksomhed er CVR registreret og villig til at modtage betalingen elektronisk. Naturligvis gælder det kun for beløb op til en vis størrelse.

Det er kun muligt at fratrække 15.000,- for to voksne i husstanden + for eventuelle hjemmeboende børn over 18 år. Såfremt I er flere voksne tilknyttet husstanden - der ikke er i familie - skal regnskabet udføres anderledes. Beregn en pris øverst på siden og tag imod vores tilbud om et gratis og uforpligtende møde. Når du møder din kommende maler, kan du altid spørge til mulighederne for en fornuftig faktura.

Søften Tagrenovering ApS
Jens
10. September 2021

Jeg har fået malet tag. Alle aftaler overholdt. let og ubesværet kommunikation både på mail og telefon.

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Lars
10. September 2021

Jeg kan kun anbefale virksomheden. Gode priser, hurtigt arbejde og rigtig godt håndværk. God stemning hele vejen. I dag ca. 6 mdr efter stadig meget tilfreds.

Fb Byg & Entreprise ApS
Christopher
7. September 2021

Fin service og Flemming var fleksibel og gjorde det muligt at få altanen vandsikret i en periode med tørt vejr.

DK Kloak & Ejendomsservice
otto
4. September 2021

service af højvandslukke samt rottespærre.

Arkitektfirmaet Arkon
anders
16. August 2021

Har brugt Arkon arkitekter adskillige gange privat & er godt tilfreds med deres rådgivning samt sparring på div. byggeprojekter. Aftaler bliver overholdt & de er hurtige at få fat på telefonisk eller over mailen. Bh Anders Pedersen

Krogsgaard Have & Anlæg ApS
Jytte
13. August 2021

Meget tilfreds med min nye Kirsebærlaurbærhæk som er sat af Krogsgaard Have og Anlæg. De kom til aftalte tid og udførte arbejdet til min fulde tilfredshed. Jeg kan gives dem mine bedste anbefalinger.

Ålsø Service v/Kenneth Greve Helweg
Henrik
10. August 2021

Har fået lavet 160 m2 belægning i indkørsel med fald og afløb. Alt er lavet til aftalt tid og pris, og af nogle meget kompetente og rare medarbejdere fra Ålsø Service, som var gode til at lytte til vores ønsker. Kan klart anbefale dette firma til belægningsopgaver.

Tømrermester Per Winther
ken
29. Juli 2021

Tilbygning af 403 sommerhus . fint og flot og færdig før tiden.