Dækker håndværkerfradraget malerarbejde

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på garage pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit garage-projekt

Beregn prisen her

E-mærket logo

NB! DENNE ARTIKEL ER FORÆLDET

Regeringen vedtog den 21. april at forlænge den eksisterende BoligJobordning frem til og med 2014. Det er især gode nyheder for de potentielle kunder, der ønsker at vide følgende: Kan man trække løn til en maler fra i skat?

Denne gang er der stort set ingen typer malerarbejde, man ikke kan trække fra i skat. Uanset om man gerne vil have udført udendørs malerarbejde, som eksempelvis maling af døre, vinduer eller husfacade, eller indendørs malerarbejde, kan alt fratrækkes ved hjælp af håndværkerfradraget.

Du kan derfor roligt udfylde vores prisberegning øverst på siden, velvidende at du kan benytte dig af håndværkerfradraget til dækning af samtlige opgavetyper. Når du modtager en overslagspris, er fradraget ikke iberegnet. Derfor vil din samlede udskrivning blive væsentligt lavere, end online tilbuddet.

Malermester, håndværkerfradrag

Er du alligevel i tvivl om, hvorvidt din maleropgave dækkes af håndværkerfradraget? Skriv dig det bag øret, udfyld alligevel prisberegneren og afvent vores telefonopringning til dig. Dér kan du få personlig vejledning.

Vi anbefaler også du snakker om det med den malermester, vi formidler kontakt til. Det er også værd at nævne Malermesteren skal være villig til at lave en eksplicit faktura. Det er tvingende nødvendigt fakturaen tydeligt angiver, hvilke poster der går til arbejdsløn og hvilke der går til materialer.

Dette skyldes at håndværkerfradraget udelukkende går på arbejdsløn og derfor kun kan godkendes fra SKAT’s side, såfremt dette er tydeligt. Det gør i øvrigt deres sagsbehandling lettere, når arbejdslønnen er angivet før moms.

Få nedsat udgiften til malerens løn

Det korte af det lange er at når man hyrer en maler, kan man stort set hver gang trække hans arbejdsløn fra i skat. Så længe hans virksomhed er CVR registreret og villig til at modtage betalingen elektronisk. Naturligvis gælder det kun for beløb op til en vis størrelse.

Det er kun muligt at fratrække 15.000,- for to voksne i husstanden + for eventuelle hjemmeboende børn over 18 år. Såfremt I er flere voksne tilknyttet husstanden - der ikke er i familie - skal regnskabet udføres anderledes. Beregn en pris øverst på siden og tag imod vores tilbud om et gratis og uforpligtende møde. Når du møder din kommende maler, kan du altid spørge til mulighederne for en fornuftig faktura.

maler-pris.dk