Cookie Consent by Cookie Consent Træbeskyttelse - gode råd | Slip for alger, råd og svamp - se her

Træbeskyttelse - gode råd

Sådan fungerer vores service

1

2

3

Beregn prisen her

Her finder du gode råd, som du kan bruge, når du skal male træværk og bekæmpe alger

Før du maler

  • Afrens træværket med et grundrengøringsmiddel, så snavs og fedt fjernes.
  • Fjern alger og skimmelvækst med algefjerner - brug en stiv børste.
  • Slib den gamle overflade med sandpapir, så hæfter malingen bedre.
  • Slib også mellem hvert lag træbeskyttelse - især hvis du maler med vandbaseret træbeskyttelse, da fugten kan få træets fibre til at rejse sig, så næste lag maling ikke binder så godt.
  • Forsegl knaster og lignende med en "primer", hvis du maler hvidt.

Gode råd

  • Vælg en heldækkende træbeskyttelse, den beskytter træværket bedst.
  • Brug en pensel til at påføre træbeskyttelsen, på den måde arbejdes midlet længere ned i træet. Det er især vigtigt, hvis træet er ru.
  • Mal dit træværk i lunt og tørt vejr, da træbeskyttelsen hærder bedst ved temperaturer mellem 10 og 25 grader.
  • Mal ikke med træbeskyttelse i meget varmt vejr og direkte sol, da træbeskyttelsen kan tørre så hurtigt, at produktet ikke når at trænge ordentligt ind i træet.
  • Mal ikke træværk i fugtigt vejr eller umiddelbart efter regn, da fugten i træværket forhindrer træbeskyttelsen i at trænge ordentligt ind i træet.


Træ behandlet med træbeskyttelse må aldrig brændes! Det kan udvikle dioxin, som er yderst skadeligt, og stoffet kan kun vanskeligt nedbrydes i naturen.

flere gode råd om træbeskyttelse.

Electricom A/S
Anette
28. Januar 2022

God service og hurtig levering. Installeret ny varmepumpe og udskiftet eltavle. Montør var god og udførte opgaver til vores tilfredshed

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen
Christina
27. Januar 2022

Rigtig god service og god til at kontakte kunden og forventningsafstemme. Jobbet blev gjort til tiden og af en rigtig sød ansat. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Finlow VVS
Ingrid
27. Januar 2022

Yderst tilfreds med Finlow VVS. De kom akut med en dags varsel og skiftede vores fjernevarmefyr, så vi kunne få varmt vand igen midt i januar. Kan klart anbefale dem!

Albertslund VVS ApS
Peter
25. Januar 2022

Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg. De var utrolig hjælpsomme g meget professionelle. Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om var der skete og skulle ske.

Søften Tagrenovering ApS
Astrid
20. Januar 2022

Kompetente håndværkere med høj arbejdsmoral, der arbejdede både både effektivt og omhyggeligt og tydeligvis satte en ære i at lave et godt stykke arbejde. God kommunikation med håndværkerne, som også hver dag gjorde sig færdig, dækkede af, ryddede op efter sig og kom ind og sagde farvel. Efter otte arbejdsdage havde vi et flot nyt tag, og alt var efterladt pænt og ryddeligt.

DK Kloak & Ejendomsservice
Henrik
18. Januar 2022

Pålidelig og altid til tiden. Første klasses arbejde. Anbefales på det varmeste.👍

Fb Byg & Entreprise ApS
Familien
14. Januar 2022

Vi kan kun varmt anbefale Bahn Malerservice. Tak, for et meget fint arbejde med pålægning af microcement på vores badeværelser samt god rådgivning og vejledning, Bahn Malerservice har en høj grad af kundeservice og vi har oplevet en rigtig god dialog igennem hele projektet - TAK, for det.

Brolægger Jyden V/ Kim Nielsen
Kasper
6. Januar 2022

Vi havde besøg af tre forskellige brolægger - og det var uden tvivl Kim, der kom med den bedste løsning på den problemstilling, som vi stod med. Hans team løste opgaven perfekt - og derudover optimierede de også andre småting, så det endelige resultat stod flottere end forventet. Vi kommer helt sikkert til at ringe til Kim igen i fremtiden, når vi skal have lavet flere projekter.