Cookie Consent by Cookie Consent Dækker håndværkerfradraget malerarbejde | Maler-pris.dk

Dækker håndværkerfradraget malerarbejde

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

NB! DENNE ARTIKEL ER FORÆLDET

Regeringen vedtog den 21. april at forlænge den eksisterende BoligJobordning frem til og med 2014. Det er især gode nyheder for de potentielle kunder, der ønsker at vide følgende: Kan man trække løn til en maler fra i skat?

Denne gang er der stort set ingen typer malerarbejde, man ikke kan trække fra i skat. Uanset om man gerne vil have udført udendørs malerarbejde, som eksempelvis maling af døre, vinduer eller husfacade, eller indendørs malerarbejde, kan alt fratrækkes ved hjælp af håndværkerfradraget.

Du kan derfor roligt udfylde vores prisberegning øverst på siden, velvidende at du kan benytte dig af håndværkerfradraget til dækning af samtlige opgavetyper. Når du modtager en overslagspris, er fradraget ikke iberegnet. Derfor vil din samlede udskrivning blive væsentligt lavere, end online tilbuddet.

Malermester, håndværkerfradrag

Er du alligevel i tvivl om, hvorvidt din maleropgave dækkes af håndværkerfradraget? Skriv dig det bag øret, udfyld alligevel prisberegneren og afvent vores telefonopringning til dig. Dér kan du få personlig vejledning.

Vi anbefaler også du snakker om det med den malermester, vi formidler kontakt til. Det er også værd at nævne Malermesteren skal være villig til at lave en eksplicit faktura. Det er tvingende nødvendigt fakturaen tydeligt angiver, hvilke poster der går til arbejdsløn og hvilke der går til materialer.

Dette skyldes at håndværkerfradraget udelukkende går på arbejdsløn og derfor kun kan godkendes fra SKAT’s side, såfremt dette er tydeligt. Det gør i øvrigt deres sagsbehandling lettere, når arbejdslønnen er angivet før moms.

Få nedsat udgiften til malerens løn

Det korte af det lange er at når man hyrer en maler, kan man stort set hver gang trække hans arbejdsløn fra i skat. Så længe hans virksomhed er CVR registreret og villig til at modtage betalingen elektronisk. Naturligvis gælder det kun for beløb op til en vis størrelse.

Det er kun muligt at fratrække 15.000,- for to voksne i husstanden + for eventuelle hjemmeboende børn over 18 år. Såfremt I er flere voksne tilknyttet husstanden - der ikke er i familie - skal regnskabet udføres anderledes. Beregn en pris øverst på siden og tag imod vores tilbud om et gratis og uforpligtende møde. Når du møder din kommende maler, kan du altid spørge til mulighederne for en fornuftig faktura.

Fb Byg & Entreprise ApS
Anders
10. Juni 2021

Flemming har malet både en lejlighed og køkken og gang i vores hus. Han er altid flink og vi er super tilfredse med arbejdet. I lejligheden var der en ting der skulle rettes og det blev ordnet med det samme i fin kvalitet og uden bøvl. Vi kan varmt anbefale ham til andre.

Tømrermester Per Winther
Annette
9. Juni 2021

Hurtigt og effektivt arbejde. Alle aftaler overholdt.

Grønbyg Entreprise ApS
Lars
8. Juni 2021

Vi har fået en dejlig stor træterrasse på 105 kvaratmeter i Thermowood. ALLE aftaler bliver overholdt, så vi vil bruge GrønByg igen og igen.

Lundstrøm Elservice
Aslaug
7. Juni 2021

Vi fik lavet el i et stort hus på Himmelbjerggården. Samarbejdet er forløbet rigtig godt, de er dygtige.

Søften Tagrenovering ApS
Mogens
5. Juni 2021

Vi vil gerne sige tak for en behagelig oplevelse og et godt resultat. Vi vil gerne fremhæve den løbende dialog om fejl/ændringer, den daglige grundig oprydning, den behagelig og høflige adfærd samt den lyttende tilgang.

Augustin Smede og VVS ApS
Mikkel
31. Maj 2021

augustin Vvs har monteret et vølundbjordvarme anlæg hos mig det er blevet lavet rigtigt fint ingen hovsa løsninger man bliver træt af så super flot lavet en behagelige mennesker at snakke med

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Henrik
30. Maj 2021

Jeg har brugt Fredensborg Tagdækning flere gange og har altid været yderst tilfreds.

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps
Pia
12. Maj 2021

Super professionel rådgivning og udførsel