Anbefalinger fra Håndværker.dk af vores dygtige malere

Malerfirmaet NS ApS
Christine E. Nielsen
11. Februar 2019

Jeg har endnu engang fået hjælp fra Naveed Malermester til at istandsætte min lejlighed. Denne gang i en entré, hvor en gennemgribende ændring af vægge mv. var sket. Naveed og hans malere var i stand til at få lukkede døråbninger, overfladiske revner i væggene, slidte lister, krakeleret loft til at 'forsvinde' og se nyt og lækkert ud. Var gået død i opgaven, men sammen med Naveed lagde vi en plan for at genetablere entreen. Stort tak, og kan kun anbefale dem til andre!

Tapetsere & Malerfirmaet Jan Jensen
Ole Jørgensen
9. Februar 2019

vi stod og skulle ha malet vægge og lofter + tapetseret væg+sandspartlet en endevæg akut og helst igår. ringede til jan og han kom dagen efter fredag. fik tilbud over weekenden. vi takkede ja og mandag kom jan så forbi med materialer og gik igang tirsdag morgen færdig torsdag SATME i orden og virkelig pænt og flot arbejde.der er ingen tvivl om hvem vi ringer til næste gang.1000 tak for den hurtige udrykning og det vildt pæne resultat.Ole

Malerfirma Stephen Flint
Nicolai Pedersen
7. Februar 2019

Stephen har gennem sommeren 2018 haft til opgave at male alle 10 huse i ejerforeningen "Brådebæk Søpark" Det var en god oplevelse og Stephen har været yderst grundig og pligtopfyldende. Udover at han leverer godt og kvalitetsfyldt arbejde, så er han også en flink og imødekommmende fyr, der altid har et smil på læben og tid til en snak. Jeg vil til enhver tid anbefale Stephen.

Jensens Malerservice
Enver Hansen
5. Februar 2019

Jensens Malerservice var hurtige med tilbud og udførelse af opgaven, som var maling og opsætning af tapet på diverse vægge i vores hus i Hellerup. Det var håndværksmæssigt flot arbejde, både maling og tapetsering. Prisen var desuden rimelig, så en klar anbefaling herfra.

Malerfirmaet KS ApS
Danielle Søndergaard
30. Januar 2019

Vi er meget tilfredse med Malerfirmaet KS Aps og deres arbejde. Vi søgte på google efter kabe vægge og de første der kom frem var det firma med flotte billeder. Vi skrev til dem og samme aften vendte de tilbage. Det var dejligt de vendte så hurtigt tilbage! Vi fik hurtigt aftalt hvad der skulle ordnes i vores stue. Fuldspartling, væv og maling af vores vægge, maling af vinduesparti og to vægge med facil i en mørkeblå! Vores stue ligner en drøm! Tak Michael og Ken.

Renovall
Marie Høgdal Dudzinski
11. Januar 2019

Vi fik malet alle vægge, lofter, radiatorer og døre i vores nye lejlighed. Vi er rigtig glade for resultatet, og er meget tilfredse med at vi valgte Renowall. Han er rigtig venlig, og kunne lave det hele på kort tid.

Malermester Per Vigel ApS
Lise Bæk
5. Januar 2019

Fuldspartling af lofter og vægge med efterfølgende efektmaling på vægge

Gadstrup Malerforretning
peter kingo hansen
29. December 2018

Fint arbejde af hyggelige malere, der formåede at spartle hæsjern væg flot op, og påsætte filt på denne, således at væggen fik en hel ren overflade.

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.